Nytt i boken!

En till ny bild på mig som ska in i min portfolio :)


Hope you like it!

Kate Moss = Calvin Klein darling

När man säger Calvin Klein är nästan det första som dyker upp i huvudet...Svartvita bilder på Kate Moss. Hon har gjort oräknerliga jobb för märket...Och många fantastiska bilder finns det att välja på för den som vill se. Här är några som jag tycker är väldigt vackra...



Vogue Januari 2009!

Chanel Iman och Jourdan Dunn i en glad :) mode story i Vogues Januari nummer. Fint!




Nytt år, nya trender...!

En ny bild i min portfolio :)

Har fått lite nya bilder idag av Angela, fotografen som jag jobbade med häromdagen.
Här är en av dom! Åker direkt in i min portfolio!


Hoppas ni gillar den lika mycket som jag :)

Frisyrinspiration

Fina frisyrer att testa år 2009!

Bohemiska flätor! Det älskar jag...

Ljuvliga lockar...Stora och rufsiga. Det är snyggt.

Håret tillbakadraget på sidorna och resten utsläpt är också fint...

Eller en rufsig stor skapelse...Som Lily Cole. Cool festfrilla för den som vågar.

Plaza

Cool editorial/beauty story från Svenska Plaza! Fantastiskt kreativ makeup! Gillar bilderna starkt... :)




Derek is fieeeerce!

Derek som jag har pratat om förut. Min rumskamrat i Sydafrika...Derek från New York! Honom kommer jag aldrig glömma...Han blev en av mina närmsta vänner. Och det förblir han.
Derek är en grym modell...! Spana bara in dom här bilderna som Charl Marias tog på honom medan vi var där...



I'm back

Har ju plåtat med Angela idag...Som jag snackade om tidigare. Remember :)
Det var väldigt speciellt att jobba med henne igen. Är ju som sagt Angela som fotade mig första gången...Så hon ligger mig varmt om hjärtat...
När jag jobbar med henne är det precis som att jobba med en kompis. Känner mig helt avspänd och lugn. Hon förstår sig på hur det är att vara framför kameran...Ger hjälpfulla direktiv och så vidare :)

Angela har också fotat den här bilden på mig för ett par år sedan:

Alltså har jag nu idag fotat med henne tredje gången gillt.
Resultat kommer snart... ;)

Har ätit min pappas indiska böngryta till middag...Gotti. Och ska göra mig iordning för sängen...Känner mig ganska trött! För mycket av och på med smink som vanligt...Man blir också trött av allt plåtande! Haha...

Ibland kan jag le också :)



Glad efter alla julklapparna eller...? Haha :) Så här såg jag i alla fall ut igår...Är verkligen glad att jag färgade håret mörkt igen...Det är ju som sagt nästan alltid finast att ha sin naturliga färg!

Svenska Glamour

Fina bilder... :)



Roooligt! :)

På Lördag ska jag plåta med Angela...Fotografen som fotograferade mig the first time ever...Min första professionella plåtning. 14 år gammal. Här är dom bilderna...

Så på Lördag som sagt smäller det igen :) Får se hur resultatet på dom bilderna blir. Säkert toppen! Angela är underbar att arbeta med... :)

Louise P

Så himla vackert omslag...

God Jul!

Då var det Jul igen :) Hoppas ni alla har det mysigt!
Blir mycket bra på tv idag...Bland annat "Tomten är far till alla barnen" ikväll...Ganska rolig faktiskt.
Själv firar jag Jul hemma med familjen. Ska kolla Kalle vid tre och öppna Julklappar efter. Sedan blir det Julmat...
Skönt att vara hemma på Jul! :D Går runt i mina myskläder och njuter.

Från mig...Till er alla...En riktigt God Jul! Haha :D

Ingen Julbild direkt...Men den har i alla fall en mysig känsla i sig. Och jag har i alla fall en varm klänning på mig! :)

Två fina från Topshop

Snygg oversized T-shirt!

