Frågor & så småning om svar!

En läsare kom med förslaget att jag skulle göra ett inlägg där ni får kommentera och fråga vad ni vill om mig! Är det någonting ni vill veta om mig...Något ni är nyfikna på så är det nu ni har chansen att fråga! Ska såklart försöka svara på alla frågor som kommer upp :) VAD VILL NI VETA??? :D

Nu måste jag ut i solen igen! Ciao!


Onsdag!

Idag har jag varit och tagit vaccinsprutor! Hjälp! Tycker det är så läskigt med sprutor...Men det gick bra. Nu är jag vaccinerad så att jag kan resa till Austalien, Sydafrika och typ vart som helst...Utan & oroa mig. Känns bra!
Har precis kommit hem :) Idag blev det god sushi till middag. Favorit maten! Jag älskar ju ingefäran som man får till...Och den snälla sushi kocken gav mig typ en deciliter sån! :D Hihi...
Ska kolla en film nu med en vän...Mysigt.

Idag köpte jag också två ögonskuggor. En guldig och en bronsfärgad. Inspirerades av dom här bilderna på mig själv...

Close-up! Snygga färger!


Idag är det också Project runway på tv...Vill jag inte missa.

Hoppas ni har en trevlig onsdagskväll!

Rea!

75 % rea på Asos! Tycker jag är lagom :)
Köpte det här igår...

Älskar den här klänningen. Fick den för 260 kr!

Nitar är stort just nu trendmessigt! Det här kallar jag rea, endast 130 kr!

Coola retroglasögon...Utan styrka förstås! :) Ett klipp för 65 kr.

Det enda som vanligt som kostade mycket var frakten...

Kråksparkar


Har den också i svartvitt! Kul när fotografen är schysst och ger en olika förslag att välja emellan.


Jag gillar sminkningen som jag fick på den här plåtningen! Det borde inte vara så svårt å fixa själv tror jag...Liksom bara fokus på ögonen vilket är väldigt effektfullt! Make tjejen använde inte ens någe rouge utan satsade verkligen bara på ögonen...Hmm ska pröva mig fram och se om jag kan göra det själv... :)

Det bästa jag vet!

Är smoothie!! Äter smoothie varje morgon utan undantag. Jag ligger typ på natten och längtar efter att det ska bli morgon så att jag kan gå upp till min stavmixer och blanda den magiska drycken! Den enda nackdelen med stavmixern är att den låter något förskräckligt...Så att man typ väcker alla i huset. Har ändå tänkt att ta med mig den på min nästa resa med jobbet...De andra modellerna som jag kommer bo med kommer förmodligen att döda mig då haha. Aja här får ni det magiska receptet!

Min smoothie innehåller:
En hel banan
En halv deciliter blåbär
En halv deciliter hallon
Två och en halv deciliter naturell yoghurt
MIXA!


Häll upp i en skål. Häll på din favorit musli, russin och hunung. Och vips så har du den godaste frukosten som existerar på jorden :D

Måste erkänna att det gärna slinker ner några mackor efter också. Är alltid så otroligt hungrig på morgonen!

Close-ups...

På världens toppmodeller. Här ser ni dom på nära håll utan photoshop inbandat!

Hypade modellen Irina Lazareanu med sin lugg.
 
Solange Wilvert from Brazil.

Jessica Stam. En av Kanadas stoltheter.

Cecilia Mendez gillar jag. Hon med sin korta pojkfrilla & stora öron.

Jag & min klänning



Det är så här som jag ser ut nu i sommar med min nya klänning. Jag tycker att det är en upppiggande klänning att ha på sig till vardags när solen lyser ute :) Gladiatorsandaler är det jag har till, syns tyvärr inte på bilden men men...Mycket fina blommor är det istället!
Nu ska jag cykla ner till flaten tror jag...Men det är så jäkla varmt ute?! Man smälter typ! Haha...Det enda man kan göra i hettan är väl att bada?

Up on the roof...

