30 september 2008

This is how I look today :)


Forsta bilden ar tagen nu for typ 5 minuter sedan av mig sjalv :)...Har pa mig min mysiga vintage kofta som jag kopte for nagra dagar sedan! Den ar verkligen varm och skon! Andra bilden ar tagen tidigare idag...Och dar har jag pa mig en oversizad t-shirt fran Monki, vintage skinnjacka, skor fran Asos och tygvaska fran American Apparel.

Idag hade jag bara en casting. Men det var en extremt viktig! Handlar om mycket pengar och bra publicitet. Kvinnan som holl i castingen hade bett om att fa se mig speciellt! Vi traffades pa en av middagsfesterna jag var pa forut. Nar jag traffade henne dar kommer jag ihag att hon sa "Why haven't I seen you before, you have to come to me for a goo see! You are gorgeous!" Haha sa nu fick vi antligen traffas igen!

Nu ska jag laga mat...Middag :) Det ska bli lasagne! Mums!

Vintage Vogue covers!





Tycker att det ar sa roligt och inspirerande att kolla i aldre Vogue tidningar! Har aldrig fatt halla i nagon som ar sa har gammal som dessa med det kommer val. Mamma ringde mig haromdagen och sa att hon hade hittat en hog med aldre Vogue och Elle tidningar som nagon hade skankt bort! Kul att kolla igenom dom sedan nar jag kommer hem! Haha ser redan fram emot det :) Tidningar...Vackra bilder = min passion! Som ni kanske redan har forstatt ;)
Vad ar det som ni fastnar for nar ni kollar pa en omslagsbild? Som gor att ni vill kopa tidningen och veta mer?

Hong Kong!

Ska snart aka in till stan for att traffa en agentur fran Hong Kong som ar har och scoutar nya modeller! Motet ar pa min agentur har :) Sitter for tillfallet och ater haloumiost! Finns det nagot godare i varlden an haloumi?! Guuud va jag alskar det.
Annars sa ar det ganska molnigt idag. Ska nog ha pa mig tights och nagot...Far se...Vill inte ha pa mig for lite i alla fall sa att jag fryser. Orkar inte frysa hela tiden... :)
Undrar va ni har for er dar hemma nu nar det ar Mandag och allt...? Formodligen skolan och jobb antar jag. Men nu nar jag skriver det har lar ni ligga och sova, klockan ar val typ 4.30 dar hemma ;)
Saknar Sverige! Eller min familj rattare sagt.

Have a nice day! 

Kate utan make...

Up...Har har en bild pa det. Snacka om skillnad fran de retucherade bilderna man ser pa henne!

Healthy salad


Min lunch idag! :) Fetaost och tonfisk sallad med agg och gronsaker. Gott och tar typ 5 minuter att fixa iordning!

Relaxed

Sitter och kollar igenom Style.com pa lite autum/winter inspiration. Snygga outfit och sant...You know :) Jag ar verkligen shopping sugen!...Onskar att det fanns H&M har! Trend avdelningen...Hmm :P

Igar var det nagon "kund middag" igen. Ni vet middag pa fin resturang i sallskap med olika kunder...Typ kladmarken, fotografer och sant. Jag skulle gatt men orkade verkligen inte! Hade inte lust. Sa jag avbokade och gick istallet till mataffaren och storhandlade och hyrde en film...The devil wears Prada :) Perfekt movienight...Precis som jag ville ha det. God mat och film. Har ett nytt favorit snaks ocksa, torkade aprikoser! Jattegott! Och tydligen valdigt nyttigt...Mycket antioxidanter.

Det har varit supervarmt dom senaste dagarna! Runt 22-25 grader och sol! Inte illa... :)

Juste fick ett mail av Ebba Von Sydow ocksa. Ar tydligen inbjuden till Veckorevyn Blog Awards den 16 oktober! Kul att dom gillar min blogg dar pa Veckorevyn :) Synd bara att jag inte ar hemma i oktober! Sa det lar ju inte ga...Men men. What can you do... :)

Toppmodellen Behati Prinsloo vet hur man ska gora for att se sa dar rockigt avspand ut!