Gillar verkligen den här kjolen...! Riktigt cool...

Redo för julen...

Har alla julklappar inhandlade och inslagna...Under julgranen. Så jag känner mig lugn... :) Eller jag har en julklapp kvar att köpa förresten...! Är ni klara med julshoppingen? Eller ska ni ut imorgon i sista sekunden och köpa era klappar? :)
Imorgon måste julmaten förberedas i alla fall och lite städning ske...
Undrar om det hinner bli någon snö till julafton...Det skulle ju vara trevligt. Hoppas!

Så här galet kan det se ut!


En liten skratt paus i allt plåtande...Också tid för hår/make tjejen Carina att fixa till min frilla!
...Men bilden ser ju bara för rolig ut :) Haha...Det här kallar jag behind the scenes!
Bilden är från i lördags när jag var och plåtade!

Te och hoodie

Är det man behöver för att hålla sig varm i den här kylan! Kom hem för cirka 20 minuter sedan och sitter här med min bamse tekopp. Mamma och jag hade planerat en myskväll...Vi åkte in till stan och köpte våran favorit matlåda...Ni vet den som finns på 7 eleven och pressbyrån...Bulgur med kyckling eller dinkel med falafel...Så jäkla goda! Aja...Sedan vidare till biografen där vi skulle se "Rachel getting married". FEL VAL! Fy *an vilken otrolig besvikelse...Jag typ somnade och sedan bestämde vi oss för att gå därifrån...Kunde inte ens se klart den...Så vi gick och när vi kom ut så var det hagel/snöblandat regn. Najs...Haha. Är i alla fall hemma i värmen nu, skönt! Får se vad jag ska göra...Tror det blir lite tv och sedan sova. Är så trött hela tiden! Har inte riktigt ställt in mig på tidsskillanden helt och hållet ännu :)
Hoppas eran söndagskväll är fin. 4:e advent å allt... :)

Model streetstyle

Det är ju lätt att inspireras av olika modellers personliga stil...Finns ju många som klär sig väldigt snyggt!

Som den här tjejen!...Kolla bara in mössan, handskarna och kappan...Perfektion! :)

Färgkompinationen...Stövlarna och halsduken. Riktigt coolt och avspänt!

Och i all enkelhet. Basic och riktigt stilrent...! Fiiint.

Typ pocahontas...




Plåtning

Idag har jag varit och plåtat hela dagen! Superkul har det varit...Märker också att jag själv har utvecklats mycket i mitt poserande...Det är kul. Men så är det ju, att man blir bättre och bättre hela tiden. Liksom mer bekväm framför kameran. Känner mig lite trött i ansiktet nu...Mycket av och på med olika sminkningar. Aja efter en natts sömn så... :) Ser fram emot att få bilderna som vanligt! Hoppas på att fotografen inte tar allt för lång tid på sig att fixa dom...Men det det tror jag inte :) Får dom säkert snart...! Haha :)
Fick pizza till lunch på plåtningen...Det är så komiskt för att på nästan alla jobb. Både visningar och plåtningar...När det kommer till mat för modellerna...Är det väldigt ofta skräpmat. Massa kakor och godis och sånt serveras alltid på visningar...Haha tycker bara det är lite knäppt med tanke på vad för slags krav det sedan är på modellerna... :P
Okej nog för idag...God natt!

Nyfärgad!





Nu är man mörkhårig igen... :)

L V

Louis Vuitton s/s 2004...Deras bästa kampanj någonsin om du frågar mig! Ni ser ju varför...



After work

Här satt jag hemkommen till modellägenheten efter ett jobb i Sydafrika...Sminket var fortfarande på som ni kan se. Det är mamma som tog bilden. Hon var ju där med mig ett tag som ni vet :)

Kollade ut över den fina solnedgången från balkongen...

Färgning!

Imorgon ska jag färga håret inför Hong Kong. Agenturen där ville att jag ska ha brunare hår mer som min naturliga hårfärg. Så, så blir det... :)

Vad tycker ni är finast?

