Är sugen!

På hårband, hårband, hårband!

Okej här är inspirationen...Erin Wasson som ni kan se ;)


Och tro det eller ej! Jag hittade en sajt som säljer precis alla sådana hårband som jag någonsin drömt om...! Man måste beställa dom från Usa verkar det som...Och priserna på hårbanden ligger på runt 250 kr. Här är sidan jag snackar om: http://lyteaccessories.blogspot.com/
Här är tre som är till salu som jag fastnade för!

Typ exakt likadant som Erins...!

Fint med stenarna!

Indianflicka blir man med det här :)

Visst är dom fina?! :D


1977...Timeless.

Vogue body and beauty book year 1977.
Fashion icons of the 1970s!
...Inspirerande tycker jag! Hur många av ansiktena känner ni igen?




Helt fantastiska bilder enligt mig...Blir helt upprymd av att kolla på dom!

Honey Bunny






Några självporträtt från idag. Prövade att ha lugg...Kanske ska börja ha det ibland istället för bara mittbena? Vad tycker ni? Är ju alltid kul att testa något nytt :)

What's new with me

Idag har jag varit på go sees. Första vid 9.00 på morgonen! Var tvungen att gå hemifrån en timme innan...Och jag kom ändå 30 minuter för sent! Dåååligt av mig! Men som tur var så var fotografen som jag skulle träffa jättegullig och tyckte inte det var något problem :) Jag gick vilse det var därför det tog sådan tid...Sprang runt som en jäkla galning. Mötet gick i alla fall superbra. Fotografen (Jackie Meiring som hon heter) sa att hon älskade min bok och min look...Så det var ju jättekul :D Hon plåtar omslag för Fashion, Girlfriend, Men's health med flera! Kolla in hennes hemsida...Mycket fina bilder. Om ni Googlar hennes namn så kommer hemsidan upp :)
Efter den så hade jag en go see med en annan fotograf som också är stor här i NZ...Charles Howell är namnet. Lustig snubbe haha :P Men rolig!

Åt sushi till lunch. Sushin här är helt fantastisk och är tillgänglig överallt...Det är ju så extremt mycket asiater här i NZ som jag har sagt förut ;)

Sedan har jag grejer pågång i Hong Kong, Shanghai, Thailand och Tokyo. Så vi får se vilket av dessa ställen jag åker till först efter jul! Men det är kul att det ramlar in så många erbjudanden nu på jobbfronten för min del. Mycket agenturer blir det :D

Här är några vackra bilder som Charles Howell har tagit...Verkligen fina...!



Magic eyes

Okej det här är min bokare på agenturen här i NZ...Han är också den mannen som äger agenturen. Marama är namnet på grabben och han är snygg som stryk! Varje gång jag kommer in på agenturen blir jag helt distraherad av hans blick...Han har en fööör närvarande blick som kan göra vem som helt nervös! Det är som att han kollar in i ens ögon och kan se igenom en...Eller se in på insidan på något konstigt sätt...Och Maramas ögon är också de varmaste och vackraste ögonen jag har sett tror jag...
I alla fall som ni ser så har han en modellbakgrund...10 år modellade han för att vara mer exakt. Och nu äger han Clyne Management här i NZ...Är glad att Marama är min bokare...Han är verkligen bra!
Mannen är också gift och har tre små barn! Verkligen imponerande hur han hinner med allt!

Här har vi honom :)





Digitalt!

Det är sånt här som är bland det viktigaste i modellandet. Polaroider/Digitalbilder...Digitalbilder är ännu viktigare eftersom att man ser allt. Varenda liten por...Inte som polaroidbilder där allt är lite suddigt och fint :) Haha...Men hur mycket vackra portfoliobilder man än har så måste man också bli bra på helt vanliga digitalbilder. För det visar hur man ser ut naturlig. Utan photoshop och smink...Så som man ser ut när man går på castingar. Där man kan se vilket skick kroppen och huden är i.  Alla agenturer som jag har varit i kontakt med runt om i världen ber alltid om att få se naturliga polaroider/digitalbilder innan dom fattar ett beslut om dom vill jobba med en eller inte. De ser oftast först portfolion...Och om de är intresserade ber dom att få se digitalbilder innan dom betämmer sig! Innan jag började modella så trodde jag att det bara var portfoliobilderna som var det viktiga för en modell...Men jag har lärt mig att dom här bilderna är minst lika viktiga. Bra att veta ;)