Är dom här bilderna tagna. Jag fick typ svindel när jag kollade ner på marken. Så himla högt upp var det! Älskar stylingen...Väldigt flygvärdinna gone hooker...Haha :D
Jag blev tillsagd av fotografen att göra exrema miner, som ni ser! Hade verkligen superkul när vi plåtade :D

Men jag gillar det, det är väldigt edgy editorial...Men en aning humor inblandad!



Väskan på bilderna är BTW till salu! Äger alldeles för många väskor. Perfekt storlek för att ha en portfolio i...Själv brukade jag springa runt med den där väskan på Castings! Om någon är intresserad av & köpa den för ett bra pris är det bara att skriva en kommentar :)

Paint

Någonting som ni inte vet om mig är att jag gillar att måla...Har förmodligen fått det av min pappa som är en otroligt begåvad konstnär.

Den här har jag målat med akrylfärg...Inspirationen som ni ser var Van Gogh :)
Pappas tavlor som vi har i vardagsrummet. Så fina!

Vintage fynd!

Nya shorts med snygg hög midja. Köpta för 69 kr! Hittade dom på Tradera. Tjejen som sålde dom hade ärvt shortsen av sin mormor. Åå va jag tycker det är kul med vintage kläder! Ofta bra priser & man är ensam om att äga plagget. Oftast i alla fall...? :)

Här är dom små rackarna!

Äntligen!

Har jag fått iväg mailet med de nya bikini polaroiderna till agenturen i New York! Tog lite tid...Skannade bilderna idag och skickade mailet precis nu. Sitter här vid datorn och äter Thaimat (take away). Gott gott! Lyssnar på Jason Mraz :) Var också tvungen att maila pollar till en agentur i Tyskland som är intresserade av & signa mig. Det händer faktiskt väldigt mycket just nu på jobbfronten. Det är kul! :)

Så här simpla ska bikini pollar se ut...Så att agenturen bara kan se att kroppen ser bra ut och så. När man tar polaroider ska man inte använda något smink och det är bra att ha håret uppsatt. Dom vill se hur man ser ut naturlig!







Snap, snap, snap...

Idag fick jag äntligen avin från posten så att jag kunde gå & hämta min polaroidkamera på Ica...Gud så lång tid det tog för det där lilla paketet att komma!
Hade lovat agenturen i New York att maila nya pollar redan i onsdags...Så bra gick det med det...?
Min mamma tog dom i alla fall på mig nu ikväll. Ska maila dom imorgon och också lägga upp dom på bloggen!
De ville ha naturliga bikini polaroider. Håret uppsatt & inga konstigheter. Så, så blev det!
Är trött nu...Har typ inte suttit ner en enda gång idag. Hann inte heller skriva något på bloggen förut idag. Men nu har jag i alla fall lagt in lite nya inlägg. Check it out vett jag! :)
Satte på lite bra musik medans vi plåtade idag...Min bland cd med Paramore, Meiko, Flypside, 50 Cent, Adam Tensta, Cat Power, Ida Corr, Kanye West, The Killers och många många mer. Jag gillar typ alla musikstilar som finns! Haha. Allt från Rap till Rock...Men de grupperna/Artisterna som jag skev är verkligen värda att lyssna på. Rekomenderas! :D

Solfenomen med min mobilkamera...!


Nästa resväska!

Här är några sommarfavoriter i garderoben just nu! Det här kommer jag ha med mig i nästa resväska som jag packar. Just nu ser det ut som att det blir till vackra Australien. Verkar som att jag ska dit och jobba nu i Augusti för en agentur!!!

Jag vill helt klart glida runt på castings där i detta...

Ljusgul klänning från Marielle Kerber, sys på beställning. Pris ca 7000 kr (Fick den som en gåva av henne!!!). Ljusgrön klänning med vita prickar som jag fick ärva från min faster. Låång blommig klänning från H&M. Pris 398 kr. MC bikerjacka, vintage fynd för 600 kr. Liten gul väska med fransar, köpt i Sydafrika på en marknad för 80 kr. Brunt läderbälte köpt på H&M för 298 kr.