Här har jag min naturliga färg. Men på den här bilden tycker jag att färgen är en aning mörkare än vad den brukade se ut i verkligheten...Men men :)

Och här har jag färgen som är i nu. Typ min egen färg med en massa ljusa highlights.

Glamoröst




Här är lite av inspirationsbilderna till en fotografering jag har på Lördag! Ska bli skoj...Tycker själv att dessa bilder är väldigt fina. Modellen här är Lydia Hearst.

Det är sådana här...

Dagar som idag som gör mitt jobb så fantastiskt... :) När man plåtar och allt bara är perfekt...Teamet man jobbar med, stylingen, stämmningen. All kreativitet!...Och när dom som man jobbar med är supergulliga personer blir ju allt bara ett rent nöje!
Riktigt kul dag! Kommer lägga upp bilder från fotograferingen så fort jag får dom :) Så att ni får se!

Imorgon tänkte jag gå och hyra en julfilm...Är det någon som har ett tips på en mysig julfilm?
Några favoriter bland julfilmer för min del är väl bland annat: Polar Expressen, Love Actually, A second chance...En Svensk som är ganska rolig också är Tomenten är far till alla barnen...! Hmm...Aa om ni kommer på någon bra, säg gärna till!

Asien inspirerar



Jag är här!

Stockholm...Äntligen! Hemma! Det har aldrig känts så bra att vara hemma...Aldrig känts så bra att sova i min egen säng...Vakna i mitt eget hus. Med min egen familj! Ni skulle ha sett mig på Arlanda...Grät som en jag vet inte vad...Jag grät i alla fall väldigt mycket :) När jag såg mamma. Tänk att man kan sakna någon så mycket. Och att längta så mycket efter sitt hem...Där man känner sig trygg.
Det var ganska tufft att vara borta så länge den här gången. Fick känna riktigt hur ensamheten kan slita på en som person...Och det är ju sånt man måste ta itu med i den här branschen ibland. Mer eller mindre. Och den här gången var det mer... :)

Jag känner mig i alla fall glad, upprymd, trött... :)...Hmm lite av allt just nu...Så allt är underbart och jag kommer förmodligen sova väldigt gott sen ikväll! Sen imorgon ska jag upp och jobba. Plåtning på G!

Juste...Bara så ni vet...Min sammanlagda restid från Nya Zeeland tog 47 timmar från dörr till dörr!!! Det får bli tre utropstecken för det! Haha... :)

Mellanlandning = blogga

Nu skriver jag fran flygplatsen i Melbourne...Har redan rest i ca 9 timmar...Vantar pa mitt flyg som gar till London nu...Mellanlandar en gang i Hong Kong dock :) Dit ska man ju tillbaka snart och stanna ett tag! Det ser vi fram emot :)
Guuuud va trott man blir av att flyga...! Kanner mig redan slut...
Har lust att tvatta ansiktet och borsta tanderna...Men ser inte direkt nagon mojlighet till det just nu.
Fick i alla fall i mig en cesarsallad pa en av cafe/resturangerna har. Relativt gott :) Men ni vet ju att flygplansmaten + flygplatsmaten inte direkt ar en drom...Finns lite mer att onska om man sager sa!...Man borde bli varsta rik om man skapade nagon asbra resturangkedja eller nagot...Som fanns pa alla flygplatser...Som serverar frasch och nyttig mat. Haha bara en tanke :P
Aja...Nu ska jag ga och vanta pa boardingen!
Ses i Sweeeden... :)

Hejdå Nya Zeeland!

Nu åker jag snart från lägenheten i NZ! Har lite mer än en timme på mig här i huset att äta och packa det sista :) Att flyga hem till Stockholm kommer ta långt tid, ca 34 timmar sammanlagt med byten och allt! Hjälp...Långt! :) Men jag känner mig ändå glad för snart är jag hemma! Det värmer i hjärtat och jag sitter och ler här hela tiden i min ensamhet.
Får se om det går att få någon internet uppkoppling på någon av flygplatserna...I sådana fall skiver jag några ord då! :) Annars hörs vi när jag är hemma i Svedala!