As simple as a polaroid

Me <3 Cameron Grayson <3 Polaroids = A true love story... :)



Like a little angel

Dagens outfit!
Idag var det superfint vader ute och jattevarmt!...Sa det fick bli en chiffong klanning fran Asos, vaska fran American Apparel och gladiator inspirerade skor fran dear...Asos.com.


Top shopping hos Topshop

Letar nya klader pa Topshops hemsida...Shop online ni vet :) Tycker att dom har mycket fint faktiskt. Asos var en besvikelse idag...Hittade inte direkt nagot som jag gillade dar.
Jag vill ha det har! Men har verkligen inte rad med allt. Skorna ar det som jag behover. Om man har ett par snygga skor kan man i princip ha pa sig vad som helst och det ser snyggt ut! Gillar dom oversizade T-shirtsen ocksa...Och dom var inte sa farligt dyra heller.
Helt klart perfekta casting klader...Enkelt och snyggt! :)






Var i stan och shoppade lite igar. Hittade en oversizad stickad kofta i lila pa en vintage butik. Jattefin ar den och kostade bara 125 kr :) Bra pris! Och en tygvaska fran American Apparel som jag kan ha min portfolio i...Den kostade 100 kr. Ocksa helt okej!


The supermodels ruled the world

Back in the days...

Sportgirl!

Gjorde iordning mig imorse och planerade min dag. Visste om att jag hade en casting och resten av dagen free. Tankte att jag skulle hem tidigt. Laga mat, ta det lungt och ga ut och springa...Inget av det blev det. Efter min casting gick jag for att ata lunch...Nagot grekiskt stalle inne i stan. Sitter dar och vantar pa maten, helt utsvulten! Sedan ringer Dan, min bokare pa agenturen.

Dan - Emma! We have an emergancy, one model didn't fit the clothes at a shoot and the client want you to come there now to replace her!
Jag -  ...Can I eat my lunch first?
Dan - No! Leave the lunch Emma and go there now! I'll text you the adress...It's for a sports brand.
Jag - Okey...I'll be there as soon as possible...I guess...

Neeej ingen lunch haha :P Jag var sa jakla hungrig. Fick springa och kopa lite snaks och springa vidare till taget for att ta mig till jobbet.
Kom dit ganska snabbt och fick byta om direkt. Sjalvaste jobbet gick bra...Tog typ bara en timme och sedan var jag klar!
Nar jag kom ut igen och skulle ta mig hem borjade det forstas sporegna! Haha lyckat...
Nu har jag i alla fall atit middag. Direkt efter middagen fick det bli ett mellis...Eftersom jag inte at det forut idag! :P Man blir ju hungrig av allt flangande... :)

Bilder fran idag nar jag och Barbora var pavag till castingen!


The wind caught my hair in the morning


Me <3 polaroids

Jessica

Again

Aygness

Tanya

Don't break my heart.


Jag, fotograferad av Cameron Grayson.


Omgivningen!

Har ar bilder fran i fredags och igar. Fredagen spenderade jag i stan. Hade en casting och en call back...Sedan gick jag och Barbora och at lunch pa mitt favorit stalle :) Pa lordagen var jag ute i naturen dar Peters kompis har ett hus. Jattevackert stalle! Fullt med tropiska faglar och massa underliga djur som jag aldrig har sett forut :P

Inne i stan. Varsting byggnaden!

Dubbla regnbagar! :D...Utanfor Peters hus.

Dom har faglarna ar helt galna! Varsta aggresiva och jattehogljudda! Men fina att kolla pa ar dom :)

Solnedgangen igar kvall. Sa vacker...





Behind the scenes!

Sa har sag det ut nar Hanna och jag platade utomhus. Kyligt varre :) Det var en valdigt lugn plats vi fotade pa...Men nagra manniskor var det som gick forbi. Vissa sag lite chockade ut nar dom sag mig dar...Typ utan klader. Hehe :P

Vill ni se mer av sadana har backstagebilder? Sag till sa att jag vet vad ni tycker ar rolig att se! :)


What makes an icon?



Vad tycker ni?

Raw and fabulous!