Hatt från Asos. Pris 149 kr + frakt. Guldfärgade gladiatorsandaler från Zara. Pris 298 kr. Min favoritväska från DKNY. Använder den...Alltid. Pris 4000 kr. Skor med höga klackar från Asos. Pris 650 kr + frakt. Och självklart hänger Sex and the city boxen med överallt! :D


Utan smink...Utan allt.

Inget smink, inget tillfixat hår...Inget photoshop. Bara jag. Jag som jag ser ut när jag får vara mig själv. Ute i friheten på min tomt hemma i Sverige. Sommar & sol.




Surprise, Surprise...


Oops... :)


De är kul när man få spela lite teater på jobb tycker jag! Är en liten teaterapa ibland...Och ibland är jag jätteblyg. Det är jag...
Det var en tjej som frågade vad jag tänker på när jag är framför kameran. Det är riktigt svårt att svara på faktiskt...!
Om jag jobbar med en fotograf som jag känner mig bekväm med så tänkter jag på nästan ingenting, bara känslan som jag vill förmedla...Det bara kommer liksom. Det är meningen att fotografen och modellen ska inspirera varandra...Och det är då det är som lättast att arbeta.
Har plåtat många gånger också med fotografer som inte är lätta att sammarbeta med! Då är det svårare att känna sig inspirerad i sina poser...Om man inte är med någon som ger en feedback och bra vibbar. Men då måste man kontrollera situationen genom att tänka sig bort...Bara tänka på kameran och strunta i alla omkring sig...Strunta i fotografen och bara se kameran framför sig och leverera till bara den. Det är något som man också blir bättre och bättre på med tiden. Man lär sig att vara mer och mer säker och bekväm framför kameran. Kunskapen och säkerheten bara byggs på hela tiden...Man lär sig alltid något nytt! :)

Produkter som jag inte kan leva utan!

Är dessa. Använder dom varje dag.

Ambi Exfoliating Wash, använder jag som rengöring på kvällen. Decleor Cleansing Cream använder jag som rengörnig på morgonen. Decleor Matifying Lotion efter rengöring som ansiktsvatten. Och min fuktkräm från Decleor, Hydra Floral. Ögonkrämen är från Make Up Store och heter Tea Eyegel.

Vet inte hur många presentkort som jag har fått från Make Up Store sammanlagt efter jobb...Det rör sig om si sådär 10.000 kr kanske :P Mitt skåp är i alla fall proppat med smink och hudvårds grejer därifrån!
Ambi produkten köpte jag i Sydafrika...Det var Derek som rekomenderade den. Den lilla skönhetsdivan! Haha...Är osäker på om den finns i Sverige.


Modell = bra självförtroende?

Vilket skämt! Modeller är vackra och blir betalda för sitt utseende. Betyder det att man som modell tycker att man själv är perfekt, knappast. De flesta modeller jag känner är så nojiga om sitt utseende så att det inte är sant! Pressen man har på sig att alltid se bra ut, att alltid bli dömd bara på sin yta slutar aldrig. På många castingar man går på pratar kunderna om en som om man inte ens vore där.
Aa hennes hår är si eller så, eller hon har en för liten näsa eller för blek hud...De kan så mitt framför en och prata om en med varandra medan man själv bara står där som en fån...Osynlig. Man är bara en produkt i deras ögon utan värde.
Om man till exempel har en finne eller ovårdare naglar en dag, finns det någon där som antyder på det direkt...

Som modell gäller det att vara hårdhudad! Annars kommer man ALDRIG att klara sig i branchen. Den här branchen sliter bara inte på ens utseende men också på en som person! Man måste ha en bra grund att stå på.
Varför jag klarar mig igenom allt det här är pågrund av min mamma. Min mamma som alltid stöttar mig i allt. Som håller mig nere på jorden. Om hon någonsin skulle se att jag inte åt tillräckligt eller att jag verkade divig eller något sånt skulle hon säga till mig direkt. Om man inte har en sådan person som hjälper en är det lätt att man svävar iväg och tror att allt viktigt bara handlar om utseende. Att man struntar i människorna som älskar en och bara bryr sig om pengar och det ytrre.
Jag har träffat unga modelltjejer som ligger med äldre rika män bara för pengarna. Som har tappat bort sig själva och bara utnyttjar sin yttre skönhet...