Soliga hälsningar från Nya Zeeland hehe...

:D

Elegant...



Jag tycker att dessa bilder är fruktansvärt vackra! Overkligt!

Nu

Yummie! :D

Idag



Håller på och packar lite och kollar på The breakfast club på tv...Hmm vet inte riktigt vad jag tycker om den filmen... :) Ska ta en kopp te och sedan göra en ansiktsmask...Och försöka gå och lägga mig tidigt idag!

Konditionen på topp!

Är tillbaka från min springrunda! Å va jag älskar att springa...Det är en sån härlig känsla...Musiken som pumpar i hörlurarna och kroppen som får kämpa lite :) Nu ska jag laga lunch...Sedan bär det av till agenturen för att säga tack och hejdå för den här gången! Tänkte ägna morgondagen till endast packning och att samla ihop mig för hemresan... :)
Snart ses vi!

Gillar just nu...

Toppar med lite konstiga och annorlunda former...Om man nu kan säga så :) Hah...
Typ som dessa två...Dom är riktigt snygga...!



Båda från Topshop!

1990

Supermodellerna samlade på ett och samma omslag!

Tycker Christy Turlington ser bäst ut av tjejerna här :)

Ursäkta mig men...

Hur jäkla vackert är inte det här?!

Utsikten från modellägenheten i Cape Town!

Och stranden som är en 10 minuters promenad bort...

Helt sanslöst att det ens existerar ett sådant vackert ställe på jorden!

Plåta!

Nu är det inte många dagar kvar tills jag är hemma! :)
Kommer hem på lördag kväll...Förmodligen helt utmattad av den stora tidsskillnaden. Är ju hela 12 timmars skillnad!
Sedan på måndag har jag en plåtning inbokad...Och en till på lördagen den veckan. Hoppas på att få nya riktigt fina bilder till boken. Uppdatera den innan HK! Har också flera plåtningar efter dessa inbokade men de är lite längre fram...Dessa två är de som är under den första veckan hemma... :) Tänkte att jag också ska ta lite backstage bilder så att ni får se hur allt går till bakom de slutgiltiga bilderna...Kan ju vara lite spännande att se!

Dramatiskt





Gillar det här...Mycket hårda skuggor och dramatiskt ljus! Och svartvitt självklart. Är min inspiration för tillfället :)

Svar på era frågor från frågestunden! :)

Fråga: jag undrar såklart som många andra hur du började med modellandet, vad gjorde du för jobb i början o.s.v^^ sen så undrar jag också hur du har gjort med skolan och hur du ser på din framtid, hur länge tror du att du kommer fortsätta jobba som modell och vad skulle du vilja göra sen? :)


Svar:
Jag började modella lite smått när jag var runt 12 år. Det var något jag bara kom på att jag ville göra...Gick till en agentur och blev antagen direkt :)
Många år var det sedan av att bara bygga erfarenhet och en portfolio så smånigom...Allt detta vid sidan av hårt skolarbete. Men jag var väldigt bestämd redan från början att det verkligen var modellande som jag ville satsa på!
Några av de allra första modelljobben för min del var för bland annat för Make up store, Björn Axén, Vagabond m.m.
Jag gick ut nian med betyg som jag är jättestolt över...Har modellat på heltid sedan dess :) Och är inställd på att fortsätta så! Plugga är något jag har tid för när jag är äldre. Just nu är det modellandet som som jag satsar på...Det som jag älskar. Och som också kräver en viss ålder som ni vet...!
Jag har också hunnit med att vara stylistassistent under ett års tid när jag gick i 8:an. Väldigt kul och intressant det också!
Jag har så otroligt mycket drömmar och ambitioner i livet...! Jag kommer nog göra det mesta...Haha. Men en sak med mig är följande...Om jag bestämmer mig för något. Så kämpar jag verkligen för att uppnå det! :)


Fråga:
berätta 7 grejer om dig som vi inte vet :P
Vad lyssnar du på för musik?
Vad är ditt favoritprogram på tv?
Hur lång är du? Vem är din favoritmodell? Bor du ensam nu eller har du rumskompisar?
KRAM :)


Svar:
Haha oj :P Hmm...