Dom här digitalbilderna har jag precis skickat över till agenturen i Hong Kong som vill att jag ska komma dit och jobba! Dom sa att de var tvugna att se helt nytagna bikini snaps...Så Sarah som jag bor med fick ta dom på mig igår med sin digitalkamera. Hade ju inte så många andra här som kunde hjälpa mig med det :)

Så det här är jag då. Helt naturlig utan smink och alla andra konstigheter ni brukar se mig med på mina modellbilder. The naked truth haha!







Den är min!

Äntligen...Har velat ha den här jackan ett tag nu men min storlek har alltid varit slut när jag kollat...Topshop.com ni vet...Online shopping ;) Men nu har jag beställt den. I rätt storlek och allt! Gjorde beställningen hem till Svedala. Har ju inte så mycket användning för den här i Nya Zeeland just nu. Så jag får vänta tills efter den 12:e december innan jag kan ha den på mig...Can't wait! :D

Här är den lilla rackaren...

Number 13 is close to my heart!

Mitt hjärta börjar slå snabbare bara när jag kollar på dom här bilderna...! Alla känslor och alla skratt...Allt som är fångat i dessa bilder. All glädje. Allt vackert. Alla underbara människor! Jag blir glad bara av att se på det här...Och jag saknar det mycket också. Det var några månader sedan nu...Men känns som 100 år bort. Minst... :)

Jag har plockat ut 13 bilder som jag tycker representerar hela min vistelse i Cape Town...The heart of South Africa...13 bilder...Nummer 13 är mitt lyckonummer :)

Titta noggrant...!


 Sitter både och ler och är tårögd nu när jag skriver det här...Jag tror att ni förstår varför :)


Halloumi = heaven!


Det här åt jag till middag för 20 minuter sedan...Det godaste som finns i hela världen. Jag lovar er...

Stekt halloumi, stekt abugine, stekt zucchini och en sallad gjord av tomater, äpplen, vinäger och olivolja. Salta, peppra och ringla olivolja över allt and there you have it! Gudomligt gott!

Som ni vet så har jag passion for fashion...Men min passion number 2 är för matlagning! Helt klart :)

Några av höstens trender!

Spets fortfarande hett! Får se hur länge den trenden håller i sig ;)

Fjädrar är riktigt coolt...Speciellt på en liten väst eller jacka.

Jag skulle inte tacka nej till den här väskan...Och det är jag nog inte ensam om :)

Platåer = supersnyggt och superhett just nu!

Och vart finner man detta...? Jo Topshop har allt som vanligt!


I love you mama!

Idag är det min min kära mors födelsedag! Den 25 Oktober. Min mamma är prick 30 år äldre än mig. Hon föddes alltså idag för 47 år sedan :) Tack för det!
Och det här betyder också att idag för ett år sedan var jag och mamma i Sydafrika tillsammans...Min första jobbresa utomlands som hon var med mig på. Vi ägnade den dagen uppe på ett ställe som heter Table Mountain...Kommer ihåg att det kändes lite konstigt att fira hennes födelsedag utan min pappa och bror. Och hur konstigt är då inte nu när jag inte ens är med mamsen på hennes födelsedag...

Hoppas du får en underbar dag mamma! Jag älskar dig över allt annat...Jag saknar dig mest av allt...Du är det absolut  finaste som finns <3


Sött som socker!



Där jag bor

Utsikten från modellägenheten...Jag och lite träd. Trapporna jag går upp för varje dag...Ni vet lite sånt :)





Sleep...

Fill this spaces up with days...In my room you can go you can stay...I can't sleep...I can't speak to you...I can't sleep...