Om man klarar att stå emot allt det här kan man uppskatta sig själv och modellbranchen också. Man kan se alla fantastiska möjligheter och upplevelser samtidigt som man vet vad som betyder något i livet.
Det är man själv som är sin värsta kritiker...Och man måste vara snäll mot sig själv i första hand.

Jag och min fantastiska mamma på vårat landställe på Fårö...Sommar och solbränna! :) Bilden är tagen för en eller två sommrar sedan...Kommer inte ihåg.

Okej Er tur!

Alla som läser det här måste lämna en kommentar! :)
Nu undrar jag vad ni vill se mer av på bloggen? Är det något som ni tycker saknas eller som ni vill ha mer av? Lämna alla era önskemål och tankar!!!
Jag vill att bloggen ska vara så rolig som möjligt för er! Skriver för er läsares skull!

BRING IT ON!

:D

För att ibland känner jag mig så här död på ideér om vad ni gillar...

Jepps...Ännu ett mästerverk av duktige fotografen Bevan Davids. Love you Bevan!

Omahyra Mota

Är känd inom modebranchen som en punk chic modell. Hon har ett utseende & utstålning som är väldigt banbrytande. Jag tycker att hon är riktigt cool och unik! Hon är en av de få modeller som har tatueringar och piercings.
Omahyra är född 1984. Det var hennes mamma som trodde att hon skulle kunna bli modell från början...Den första agenturen som upptäckte Omahyra var Boss models. Detta skedde när hon var 16 år gammal. Resten är en askungesaga...
Här har ni henne.



Hippie girl & jungle woman


Här är vi...Glada :) Ni ser gitarren bakom. Jenica försökte lära mig å spela...Vet inte riktigt hur bra det gick haha...Men men! Ser gla ut ändå med världens töntigaste pose :P


Japansk docka...

Ser jag typ ut som här. Så här ljus i hyn blir jag på vintern om jag är hemma i Sverige! Lite skillnad mot Sydafrika bilderna va?!
Dessa två bilder togs för nästan två år sedan. Tycker på sätt å vis att det syns att jag var yngre här...Eller det kanske bara är jag som tycker det...Vet inte :)
Sån här stil på bilder gillar dom i Asien. När jag åker dit lär dom sätta in dessa i min portfolio...Har dom inte i för tillfället. Det är så det är, varje agentur man jobbar med väljer hur de vill representera en. Boken ändras ständigt beroende på vilken marknad man åker till och vilka kunder som finns där. Alla marknader man åker till efterfrågar olika saker...Och som modell måste man försöka anpassa sig till detta. I Asien till exempel är de väldigt förtjusta i tjejer som är unga, väldigt smala och man ska vara i sitt "ljusaste jag" i huden haha. Lät lite knäppt men så är det...Don't tan before you go to Asia! :P

Älskar sminkningen! Skiftningen i färgerna på ögonskuggan, rougen & läppglanset. Fylliga ögonbryn! Stora ögonbryn är bara såå fint tycker jag :)

Mot väggen i en trappuppgång...

Sommar

Lite bilder som min morfar tog på mig när vi var ute på ett ställe som heter Sandemar...Riktiga sommarbilder!
Jag höll på & slänga och flänga med håret som bara den haha :)









Model style

Om man vill hitta en inspirationskälla till cool stil ska man helt klart kolla på modellerna. Speciellt världens toppmodeller. De ser alla designer kollektioner i London/Paris/Milano & New York före alla andra + att de får hur mycket gratis kläder som helst från märken vanliga människor bara skulle kunna drömma om...De har helt klart alla verktyg till att skapa en unik & inspirerande stil! 
Här är några tjejer med cool stil enligt mig. 