1.
När jag var liten så ville jag bli president...Haha får se om det är något som någonsin kommer att ske...?

2. När jag är hemma i Sverige så älskar jag att gå runt med min för korta rosa morgonrock...Om jag är hemma vill säga! Den är bara så mysig så att jag inte vill göra mig av med den...Även fast ärmarna är 20 cm för korta! Haha...Berätta inte för någon...! :P

3. Min bror heter Korp. Han är den enda som har det namnet i hela Sverige!

4. Jag köpte mina första högklackade skor när jag var 5 år gammal! Jag bad min pappa att köra mig till Globen...Där jag plockade ut de högsta Spice Girls inspirerade platåskorna. Har fortfarande kvar dom som prydnad...Dom är liiite för små nu. Storleken är en 35:a haha :)

5. När jag var yngre så brukade jag bli retad över att jag var för smal. Både skolsköterskorna och folk i skolan klagade på att jag var för smal och trodde att jag hade anorexia...Jag fattade ingenting. Åt allt och visste inte ens vad anorexia var. Brydde mig inte ett skit om vad jag stoppade i mig :P Åt chips, godis, pizza och läsk varje dag typ...Haha :)

6. När jag var liten hade jag ett EXTREMT humör!...Ni skulle bara veta. Viljestyrka...Som när min mamma till exempel inte gav mig min godispåse blev jag så arg att jag skrek rakt ut och bet i saker? I dörrar bland annat. Hur man nu biter i en dörr?! Har i alla fall kvar bitmärken på min dörr hemma. Min dagmamma sa också till min mamma när hon skulle komma och hämta mig för dagen, Emma är jättegullig och allt...Men det är bara ett problem. Hon bits.
...Men jag omvandlade det där humöret till något positivt nu när jag blev äldre i alla fall :D

7. Jag hade aldrig varit utomland innan jag började modella. Eller jag hade varit i Danmark...Men det räknas ju typ inte! :)

    

Jag gillar typ all musik...På min dator har jag allt från Bob Marley till The killers till Eminem till Thin Lizzy...Jordan Sparks...James Blunt. Ja typ allt!


Favorit program är Top model...Amerikanska självklart!

Jag är 173 cm lång :)
En modell som jag tycker är oerhört inspirerande är Devon Aoki!
Modellägenheten här i Nya Zeeland delar jag med en annan tjej :) Sara heter hon.


Fråga: wihu, frågestund! :D
När började du modella? Hur började det? Känner du dig någonsin osäker eller otillräcklig med modellandet?

Vilka agenturer är du med i? Vad gör en agentur? Vad är en bra agentur för dig? Vilka länder har du bott i?

Hur trivs du med jobbet?

Tack!


Svar: :D Som jag skrev lite högre upp...Började jag lite när jag var runt 12 år :) Några små jobb här och där. Som sedan utvecklades till något större!
Självklart gör jag det :) Precis som vilket annat jobb som helst så man "bra" dagar och mindre bra dagar...Ibland när man går in på en casting till exempel med 100 tals andra vackra tjejer...Så kan man känna ibland, vad gör jag här? Haha...Men det är vid sådana tillfällen man måste påminna sig själv att man faktiskt är där av en anledning! Att man är en modell och har blivit skickad dit för att man har en chans att boka jobbet!