Jag alskar, alskar, alskar den har bilden...! Det ar en av dom som Cameron tog pa mig forra veckan. Agenturen gillade bilden sa mycket att dom satte den som ny framsida pa mitt setcard.
Inget smink ingen styling eller nagon harstylist for den delen...Bara jag helt naturlig. Vad fint det kan vara ibland.
Man far tacka Cameron sa mycket... :)

Den har typen av bilder gar hem mer i Europa. Om man gor testplatningar i Paris, London eller New York sa har dom mer den har stilen. Valdigt naturligt men med mycket attityd. En inspirerande hemsida som jag gillar att kolla pa ar IMG models development board.


Can you stay for an hour...?

Igar efter mina castings skulle jag ga forbi fotografen Cameron som platade mig forra veckan for att hamta upp nagra bilder...Nar jag kom dit till studion visade det sig att inte han var dar...Smarta jag hade ju inte ringt och kollat om han var inne vid just den tiden. Aja, en annan fotograf som heter Robert var dar och jobbade...Jag var pa casting hos honom ocksa forra veckan. Han hade sett bilderna som Cameron hade tagit pa mig och hade tydligen velat plata mig anda sedan han sag dom...! Robert berattade att han hade en lucka i en timme innan han skulle ivag pa ett mote...Sa han fragade mig om jag hade lust stanna och fa en gratis test...Javisst ville jag det...! :) Sa han slog upp studion och vi platade i typ en timme...Snabbt och enkelt hehe. Tur att man tvattar haret pa morgonen sager jag bara...Eftersom att det hela tiden blir spontana fotograferingar med kanda fotografer! Robert skulle ju ivag pa ett mote efter vi hade fotat. Motet var med nagon underkladeskund...Som han tyckte jag skulle passa perfekt for...Sa han skulle rekomendera mig till dom! Schysst!

Dom har bilderna pa Natalia Vodianova liknar det som vi platade igar!


God natt! Jag skriver 2morro :)

Har hant massa kul idag som jag inte hinner beratta om...! Maste ga och lagga mig och upp tidigt imorgon igen! Men jag ska beratta allt imorgon och lagga upp bilder! :D Har en bild som ni kommer alska...Ser fram emot att lagga upp den :)

Sa imorgon kommer massa kul. Bast att ni kikar da!

God natt fran Australien...Omvand tid hehe! <3


Guess where I'm going in October?!

Till New Zealand...Eller pa Svenska Nya Zeeland! Jag har kommit med i den basta agenturen i hela landet!!! En helt asbra agentur! Sa jag ska dit i Oktober och jobba. Ska stanna 2 manader :) Tank att jag ska till landet dar Lord of the rings spelades in hihi :P Typ sa langt bort pa jorden som man kan komma...
Sa planen ar: Stanna i Melburne till ca mitten av Oktober. Aka direkt till Nya Zeeland och stanna i 2 manader. Sedan aka hem och fira jul! :D Mysigt det ska bli...! Och sen aka till Sydafrika...Far se om jag klammer in Sydney ocksa dar emellan pa nagot satt.
Agenturen i Nya Zeeland heter Clyne Management, hemsida: www.clyne.co.nz
Jag kommer nog upp pa hemsidan nasta vecka eller sa :)

Hittade den har bilden pa huvudstaden Auckland i Nya Zeeland...Det ar dar jag ska vara. Ser ju inte helt dumt ut...

Ocksa en bild pa ett annat stalle i Nya Zeeland som jag garna skulle aka till ;)

Okej nu e bara fragan...

Vilka av dessa bilder jag ska ha i min bok...Eller vilka som jag ens ska visa for agenturen sa att dom kan valja sen. Tror 1 eller 2 bilder ar lagom :) Ni kan garna saga vad ni tycker ocksa.
Let's start...
Nr.1

Nr.2

Nr.3

Nr.4

Nr.5

Nr.6

Min favvo ar den forsta bilden...So far :)

Kiss me baby


Nytt, nytt fran Hanna Bjorkstedt! Dom har bilderna platade vi utomhus helgen innan jag akte ner hit till Australien. Jag gillar dom...Valdigt levande pa nagot satt...Naturliga & harmoniska...Det liksom finns nagot i ogonen pa bilderna vilket ar sa viktigt...! Vackert ljus ocksa :)
Guud ni kan bara inbilla er hur kallt det var ute den dagen + att det regnade hehe. Som modell far man ofta plata utomhus i kylan...Aven bikini bilder ar ofta tagna nar det ar vinter ute. Sedan andrar dom fargerna sa att det ser ut som sommar! Man far som modell helt enkelt stanga av kanslorna i kroppen...Forsoka tanka sig bort och INTE tanka pa hur kallt det ar...! Svart men man lar sig efter nagra ganger :)

Gillar ni dom?