Agyness Deyn: Gillar mixen...Svårburet men jag tycker att hon lyckas! Kul blandning av färger & material.

Natasha Poly: Sparsmakat & snyggt! Coola lackdetaljer...Less is more sometimes.

Erin Wasson: Ser ut som en grekiskgudinna. Snygg partyoutfit...Och en underbar gladiatorsandal! Även fast hon bara har en...undrar vad som hände med andra benet??

Anja Rubik. Herrmode är helt klart hett just nu. Snygg kontrast med stor herrkavaj och bara ben. De bara benen gör att outfiten ändå ser lagom sexig ut trots det oversizade upptil.




For my love of polaroids

Hittade dom här polaroiderna idag! Åhh va jag älskar polaroider! De är fantastiska...Väntar på att min kamera ska hamna i min brevlåda...Väntar. Vill att den ska komma nu! Ni vet att jag pratar om den som jag köpte på Tradera i fredags...?
Den måste komma senast imorgon. För att jag MÅSTE ta nya pollar och skicka till en agent i New York...Han väntar på dom. BTW det är mannen som upptäckte supermodellerna Eva Herzegova, Milla Jovovich & Bridget Moynahan bara för att nämna några stycken...!! Och han är intresserad av att signa mig!!!
Spännande...Spännade.

Fiiina Kelly

& Erin

Älskar glösögonen på Erin & hatten som Kelly har!

Soldyrkare

Har jag varit idag! Jag har varit ute heeela dagen. På tomten och ute och cyklat typ runt hela Söder. Det är ungefär det jag gör nu på helgerna när jag är hemma...Är ute & cyklar...Mysigt för omväxlingsskull. Haha :)

Man hoppas ju på att bli så här brun igen...Nästan där nu!...
 

Why?

Dagens inspiration blir detta...Behöver inte säga så mycket, bilderna talar för sig själva :) Hoppas att jag får göra något jobb snart som har samma feeling över sig som dom här bilderna!
Typ ha en rynka i pannan? :P




Next stop Australia?

Det är en agentur i Australien som vill att jag ska komma ner dit och jobba...Låter ju intressant. Får se hur det blir med det! :D Har alltid drömt om att åka dit så det skulle vara riktigt kul faktiskt! Lovar att skriva mer när jag vet.

Me and only me



He said I love you

She said I love me

He said I need you

She said I need me

He tried to touch her

She stept away...


Spice girl

Stylist gone crazy? Haha...Det kan man nästan tro när man ser den här styligen...Men jag tror det var en stylist som bara gillade att mixa färger och mönster... :)



Juste...Jag har aldrig berättat för er att jag jobbade som stylistassistent i ett år förut. Från när jag var 14-15.
Jag var redan då intresserad av allt inom mode. Foto, styligt och modella såklart...You name it!

Det började med att jag gjorde ett modelluppdrag för en stylist som heter Åsa...Jag frågade henne om hon behövde någon assistent vilket hon gjorde!
Sedan började jag hjälpa henne efter skolan och på helger...Och lov självklart :)
Det fick mig verkligen att omvärdera jobbet kan jag lungt säga...Jag trodde att det typ gick ut på att plocka ihop outfits & läsa tidningar för inspiration. Men det var liiite hårdare arbete än så!
Stylist måste nog vara ett av de tyngsta arbeterna inom modebranchen...Allt slit och bärande. Gå dag ut och dag in och bära 100 tals kassar med väskor, skor och kläder i.
En dag kom jag hem och märkte till min fövåning att min stortå och häl blödde...Haha låter helt sjukt. Men jag hade tydligen fått skavsår som jag inte ens hade hunnit lägga märke till medan jag jobbade!
Ibland kunde man jobba en hel dag och enda in på natten för att få klart allt inför en plåtning.