Beauty and the geek

Fick jag spela idag! Haha...Var på en casting request för en Tv commercial...Min roll var att spela "shy and naurally gorgeous modelgirl who's really tall". Vilken beskrivning va? :P Killen som jag spelade emot skulle vara en riktigt kort och töntig kille som hade fått chansen att gå ut med den här tjejen då...Alltså mig i det här fallet. Det vi skulle göra var att låtsas att vi hade varit på vår första date och stod utanför min dörr och skulle säga hejdå till varandra. Båda skulle vara jättenervösa och försöka få till en första kyss...Som inte gick så lyckat. Vi båda skulle vara fumliga och väldigt obekväma i situationen...Haha men tillslut skulle vi kyssa varandra ändå efter allt krångel...Så idag har jag kysst en kille som nådde upp till mina nyckelben typ... :P
Var ganska roligt när vi filmade...Både jag, killen och casting directorn fick några skrattanfall under de olika tagningarna :P Men överhuvudtaget så var det hela väldigt roligt! Hoppas jag får jobbet! 

Hade också en superlyckad go see idag på en av Nya Zealands bästa modetidningar. Säljs till och med i New York vilket är väldigt spännande :) Skulle ju vara jättekul att få plåta för det magazinet!

Efter allt det här tog jag mig till mataffären och handlade lite grejer...Frukt, ost, kött och allt sånt där nödvändigt ni vet ;) Lagade middag och nu sitter jag här och skriver...Lyssnar på musik och tar det lungt. Ska nog gå och lägga mig alldelses snart och försöka få lite sömn. Det blir ju inte så mycket av den varan nuförtiden! Aja... :)

Fashion show!

Nu är jag tillbaka från dagens jobb som var en superkul modevisning! Många snälla modeller var där...Gör alltid upplevelsen roligare när dom man jobbar med är trevliga. Bar kläder från Versace, Armani, Hugo Boss och Valentino...Inte helt fel ;) Skulle gärna tagit med mig en av klänningarna hem! Haha. Hade 4 ombyten...Ganska stressiga...Men jag hade en såkallad "påklädare" som hjälpte mig så det var lungt :)

Några bilder från idag!

Jag och en modell som heter Savigne...Vi är med samma agentur och hon kommer fran Brazzzil!

När jag gick av bussen påväg till visningen...Rent ansikte. Så ska man alltid dyka upp på en bokning! Inget smink!

Min goda omelett som jag åt till lunch idag! Är så stolt över att den är så fin och rund...Brukar alltid lyckas att ha sönder alla omeletter jag gör annars haha :P Den här är en tacoomelett med köttfärs och tacokrydda. Muuums :D

Simply beautiful





Go see...Casting??

Vad ar skillnaden egentligen mellan en Go See och en Casting? Det ar nog manga som undrar det...Gjorde aven jag innan jag visste!

En casting ar oftast for ett specefikt jobb. Ett jobb som redan ar bokat...Kunderna vet oftast ocksa da vad de letar efter for utseende. Pa vissa castingar kan det vara jattemanga modeller som kunkurrerar om samma jobb. Kunden har alltsa oandliga mojligheter att valja bland alla modellerna...Vilket gor det annu svarare att boka jobbet. Men om man har tur sa kommer man till en casting dar det inte ar sa manga andra modeller. Det kan kallas en casting request. Nar kunden har fragat efter just dig eller en viss look. Pa en casting jag var pa en gang hade det varit 500 tjejer innan mig...Definitivt inte en casting request! Haha :P

En go see ar ett mote med en kund. Det ar oftast inte for ett specefikt jobb utan isallet gar man och moter en kund som hela tiden far in jobb...Vilka man forhoppningsvis kan vara aktuell for! Man traffar dom, visar sin bok och de tar ett setcard...Som dom sedan sparar och ringer agenturen nar man passar for ett jobb som dom har pagang. Go sees kan vara hos casting directors, fotografer, tidningar...You name it. Det galler samma med castings. Sa den enda skillnaden ar alltsa om det ar for ett specefikt jobb eller inte!