Relaxing weekend :)

Ar vad jag har...Har varit hemma lagat alla mal mat sjalv...Ingen skrapmat...Utan bara goda hemlagade mal :)...Kanns sa lyxigt tycker jag! Har last bocker och tidningar. Varit ute och sprungit och kollat film. Ibland ar det sa himla skont att bara gora igenting! Min familj ar pa en minisemester pa Faro nu. Ni vet bredvid Gotland...De ska vara dar pa varat landstalle en vecka...Gud sa mysigt! Hade ocksa foljt med om jag hade varit hemma! Imorgon ar det Mandag vilket innebar full fart igen...! :) Ska ut nu i solen och lasa lite...
Vad gor ni hemma i Sverige nu nar det ar helg? Hur ar vadret?

Vad e egentligen snyggt?

Tre famous models. Tre olika kroppsbyggnader...

Det ar ungefar sa har smala alla modellerna ar pa visningarna i New York/Paris/Milan/London.
Magdalena far formodligen berom for sin kropp. IT modell som hon ar for tillfallet.

Karolina...Fick sa mycket skit efter dom har bilderna tog sig runt i varlden. Hon har tydligen gatt upp ca 10 kg som ni kan se. Man ar ju van vid hennes Victoria Secret body.
Folk buade till och med nar dom sag henne pa visningen har jag hort.

Emanuela...Ocksa en IT modell at the moment som Magdalena...Men med en vacker halsosam kropp enligt mig. Hon funkar bade for high fashion, bikini & underklader.

What do you think...???

Bambi eyes


Hur vacker ar inte den har bilden...

Skincare, skincare!

Huden ar en av de viktigaste tillgangarna for en modell. Det ar ett maste med perfekt hud!
Om man har fin hud med vacker lyster men bara ett par finnar i ansiktet sa ar det lungt...Eftersom att det ar enkelt att retuschera bort enstaka saker...Men det ar inte enkelt for en fotograf att retuschera en hel yta.

Ofta ser man anda modeller med dalig hud. Och jag kan beratta vad det beror pa. Dalig diet! Modeller som inte ater eller bara stoppar i sig nagot med socker for att halla energin uppe. Roker, dricker...Inte bra for kroppen eller for huden...Ansiktet aterspeglar ens livsstil.

Nyckelt till vacker hy ar vad man stoppar i sig...Jag far valdigt ofta komplimanger for min hy...Och folk som fragar vad jag anvander for produkter for att halla hyn sa fin. Men egentligen mitt basta tips ar att ata sant som ar bevisligen ar bra for hyn...Som till exempel...Sant som jag ater valdgt mycket av dagligen:

Blabar/Hallon/Jordgubbar/Russin/Applen
Avokado
Agg
Notkott
Lax
Ost! Parmesan och feta ost
Naturella notter...Guldgruva!
Yoghurt
Gradde, majonas & graddfil

Fett och protein ar bra for huden! Man behover inte vara radd for att fa i sig fett...Bade nar man vill halla vikten eller fixa huden...


Hoppas det har jag skriver kan vara till hjalp. Sag till om ni undrar nagot! :)

Kate Moss...Ja vad ska man saga. Ens livsstil aterspeglas i ansiktet.....

Who tells the truth...?

Modellindustrin ar fylld av vitalogner. Namn en modell som varken ljuger om sin alder, langd eller matt...? Eller en agentur for den delen. De flesta agenturen reduserar modellernas matt i midjan och hoften eller lagger pa nagra centimeter pa langen. Da undrar man ju lite, vad ar det egentligen for mening att ha mattgransen pa 90-60-90 om de anda sa ofta ljuger om det...Hehe :P Det ar nastan lite konstigt.