Men det fanns mycket kul också självklart! Åsa först och främst är helt fantastisk...Man fick se och fixa med alla vackra och dyra kläder...Plocka ihop fantastiska outfits...Se kreativitet och träffa roliga människor.
Jag var till exempel med och plåtade för Modette och Habit...Med influgna modeller från Paris. Intressat att vara på andra sidan kameran också. Istället för att vara modellen, skulle jag hjälpa modellen att se fantastisk ut...Väldigt annorlunda och spännande för mig!

Jag tror att det är väldigt bra och nyttigt att pröva på flera olika yrken...För att kunna hitta var man trivs bäst...Var man känner att man hör hemma. Där man känner att man kan tillföra något alldeles speciellt. Som bara man själv kan. Det finns oändliga möjligheter därute...För alla. Det ska man inte glömma.

Jag lärde mig efter den här upplevelsen att min passion verkligen ligger i modellandet. Och det är där den är nu. Och det är där jag vill vara nu...


Boobs

Här är en bild från modestoryn Charl Marias gjorde med mig. Charl är som sagt en mycket välkänd modefotograf från London som tar amazing photos! Hade äran att få jobba med honom.

Nu måste jag kila iväg så att jag inte blir sen till plåtningen på Aftonbladet! Skriver mer sen :)

Take my breath away



Gör Gemma Ward i dom här bilderna...Så otroligt vackert.


Golden girl

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt...Ätit sushi kollat Sex and the city...Skön dag. Tänkte försöka gå ut och springa nu...Men det regnar alldeles för mycket utomhus! Aja jag får väl gå ut och stoppa Mp3:n sportbh:n så att den inte blir helt vattenskadad? Haha :) Det funkar säkert...Imorgon ska jag vara på Aftonbladet kl 14 för plåtningen...Skönt att man inte behöver börja kl 6 på morgonen som det brukar vara för många jobb! Eller 2 på natten som jag hade min calltime en gång?! Knäppt :P
Hoppas ni andra har en bra dag ute i regnet :D Hihi

Bjuder på en jobb bild från Sydafrika...Guldtopp, guldsandaler...Och typ guldfärgat hår och hy...Allt guld! :P Ååå så varmt och skönt det var den där dagen...

Dagens klädinspiration

Mary-Kate & Ashley Olsen är två väldigt små tjejer med mycket stil! Gillar deras bohem/trashiga style...Och ett stort rufs på det är inte helt fel...
Detta får bli dagens inspiration... :)

Snygg frisyr!

Gillar storkoftan...

Älskar skorna!

Geishor...

Det är något med mig och geishor...På något konstigt sätt så känner jag mig så otroligt inspirerad av dom eller ska jag säga intresserad kanske...Perfektionen & mystiken hos dom...Nyfikenheten över vad som gömmer sig bakom allt smink och uppträdande. Det är i alla fall något som är väldigt fascinerande med geishor. Eller min bild av dom efter sett en geishas memoarer...Kanske?
Flera gånger har jag fått se ut som en geisha åtmindstonde :)

Här är en backstagebild från ett jobb för Make Up Store...
BTW...Alla hårnålar som hårtjejen stack ner i min HJÄRNA för att hålla upp peruken gjorde så att det hade skavts bort lite hår ungefär där min lugg sitter...Tog 6 månader innan det växte tillbaka :/ Hah kul......

Finns jag någonstans under allt det där sminket??? :)

Håll balansen!

Hjälp va svårt det var att stå såhär! Snacka om att stå och balansera haha...Bilden är tagen bara någon dag efter agenturen hade klippt av mitt hår...Kommer ihåg att jag fortfarande var lite ovan med det :) Coola brillor fick man i alla fall! Fick behålla dom efter plåtningen :D

Idag har jag varit ute i solen och njutigt...Hann också fixa iordning min portfolio. La in lite nya bilder :)

Dereks Men's Health cover!