Skriv om ni undrar nagot mer om det har :)

Miss thing!

Den där Erin Wasson...Vad ska man säga...Hon får alltid till det! På sitt slarviga ursnygga sätt...! Här är några snyggobilder jag hittade på henne. Studera, ta in och börja planera inför nästa shoppingrunda!...Kanske ett fjäderdiadem? :)




Trötta hälsningar från mig

Nu är det kväll igen här i NZ. Idag var jag och hämtade mitt arbetsvisum...Så nu kan jag jobba lagligt! :) Yey! Hade också en go see :) Vid 9.00 på morgonen! Herregud! Jäkla tidigt haha :P Imorgon ska jag vara på agenturen vid 10...Sedan blir det go sees! Agenturen har mailat ut mina bilder till alla kunder här. Så nu väntar dom bara på att alla ska boka in go sees med mig. Blir förhoppningsvis ganska många den här veckan! Har ju ett jobb på onsdag också...Det ska bli kul. Tänkte ta lite bilder och sånt under den dagen och lägga upp på kära bloggen :)

Idag grät jag några tårar när jag pratade med mamma...Det har inte hänt många gånger sen jag åkte kan jag säga. Försöker alltid hålla dom tillbaka lite...Tårarna. Eller måste hålla tillbaka dom rättare sagt. Annars blir det för jobbigt :)...Är så tacksam dock...Om jag tänker på det...Att jag får göra det här som jag älskar. Modellla. Resa och se saker. Och ha en familj som jag älskar så mycket att det gör ont i hjärtat varje gång jag tänker på dom. Jag ska vara glad att jag har några människor som jag saknar så mycket...Det betyder att jag har någon att älska. Och det är ju inte alla som har det...

Det är verkligen mycket jag lär mig varje dag om mig själv som person. Mina svaga och mina starka sidor...Snacka om att jag har kommit långt det senaste året...Både med mig själv som person och karriärmässigt också för den delen...Det finns många tankar i mitt huvud just nu när jag skriver :)...Aja...Nu måste jag gå och ta en dusch!

Hoppas att ni får en superfin dag! Hörs <3

I somras :)

Den här bilden tog min Morfar på mig i somras när vi var ute på ett ställe som heter Sandemar. En solig och fin dag var det!

Helg...Skööönt.

Sov 11 timmar i natt och var fortfarande trött. Sista veckan har det inte blivit så mycket sömn. Typ 6 timmar och så dom senaste dagarna. Jag kom ju hit i onsdags kväll...Har inte ens hunnit med sen dess...Torsdagen och fredagen kändes väldigt stressiga. Hann inte äta så mycket som jag ville...Eller på helt fel tider. Och hann inte vara ute och springa...Aja det är så det blir de första dagarna antar jag :) Men nu är det lördag kväll här och jag har lagat mat och varit ute och sprungit idag. Det känns bra! Sitter här vid datorn...Kära datorn! <3 Lyssnar på Azure Ray, Sleep. Ni vet låten som är med i djälvulen bär Prada. Ska snart gå och kolla på Titanic. Sarah som jag bor med har den filmen!

På måndag är min första go see vid 9 på morgonen. En tidig rackare haha...Sedan ska jag iväg med min bokare Anna och hämta upp mitt working visa! Så att jag kan arbeta här i NZ. Viktiga grejer sånt där med visan...

Det är förresten en agentur i Hong Kong som vill att jag ska komma dit direkt efter NZ den 12 december...Får se hur det blir med det. Jag tycker nog personligen att det skulle vara bättre efter julhelgerna. Men jag vill självklart åka dit och jobba! Har alltid fått höra att HK är min marknad...De gillar tydligen modeller som ser mixade ut...Vilket jag gör :P Och agenturen är också en av HK absolut bästa. Den heter: Model Management HK.
Aja spännande!