Barbora till exempel...(Ni vet modellen som ar har i Australien samtidigt som mig). Hon ar 28 AR GAMMAL!!! Helt sjukt. Och hon ljuger till ALLA kunder och sager att hon ar 19 ar...?! 9 ar borta bara sa dar...Okej...Kunderna sager nar de kollar i hennes bok, "ahh imponerande att du har hunnit jobba sa mycket aven fast du bara ar 19". Boken fylld med editorials och sant som hon har jobbat ihop under manga ar...Haha :P
Aja jag tycker det ar lite sanslost...Jag sjalv ar ju den samsta lognaren pa jorden. Hatar att ljuga och hatar logner.

Go and see 'em all!

Is what I have to do. Traffa alla kunder...Fotografer, casting byraer, casting directors, brands, stylister...Jepp :)
Kul ar det att ga runt och traffa alla. Men man maste vara redo. Rent har ar att foredra, lite latt sminkad, hogklackade skor, boken i hogsta hugg och garna ett leende pa lapparna!
Idag var det "bara" 2 go sees. Jag och Barbora akte tillsammans till dom. Foredrar engeltligen att ga sjalv till mina moten...Men men. Dom gick iallafall bra. Pa ena ville dom att jag skulle prova nagra plagg fran market. Jeansen som jag provade kommer jag nog faktiskt ga och kopa...Sa jakla snygga var dom!

Imorgon ska det tydligen bli 23 grader och sol...! Later ju mycket lovande! :D Skull garna ligga ute pa tomten och lasa en bok och sola...Skulle inte sitta helt fel med en lite solkyssta kinder :)

Nar du gar pa go sees och castingar ar det bra att ha pa sig relativt enkla klader...Men du vill forstas visa lite personlighet ocksa! Sa det basta ar nog att satta pa sig sant man trivs i och tycker ar snyggt...Och bara tanka pa att inte "over do it"! :)

Natasha Poly visar ett gott exempel har ;)

Love is overrated




En spontan testplating med Australiens typ basta fotograf

Ar sant som kan handa ibland. Typ idag :)
Igar var jag pa en go see hos den har fotografen, hans namn ar Cameron. Han platar for bland annat Harpes Baazar, Elle med mera...Fick kolla i hans bok igar. HELT sjukt bra portfolio...Han har typ platat overallt. New York, Paris you name it.
Nar jag kom in pa agenturen berattade dom att Cameron hade ringt och ville att jag skulle komma forbi direkt for att ta lite polaroider (ni vet, naturliga bilder utan smink och sant). Sa jag akte dit direkt. Vi borjade med att ta lite polaroider med hans super coola polaroidkamera...Varsta retro...Ni vet ju hur mycket jag alskar polaroidkameror...!! Dom blev helt sjukt fina...Togs uppe pa taket pa studion. Han blev ocksa helt paff...Meningen var ju att det "bara" skulle vara polarider. Men vi borjade testa olika saker och poser...Sa slutresultatet blev ungefar samma feeling som old school Calvin Klein campaigns men Kate moss...Han ska till och med ha tva i sin bok! Sedan tog han sin digitalkamera och vi platade ungefar samma. Han andrar installiningarna sa att de blir samma ljus som polaroidbilderna...Han ska jobba med dom i photoshop :)
Sa det slutade med att jag stannade dar i cirka 3-4 timmar haha...Lite oplanerat...!
Det roliga ar att han gillade mig sa mycket att han vill boka mig for flera jobb nu! :D Yeej!

Kate moss for Calvin Klein.



Ni far sjalvklart se bilderna sen nar jag far dom!

Simple is always best!

Guuud sa snygga outfits...+ Smink, har och allt!


Det behover inte vara sa komplicerat att kla sig snyggt...Kom ihag det :)

En toppen dag!

Har jag haft idag. Kanns som att allt borjar falla pa plats, helt klart!
Mina go sees och castings gick skitbra (ursakta uttrycket) hihi...Har nog aldrig haft sa manga lyckade moten pa en och samma dag...Mycket bra respons! :D
Det var ocksa lite soligt idag :) Och jag har atit massa god mat. Bade till lunch middag...Och allt dar emellan for den delen! Lagade lasange till middag, till mig, Peter och Peters basta kompis. Gott gott...
Imorgon ska man upp tidigt igen. Har an sa lange 3 go sees imorrn. Underklades kampanjen blev framflyttad. Vet inte om det blir nasta vecka istallet eller veckan darpa...Aja jag har ju iallafall jobbet :)

Nu ska jag ta en dusch och sen lasa lite i en bok som jag har med mig fran Svedala!