Guuud va glad Derek va när han fick veta att han skulle plåta omslaget för Men's Health. Det hade tydligen varit hans dröm sedan han började modella! Är så gla för Mr. D skull att han tillslut fick det! Haha kvällen innan han hade plåtningen så höll han på att träna enda tills han gick och la sig :P

Hann åka hem innan tidningen kom ut i affärerna i Sydafrika...Men Derek skickade mig bilden i alla fall :)

Personligen så är jag inte så förtjust i Men's H omslagen...Men men det är ändå skitbra publicitet...

Fashion model directory!

Yeeej :D...De 3 viktigaste branchsiterna för modeller är: Fashion model directory, Models.com och The ones 2 watch! Och gissa vilken jag hittade mig själv på idag?! FMD! Blev helt chockad...Om man blir uppmärksammad på den siten så betyder det verkligen att man är en riktig high fashion modell :D Åå va glad jag blev...Det är så knäppt för att jag tänkte en gång förut...När jag hittar mig själv på en sådan sida så vet jag att jag har "lyckats" hehe...Så det betyder mycket för lilla mig :) FMD ska kanske också skriva en interljuv med mig :D Spännande!

Ni alla måste gå in och kolla!
http://www.fashionmodeldirectory.com/ Sedan är det bara att ni skriver in mitt namn på models sökmotorn på höger sida. Eller här är förresten länken som går direkt till mig!
http://www.fashionmodeldirectory.com/models/Emma_%D6stergren

Den här bilden har de som första bild på mig...Min...Natural me shot :)

Dagens shopping!

Som ni vet så gillar jag att betälla saker på internet som inte finns i Sverige...Man vill ju inte ha samma saker som alla andra juh :) Idag fick det bli ett par killer heels och en tajt röd klänning. Något säger mig att jag kommer att använda de där skorna ganska mycket... :D Älskar dom!!!
Har varit ute resten av dagen och cyklat med min kära mor...Mysigt. Det blev en runda runt Årstaviken. Jättefint! Man hann få lite färg också så soligt som det var! Och thaimat blev det till lunch på favoritrestaurangen...Bra dag :)

De underbara små skorna...Mmmm

Och klänningen!

Modeller & relationer?

Går det ihop...Väldigt svårt är det att ha ett seriöst förhållade om man är modell. När man jobbar som modell får man vara beredd på att resa regelbundet...Eller ska jag säga oregelbundet. Man vet aldrig hur länge man ska stanna på ett ställe eller vad ens nästa steg i karriären blir. Man träffar ständigt nya människor och är omringad av vackra modeller.
Jag tror att nästan det enda sättet att få ihop det på är om man är tillsammans med en annan modell så att man kan planera att resa tillsammans till samma agenturer. Som en av mina modellvänner, Alesandra. Hennes make var också modell och de planerade alltid så att de reste till samma agenturer.
Sedan har jag några skräckexempel...Jag vet till exempel en tjej som var förlovad och var otrogen 3 gånger under några månaders tid...Hmm inte så kul för pojkvännen där hemma...Och en tjej som hade varit tillsammans med sin kille i 4 år...Hon var otrogen mot honom samma natt som hon anlände i kära Kapstaden...
Och jag vet flera killar som hade flickvänner där hemma som väntade på dom medans de var ute och festade med massa modelltjejer. Jag skulle kunna sitta här ett tag och räkna upp flera skräckexempel...Men det skulle ta ett tag.

The life of a model is a life filled with temptations. Many people find it hard to resist them...

Control yourself is the only thing a have to say about that...

Sofies mode

Kul! På fredag plåtar jag för Sofies mode! En liten modestory blir det! Med Linn Gustafsson som stylar. Alla känner väl redan till hennes blogg? :) Ska ta lite backstage bilder under plåtningen och lägga ut på bloggen på fredag kväll! Så att ni får se lite av kläderna & sminket före alla andra!

Så här såg det ut för några veckor sedan...

Moviestar

Hittade en gammal modellbild på mig. Väldigt oldschool feeling över den här :) Den är tagen precis när jag började modella...Är lite förvånad över hur "kvinnlig" jag ändå ser ut, var ju trots allt bara 14 år.
Fina röda läppar var det i alla fall!


Det bästa hudvårdstipset...