Känner mig lite ensam...Ni kan ju tänka er själva. Jag vet inte riktigt vilken åldersgrupp som läser min blogg? Men jag är ju bara 17 år ändå och är iväg så här på egen hand hela tiden. Tar hand om mig själv...Och allt som det innebär när man är i ett främmande land :)

...Nu ska jag gå och kolla film. Hörs sen!


Pop magazine







Är en grym tidning som jag alltid brukar så och kolla i på Pressbyrån när jag är hemma. Har aldrig förmått mig att köpa den med tanke på att den är ganska dyr...Men det kostar ju inget att tjuvkika lite när man är på affären...Det gör jag hela tiden hihihi :) Men jag lär inte vara själv om att gilla att kolla igenom tidningsstånden på affärer???


LIV

Hittade dom här fina bilderna i en porträttbok som är gjord av Peter Farago och Ingela Klemetz-Farago.

Madeleine Blomberg

Caroline Winberg

Paulina Porizkova

Mona Johannesson


Motljus...

Vid fönstret i mitt sovrum.


Gå in på YouTube...Sök på Antony and the Johnsos, Hope there's someone. Den är helt galet bra. På ett jätteunderligt sätt...Annorlunda mot allt annat.

Fire!

Bild fran Vogue US...Galet coolt!
Sitter just nu vid en dator pa agenturen och surfar runt :) Hehe...

Första casting = jobb!

Idag var jag på agenturen för första gången och skrev på papper och sånt samt sa hej till alla! Jäklar vilket fint kontor dom hade...Verkligen imponerande! Helt klart det finaste agentur kontoret jag har sett än så länge. Man är ju lite stolt över en sak...Gissa vad? Jo, jag är representerad av samma agentur som också representerar Iman, Naomi Campbell och Claudia Schiffer i NZ...Och många fler mycket välkända ansikten hade dom. Superkul att man för en gångs skull är 100% nöjd med sin agentur i ett land.
Och inte nog med det. Idag efter jag hade varit på agenturen skickade dom iväg mig på en casting i slutet av dagen...Castingen var superlångt bort. Var tvungen att åka buss i 50 minuter för att komma dit! Var helt vilsen haha...Med tanke på att jag bara har varit här i ett dygn...I alla fall. Jag kom till castingen som var för en modevisning som sker nästa vecka på onsdag...Fick prova kläder och gå fram och tillbaka för att visa min gång. Medan jag var och bytte om ringde casting tjejen agenturen och sa att jag var bokad för jobbet! Känns verkligen som en kul och bra start att få ett jobb på första castingen här :)
Det var allt för idag. Imorgon ska jag in till agenturen igen vid 10...Stressigt värre. Har inte ens hunnit vara på mataffären än. Dit måste jag imorgon eftermiddag och göra en rejäl storhandlig! 
Här kommer lite bilder från dagen...Kommer mer sen :)

Jag som ni kan se ;)

En bild jag tog inne på agenturen. Clyne management som ni kan se på golvet! Hehe.

Så här såg det ut när jag åkte över en bro...Ganska coolt. Man kan verkligen se att NZ är som en Ö.

Godmorgon!

Nu har jag sovit min första natt här i NZ...Inte så många timmar men men :) Ska göra mig iordning mig nu för att gå till agenturen. Alltid spännande att träffa en av sina agenturer för första gången. Berättar hur det var sedan idag. Ska ta lite bilder idag också :) Och svara på era kommentarer sen idag!

Herreguuud!

Jag fick internet att funka på min dator! Wohoo! Finns tydligen någon okänd nätverksanslutning här i huset. Jag är framme nu där jag ska bo i Nya Zeeland...Det är helt okej. Bor med en tjej som heter Sarah. Lägenheten är ganska liten. Två sovrum, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Men mitt rum är ganska fint...Försöker göra mig hemmastadd. Känner mig lite själv dock...Saknar mamma. Men det måste man väl ta antar jag...
Imorgon måååste jag köpa en utagsgrej som gör att jag kan ladda alla mina grejer. Dator och mobil och så. Har ju europeiska sladdar till allt och här har dom bara konstiga Nya Zeelenska uttag. Måste också gå till mataffären...Och köpa nytt simkort...Listan är lång...Haha. Efter allt det ska jag också ta mig till agenturen för första gången!