Jag är representerad av följande agenturer än så länge: Model Management HK, Clyne Management, 3d Model Agency, Alfa Model Management, Synk Casting, Commence Quest, Figaro Models, Frm Model Management, Fashion Cult. Och dom blir fler och fler... :)

En agentur jobbar för Dig. Skickar ut en på castingar och försöker boka en så många jobb som möjligt. Och de i sin tur tar sedan en viss procent av allt man tjänar.

En bra agentur för mig är en agentur som verkligen tror på en. Som tycker om en och som kämpar för en! En agentur som gör allt i sin makt för att man ska lyckas...Också bokare som älskar sitt jobb och har passion för det dom gör. Sådana som bryr sig helt enkelt!

Än så länge har jag bott i Australien, Nya Zeeland och Cape Town. Och ska bo och jobba i Hong Kong efter jul. Allt detta har skett under ca ett års tid :) Har mycket planerat efter det också...Och möjligheterna blir bara fler och fler! :)

De flesta dagarna älskar jag jobbet. Alla spännande möjligheter, spännande platser och människor. Men ibland som alla andra jobb kan allt kännas skit. Ursäkta uttrycket :P Men det kommer dåliga dagar också...Ensamhet, krav man har på sig och mycket mer. Men jag klagar absolut inte. Är tacksam för varje dag!


Fråga:
vilket är det finaste llandet du varit i?

vad skulle du göra med 1000 miljoner kr.


Svar:
Sydafrika!! Ingen tvekan om saken.

Jag skulle först och främst inte göra något förhastat! Tänka igenom noggrant innan jag sätter sprätt på några pengar. Men det som jag skulle göra om jag hade lite mer pengar är att göra så att min familj inte behövde jobba. Resa runt med dom och njuta av livet. Livskvalité är att inte behöva stressa och kunna göra det man vill. Kunna spendera sin tid med dom man älskar. Och ha möjlighet att se världen :)


Fråga:
Tjänar du bra med pengar?:)


Svar:
Det kan jag inte direkt påstå. Men jag har i alla fall en fantastisk möjlighet att resa pågrund av mitt jobb :) Och det är inte helt dumt! :D
Det är inte många modeller som tjänar mycket pengar under de första åren. För dom flesta är det plus minus noll. Men det är väl planen för framtiden att tjäna lite stålar :)


Fråga:
har du fått några jobb (plåtningar, visningar)i NZ med bra betalt?


Svar:
Inte några speciella pengar...Det enda sättet att tjäna stora pengar här är om man gör en tv reklam eller liknande :)


Fråga:
hur många besökare har du på din blogg?:)


Svar:
Det håller jag hemligt faktiskt hihi...Det är bara min mamma som vet! :)


Fråga:
Hej,
har du bra självförtroende tex. tycker du att du ser bra ut? :P
Kram


Svar:
Hej!
Jag har ett bra självförtroende i grunden. Att jag vet att allt som betyder något är inte bara hur jag ser ut. Men annars är det väl som alla andra. Vissa dagar när jag kollar mig i spegeln tänker jag, jäklar va man såg snygg ut idag då! Och andra dagar tänker jag, måste jag visa mitt ansikte idag? Kan jag bara inte gå och lägga mig igen? Haha :P
Men jag är nöjd med mitt utseende. Det är ju det som har fått mig dit jag är idag! :)


Fråga:
Hej hej!

Jag undrar vilket av dina jobb du fått mest betalt för och hur mycket du fick?:)

puss o kram


Svar:
Hejsan!
När det kommer till pengar så har jag bestämt mig för att inte skriva ut det på bloggen faktiskt :) Håller det för mig själv. Men vissa jobb kan man få riktigt bra betalt för!

Puuh...Mycket skriva! Haha :) Men bra frågor måste jag säga! Tack för denna gång :) Låt mig veta om ni undrar över något annat.


Juletider

Den här lilla julgranen satte Sara som jag bor med upp i modellägenheten för ett par dagar sen! Söt och mini! :) Lite julkänsla för den med sig i alla fall...

Shopping!