Today I'm happy :D...Sa det kanns bra!

By the way...Jag vill inte att min blogg ska vara fake...Det ar darfor jag alltid ar arlig med er och berattar aven om dom dagar som suger och nar jag mar daligt. Vill inte att folk ska fa uppfattningen om att vara modell innebar att varje dag ar "I'm so perfect and beautiful and my life is like a fairytale"...For det ar ju inte sanningen om nagan manniska oavsett vilket jobb man har :) Vill bara att ni ska fa veta alla positiva och negativa sidor om modellandet! ;)

Kram pa er!

Kort och gott!

Hejsan pa er :)
Idag hade jag feber nar jag vaknade...Kravlade mig upp iallafall. Hade en casting for nagot underklades marke och hamtade upp mina go sees for imorgon. Morgon dagen = En casting + 5 go sees...Det blir full fart. Med tanke pa att dom ar ganska langt ifran varandra... :) Aja det ska bli kul! Har massa go sees hela veckan som det ser ut nu. Maste ocksa printa fjarilsbilderna imorgon och satta in i min bok...! Det maste jag verkligen gora!
Har lagat middag idag till mig och Peter (som jag bor med). Det blev lax och lite sant...Supergott!

Ska ta bilder imorgon pa allt som jag ser...Ar det nagot speciellt ni vill se???

My baby loves me




Jag vill att det ska vara...

Sa har varmt utomhus. Som det var dagen nar jag platade den har bilden. Sisadar 32 grader tack...Sa att jag slipper frysa hela tiden. Mitt nya kladesplagg nar jag ar inomhus hemma ar en sovsack. Jag lindar in den som en langklanning. Mycket kladsamt haha :)

Happy faces

Okej ar tillbaka i stugan efter en hel dag pa stan.
Dagen borjade med brunch pa en resturang. Sallskapet var agaren av agenturen (Stephen) Barbora of course och Stephens van som ager resturangen...+  typ alla andra resturanger har for den delen.
Madde lite illa efter brunchen med tanke pa all majonas som var pa mina mackor...Usch :P Aja.
Sedan gick vi till ett museum dar allt ar gjort av is. Man fick lana stovlar och dunjacka innan man gick in...Det var minus 10 grader...Fryser fortfarande! Men det var coolt...Is skulpturer och sa.
Sedan blev det bowling...Och mitt lag vann jippi...! Haha :) Nu ar jag iallafall hemma igen.
Ska pa en fitting imorgon for en underklades kampanj! Platningen ar pa Onsdag :)

Bilder fran idag!

Bowling time :)

Inne i kylan...Barbora ser ju fortfarande glad ut...! Haha

Haha...Vi med vara dunjackor. Snyggt :P

Okej tror att jag typ tar sats eller nagot...Konstigt ser det ut iallafall!

Tyckte bara den har butiken var lite rolig...En san skulle man aldrig se i Sverige!

That's all for today :)

Catch me when I fall...




Next week!

Det ar nasta vecka det kor igang for mig. Ska ha mycket go sees & castings...! Det var ju sa snopet att den har veckan som var, var sjalvaste fashion week...Hann ju inte ga pa castingarna for den. Aja fick iallafall ga och kolla pa alla visningarna. Sa det ar kommande vecka som galler for min del :)

Sitter har med en sovsack...Ar sa jakla trott sa att det inte ar sant. Det enda jag har orkat gora idag ar mat 2 ganger. Har inte ens orkat tvatta ansiktet...! Min plan for resten av dagen ar att hamta grekisk take away mat. Kolla pa film inrullad i sovsacken och prata med mamma pa Skype. Idag ar helt enkelt vilodag!

Jag saknar hemmet. Sverige...Eller inte just Sverige utan alla som jag alskar. Saknar mamma sa mycket sa att jag nastan borjar grata varje gang jag tanker pa henne...Usch det gor sa ont i hjartat sa att det inte ar sant! Forsoker sta ut...