Oj oj...

Nu är batteriet snart slut på datorn. Skriver mer imorgon. God natt från Nya Zeeland! :)

Imorgon!!!

Aker jag till NZ! Har precis vaknat och atit frukost har hemma hos Peter. Ska ut och springa snart...Sedan ska jag bara packa och sant och ta det lungt resten av dagen! Har fatt reda pa att jag ska bo med en tjej som heter Sarah nar jag kommer dit...Hoppas hon ar snall! :) Haha...Kollade agenturens hemsida och det finns 2 Sarahs, sa det ar formodligen en av dom! Kanner mig lite spand...Men det gor man ju alltid innan man ska aka nagonstans. Det skiljer forresten 2 timmar till mellan Australien och Nya Zeeland...Vilket betyder att det skiljer 11 timmar mellan NZ och Sverige! Ganska mycket...Men det loser sig nog :)

Nu maste jag ga och borsta tanderna!

Hur snyggt ar inte det har!

Jag tycker det ar sa fint. Hatten. Haret...Sminket. Mary Kate ser ut som ett litet troll!


En av mammas favvos!

Ar den har bilden pa mig :)

Den har bilden far mig verkligen att tanka pa frihet. Den har en sadan harlig kansla over sig...Och sa mycket uttryck i ansiktet aven fast man bara ser min profil...Aa riktigt fint. Platningen var for Marielle Kerbers var/sommar kollektion. Vi platade kollektionen i Sydafrika. Ett riktigt fint minne.

Model streetstyle!

Det finns manga modeller som har cool stil. Jag har plockat ut nagra av dom. Titta. Ta in. Och bli inspirerad. Dessa tjejer vet hur man ska kla sig!

Lily, Irina.

Natasha, Iekeliene.

Anja, Julia.

Vem tycker ni har snyggast stil av tjejerna?

Fashion darling

Lou Doillon ar en stilikon i modebranchen just nu...! Hittade tva bilder jag gillade pa henne...Lite inspiration. Jag tycker personligen ocksa att hon har jakligt cool stil!


The Stone effect!

Lara Stone...En av var tids stora modeller. Man kan val pa satt och vis forsta varfor. Kvinnan har ju Sex Appeal for guds skull! Kolla bara pa henne...! Hon ar en av de fa modeller som har lyckats sla igenom aven fast hon ar lite kurvigare an de flesta runway girlsen. Som ni vet ar stora brost oftast inte sa uppskattat just i modebranchen...Om man ar en high fashion model vill saga. Lara S ar som nu ar 25 ar gammal borjade modellla redan nar hon var 15 ar...Det var dock inte forens 2 ar sedan hon slog igenom pa riktigt. Hon hade manga, manga ar innan dess som en helt vanlig working class model... 

Har har vi henne.



Bild överdos!

Har varit duktig pa att ta bilder idag! Agnade min "sista" dag i City idag. Kommer inte aka in dit nagot mer innan jag aker till NZ...! En helt underbar dag var det...Minst 28 grader varmt och stralande sol. Gick till och med nastan runt och svettades lite sa varmt var det! Och ni vet ju hur frusen jag brukar vara...
Jag var pa agenturen och sa hejda...Sa hejda till Barbora. Sa hejda till Melbourne City...Ni vet...Lite sant dar :) Kanner mig glad faktiskt. Det kanns kul att jag ska aka...!

Har kommer massa bilder fran dagen som gatt!

Vi borjar med en bild pa lilla mig...

Och en till. Sa himla fint solljus i den har bilden.

Helfigur! Om nagon undrar sa hade jag pa mig foljande idag: Klanning fran H&M Organic, Vaska fran Donna Karan New York, Skor fran Asos och Orhangen fran en Indisk Marknad.

Otroligt vacker utsikt over floden...

Hoooga hus!