Idag har jag shoppat på en marknad här i NZ...Har handlat julklappar till familjen. Men det blev också dom här två klänningarna till mig själv :D Gissa priset?! 110 kr styck! Galet billigt...Är jättenöjd. En liknande från Asos (som för den delen är relativt prisvärda) kostar minst 500-600 kr...Så ni förstår varför jag är nöjd :)

Tyllen på den gulaktiga måste klippas bort...! Är inte överförtjust i tyll... :)


Jag...

Sitter och äter middag :) Idag om en vecka håller jag förmodligen på och packar. Eftersom att imorgon om en vecka så åker jag hem. Hem, hem, hem! Det var ett tag sen nu man var i Sverige...Men det känns som att jag har lärt mig väldigt mycket under den här tiden jag har modellat i Australien och Nya Zeeland. Som att jag har vuxit som person...Och blivit ännu mer självständig.

Det jag ser fram emot att göra när jag kommer hem:
1. Krama min familj i hundra timmar minst haha :)
2. Titta på julkalendern!
3. Sitta och dricka te med mamma, pappa och brodern framför någon bra julfilm. Helst ska det snöa utanför...Och vi ska ha massa tända ljus inne... :)

Ser fram emot 100 andra grejer också...Men det tar för lång tid att skriva allt! Haha.

Tänker på hur det kommer kännas när jag ser min familj på Arlanda...Kommer förmodligen gråta ihjäl mig...! :)

Sitter just nu också och skiver svaren till era frågor från frågestunden. Tar ett litet tag...Men dom ska komma upp snart! :D

Följande är snyggt!

Skorna...

Jackan...

Frisyren...

Fjäderskapelsen...

Räddare i nöden



Det här är min favorit ansiktsmask just nu! Så himla bra! Det är en rengöringsmask...Så varje gång jag tycker huden känns smutsig...Om man nu kan säga så haha :P Alltså porerna känns smutsiga rättare sagt...Så åker masken på. Vänta 5 minuter och skölja av med ljummet vatten...Vips så ser huden 100 gånger bättre ut. Liten mirakelmask :)
Använder den också alltid efter jag har jobbat...När man har haft mycket smink på sig känns det alltid bra att rengöra på djupet efteråt!
Finns på The Body Shop...Har för mig att den kostar runt 150 kr.

blondie

Snacka om att den här tjejen har en intressant look...Det är det blonderade håret som egentligen är helt fel...Men som gör allt helt rätt på något skumt vis. Haha :)
Hon heter Victoria i alla fall...Och är fin!

Naturlig digitalbild...

Och en bild från hennes portfolio.

Snyggo

Fina rackare som har kommit in på Topshop.com idag!

Recept!

Det var en läsare som bad om receptet på "mina mozzarella fyllda paprikor"...Så jag tänkte att det är lika bra och lägga upp det här så att ni alla kan testa! Så tjejer och killar...Jag förväntar mig lite hemmafru arbete ikväll! Haha :D



Recept för en portion:

2 paprikor
0,5 dl grädde
75 gram mozzarella
0,5 dl riven parmesanost
75 gram frusen spenat
1 vitlök
salt och svartpeppar
olivolja

Tillbehör: Servera med till exempel vitlöksbröd eller annat valfritt bröd...Eller ris, potatisklyftor, pasta om du föredrar det :)

Okej så här gör du...
Sätt ugnen på 200 grader. Skär av toppen på parikorna så att du får ett lock med skaftet som handtag. Ta bort fröhuset inuti paprikan och skär av lite undertill så att den kan stå upprätt på en ungsplåt. Koka upp grädden och spenaten. Låt koka ca 10 min tills såsen tjocknar. Smula ner mozzarellan, den rivna parmesanen och finhackad vitlök. Salta och peppra. Skeda över fyllningen i paprikorna. Pensla paprikorna med olivolja. Sätt på locken och ställ in plåten i ugnen i 30 min.

Klart!
Lägg upp paprikorna på en tallrik och servera med valfria tillbehör :)

RSS 2.0