Det ar det har som ar det jobbigaste med att modella. Hur mycket folk an sager att man ar vacker och berommer an och sa...Sa kanner man sig anda inte lycklig. Allt som har med ytan att gora kan inte gora en lycklig.
Att vara ifran dom som man alskar. Att vara i ett frammande land. Att raknas som vuxen...Allt det ar inte latt kan jag saga. Det ar som en kamp inombords hela tiden...En kamp for att sta ut.
For dom som tror att vara modell ar nagot som ar enkelt har fel...Sa ar det bara. Det ar en otroligt forvirrande branch...Modellbrachen.
For att ga in i den maste man ha en stabil grund att sta pa. Annars kan jag lova att det gar at pipan...!

Bild fran agenturen

Tog fram mobilkameran och tog en bild inne pa agenturen. Nastan alla agenturer har modellernas setcards uppe pa vaggarna pa det har sattet...Snygg dekoration ;) Hehe...Ni ser mig dar nagonstans i mitten typ... :)
Som ni vet sa funkar en modells setcard ungefar som ett visitkort till modellen. Det ar valdigt viktigt att ha ett bra setcard som modell...! Kommer ihag forsta gangen jag fick setcards...Kommer ihag att det kandes jattespeciellt :) Heh

Sean O

Hur vacker ar inte den har grabben?!



3 seconds 3 pictures

Klick, klick och klick...Min morgon dokumenterad...Nar jag gar ut genom ytterdorren.





Idag!

Har jag varit och virrat runt i stan...Kollat vintage butiker. Asbra vintagebutiker med andra ord...Till och med battre an Judits second hand kan jag saga att dessa var! Vilket ar imponerande... :) Jag har gatt runt helt ensam...Som tur var sa var det soligt ute idag! Har atit pa ett sushi stalle och ett grekiskt stalle...Varje gata man gar pa har sa finns det typ 1000 sushi stallen och valja pa...Maste bero pa att det ar sa mycket Asiater har tror jag... :) Men det gor ju mig glad, sushi alskare som jag ar...!

Inne i smeten...

Glitter...! Fiina grejer fanns det pa den har butiken...Basta vintage stallet helt klart!

Och...Ja lite hus och sant...!
 
Mer gliiiittter...


Fashion week

Idag var jag och Barbora och kollade pa visningarna pa Melbourne fashion week...Vi hade VIP biljetter som vi hade fatt fran agenturen...Kul & se visningarna...Men jag maste saga att modet i Sverige ar mycket mer nyskapande och inspirerande! Gud...En av modellerna som gick visningen var sa smal sa att jag nastan madde illa...Benen bara stack ut overallt...Usch. Det ar verkligen inte snyggt!

Aja har kommer lite bilder iallafall :)

Jag och Barbora...Sitter och vantar pa att visningen ska dra igang!
Idag blev det blommig rosa aktig klanning och matchande rosa lappar ;)

Modeller och en kranglig catwalk...! :)

Finalen nar alla modellerna kommer ut igen...Manga blev dom tillsammans!

On the streets of Australia!

Idag hade jag fyra go sees...Typ pa alla fyra horn av Melbourne...Puuh tog lang tid :) Men dom gick bra...At sen luch for ett tag sen. Varsta goda burgaren! :D
Ikvall ska jag ut pa en middag...Och jag har fatt VIP biljetter till nagra modevisningar imorgon...Sa da ska jag ut och mingla! Det ska bli kul...Ar ledig under dagen imorgon sa jag ska nog bara vara hemma tills kvallen...Visningarna borjar inte forns 18.30 :) Undrar va jag ska ha pa mig?! Hmm...Aja jag kommer nog pa nagot ska vi se.

Bilder fran idag...!
Jag och Barbora pa vag till en go see. Jackorna och sjalarna pa! Idag var det ganska kallt faktiskt...Men soligt dock :)

Ett coolt hus som jag fick syn pa.

Nagan som har lagt ner mycket tid pa det har tradet :) Maste tagit ett tag...

Gatan ovanfor dar jag bor! Fint...

RSS 2.0