Barbora skrek till mig nar den har bilden togs, "smile for your mom Emma!" Okej da... :)

Hast och vagn ser man mycket av inne i stan...Bra turist attraktion...Och fint att kolla pa ocksa tycker jag.

Och sist men inte minst...Dar jag borjade dagen...Nar jag gick hemifran pa morgonen!

Hoppas ni uppskattar bilderna! Visst ar det val otroligt fint har i Melbourne!?

En ny fran Hanna!

Hittade en ny bild pa mig pa Hannas hemsida...Gillar ni den?

Fusk = snyggt

Den har fuskpalsen fran Topshop skulle jag garna ga runt med nar det ar kallt ute...!

Vilken snygging...Eller hur? :)

Hur fjarilsbilderna blev till :)

Sa har sag det ut nar Make Up Artisten Susan sminkade mig till "Fjarilsbilderna"...You know, med Hanna Bjorkstedt som fotograf...
Mycket ogonskugga blev det for att fa till ratt effekt!

Och resultatet blev ju det har!

Och det har...!

Det ar lite kul att se arbetet "bakom" bilden...Det kravs ju nastan alltid ganska mycket forberedelser for att fa till en bra bild :)

Behind the scenes of Stella Mccartney



Fastnade for dom har bilderna direkt...Dom ar sa vackra och levande! Hittade dom pa Models.com.

Snart, snart!

Aker jag till nasta stalle...Nya Zeeland. Oj va spannade det ska bli. Pa onsdag om prick en vecka. En liten vecka kvar! Dom jobben som jag bokar har i Australien far jag gora som direkt bokningar...Vilket betyder att jag blir influgen fran Nya Zeeland till Australien nar jag far nagot jobb fran Aussie agenturen.

Har fatt adressen till modellagenheten dar jag ska bo i NZ. Den ligger ca 3,8 km fran sjalvaste agenturen...Sa inte sa jattelangt bort i alla fall. Ungefar 10 minuter med bil.

Bilden ar tagen i mitt rum hemma i Sverige...Saknar lite...Men forst lite fler aventyr :)

Nygammal...

Har saknat den sa mycket! Tog inte med mig den i resvaskan nar jag akte ner till Australien...Berattade det for mamma. Och haromdagen ringde det pa dorren har i Peters hus. Det visade sig att jag hade fatt ett paket fran Sverige! Fran mamma...I paketet lag vasten och min Sex And The City box! Tack mammsen!

Sa har ser snyggingen ut :)...Det ar sa kul for att jag kopte den har vasten for flera ar sedan...Och det ar inte nu forrns den har hosten/vintern den ar supertrendig! Tur att man spar vissa grejer!

Dagens inspiration

Lugg ar snyggt...Och hatt ocksa!

Stor rutig skjorta gillar jag...Lana pojkvannens eller brorsans!

Palsvast...Ocksa snyggt!

Lager pa lager...Julia Stenger gor det pa ratt satt!




Svimmande modeller?

Australiensiska modellen Abby Lee Kershaw svimmade nar hon gick Alexander McQueens visning i Paris...Tydligen i slutet av catwalken nar hon skulle ga av rampen. Ingen vet riktigt vad svimmningen beror pa. Nagra skyller pa att hon var trott eller pa att hon hade influensan...Och nagra sager att det var korsetten och hoga klackarna som gjorde det...Hmm...Jag vet inte. Men korsett och hoga klackar brukar i alla fall dom flesta modeller och andra manniskor for den delen ha pa sig utan att svimma...

Isabeli goes Amy and so did I

Kolla in dom har bilderna pa supermodellen Isabeli Fontana...Dom kommer fran Vogue Paris februari nummer. Som ni ser ar dom inspirerade av Amy Winehouse! Riktigt coola ar dom.
Jag gjorde en editorial platning nar jag var i Sydafrika for en tidning. Precis samma stil som dom har bilderna! Jag var sminkad och stylad sa att jag skulle se ut som Amy Winehouse...Riktigt rolig fotografering var det! Nu undrar jag bara nar jag ska fa bilderna? Det har ju anda gatt flera, flera manader...Hoppas dom dyker upp pa min mail snart. Det skulle vara superkul! :)
Aja...Sa lange far det val racka med bilderna pa Isabeli. Lagger upp bilderna fran mitt Amy jobb direkt nar jag far dom!


Out in the wild

Okej. Idag har jag varit omringad av typ 50 Kängrus, (var tvungen att kopiera ett ä pa Google for att ni skulle fatta vad jag menade haha). Aja, nu ska jag beratta! Jag och Peter som jag bor med akte ivag till ett naturreservat idag. Det var superfint vader ute...Perfekt dag for picknick i naturen! Efter vi hade atit skulle vi borja ga tillbaka till bilen...Allt ar frid och frojd och vandrar i solen. Helt plotsligt far Peter syn pa en Kangru.

Peter - Kolla dar Emma!
Jag - Ojjj va haftigt...Den har till och med en baby i fickan!
Peter - Men vad ar det som ror sig overallt?
Jag - Shit jag tror att det ar kangrus!
Peter - Jaklar...Dom ar overallt! Sta still Emma!


Haha...Dom samlades runt oss i en stor cirkel. Bokstavligen overallt! Peter sa att han knappt har sett sa manga pa en och samma gang forut...Och han har typ bott har i 20 ar!

Nagra bilder fran idag. Fick ingen bra bild pa nagon Kangru...Men lite annat blev det :)

Jag ute i solen. Riktigt fint vader var det!

Mina fotter och fina blommor...

Har ar tva Kangrus...Ena av dom hade en baby i fickan. Supersot!

My legs in Cape Town

Hittade den har bilden pa Facebook i en kompis fotoalbum. Bilden ar tagen i Sydafrika nar jag springer runt pa castings. Portfolion i handen och lacktightsen pa :) Det ar sa det ska va!


Todays Vogue

Gjorde ju ett inlagg for ett par dagar sedan om Vintage Vogue covers...Men hur ser dagens Vogue omslag ut da? Har ar nagra av mina favorit omslag under dom senaste aren. Lat dig inspireras!





Like a boy

Jag, fotograferad av Sandra Myhrberg.

Add to wishlist...

Ar allt jag kan saga. En helt ny garderob fran Topshop.com skulle inte vara helt fel. Titta bara pa dom har godingarna jag hittade idag!





Snyggt med svart!

Snygga outfits dar den underbara fargen svart dominerar.

Ett par roda lappar piggar upp nar resten av outfiten ar i dova farger!

Hur enkelt kan det bli liksom. Kop ett par leggings en oversizad t-shirt och ett par snygga skor...Rufsa till haret. And there you have it!

Jag tycker pannband ar jakligt snyggt just nu...

15 oktober!

Aker jag till Nya Zeeland! Biljetten ar bokad och agenturen dar haller pa och fixar en modellagenhet till mig :)...Sa att jag har nagonstans att bo nar jag kommer dit! Ser verkligen fram emot att jobba i Nya Zeeland. Forst och framst for att agenturen jag ar med dar ar sa pass bra...Sedan har jag ocksa hort valdigt mycket gott om NZ. Helt enkelt jattespannande!
Hembiljetten ar den 12 december...Hem till Sverige! Och Julfirande...Oj va mysigt... :)

www.clyne.co.nz

Nu har agenturen i Nya Zeeland lagt upp mig pa deras hemsida! Under kategorin International Models ligger jag ;) Check it out! Jag ar supernojd med vilka bilder de har lagt ut...Det ser riktigt bra ut faktiskt!
Har ar lanken som gar direkt till mig: http://www.clynemodels.com/portfolio.php?id=EMMAOSTERGREN
Och deras hemsida ar sjalvklart samma som rubriken >> www.clyne.co.nz

Som alla redan vet sa ska jag aka dit och jobba med dom i mitten av oktober!

Forsta bilden dom har pa mig ar som vanligt denna :)

RSS 2.0