Ni någonsin kommer att få är följande. Har aldrig delat med mig av det här förut men jag gör det nu till er kära läsare!
Köp inga dyra ansiktsmasker!!! Gå till mataffären och köp en burk med Turkisk yoghurt. Finns i frysdisken bredvid mjölken. Jag lovar att det kommer att förändra ditt liv...Eller nääh det kanske är att ta i lite...Men det kommer definitivt förbättra din hy!
Ta ca en matsked av yoghurten och lägg på ett lager i hela ansiktet. Undvik området kring ögonen. Man ser helt galen ut hehe som en förvarning...Som första gången jag gjorde den här ansiktsmasken och gick ut från badrummet skrek mamma till haha...
Lämna yoghurten på i ca 30 minuter och skölj sedan ansiktet med ljumet vatten. Konstigt nog så motverkar yogurten finnar, ger mer lyster åt huden och gör hyn lenare. Superbra mot allt helt enkelt! Gör den här ansiktsmasken ett par gånger i veckan!

Sedan får ni happyskin! Som jag har på den här polaroiden...

Polaroid fun

Högst upp på min önskelista just nu står en polaroidkamera! Älskar hur ljuset blir på polaroidbilder. Jag lånade min agenturs polaroidkamera när jag var i Afrika och tog lite bilder...Här får ni se några av dom.

Jag nere vid stranden...Fotograf: Me :)


Jag & min bokare på agenturen, med alla setcards i bakgrunden.


Tv commercial med Bar Rafaeli!

När jag var i Sydafrika så spelade jag in en tv-reklam för en av europas största kataloger som heter Otto katalog. En av de andra modellerna som jag arbetade med var självaste supermodellen Bar Rafaeli! Som har Elle omslag, Victoria Secret och Sports Illustrated jobb under sina axlar! Hon är även tillsammans med självaste Leonardo Dicaprio. Blev så förvånad när hon stod vid min sida...

Så här såg hon typ ut i verkligheten utan smink...


Och här har ni en av hennes portfolio bilder.

Dereks mästerverk?

Okej Derek...Vad ska det här betyda??? Haha...När Derek inte hade något att göra så brukade han sitta vid min bärbara dator och rita på mina bilder i paint...Som den här gamla modellbilden på mig gjorde han om lite. Saken som förvånade mig mest var hur han orkade lägga ner så mycket tid på det. Bara en bild tog typ en timme att göra för honom...Varför går man inte ut i solen istället?! :P Helt obegipligt...Men jag måste säga att vi skattade ganska mycket åt dom här bilderna...Ett roligt minne! Haha...Han är galen.
Derek kallade dom själv för "my masterpieces" Hihi

Before Dereks magichand...

And after...Så vacker he...he...

Och p.s. den bruna babyhanden som håller i kniven är Dereks...Tack Derek...

Men efter så hade han ritat den här lilla teckningen till mig... :) Gullit värre...


Har bytt agentur!

Yes! :D Har bytt agentur i Sydafrika! Till en av de bästa i landet! Det är helt bekräftat att jag ska dit i oktober och jobba med dom. Den här agenturen har alla sina modellägenheter i Camps Bay = Paradiset haha :D Husen där är helt sjuuukt dyra! priserna är mellan 10-90 miljoner!!! Helt galet...

Vid stranden i Camps Bay...

Skin care

Nu kommer jag dela med mig av ett av mina bästa hudvårdstips!
Ta en kastrull, häll i ca 3 dl vatten och en matsked Fänkål. Koka upp och sedan sänk värmen till 2:an. Stå med ansiktet en bit över kastrullen så att du får ångan i ansiktet. Gör detta i ca 5-8 minuter. Resultat, renare och klarare hud! Gör detta ett par gånger i veckan för bästa resultat :)
Fänkål köper du i en kryddpåse i närmaste mataffär! Det är små grön/beiga frön.

Hjälp?!

Jag kan inte bestämma mig för vilken av dessa två bilder jag ska ha i min bok...Dom är så lika och jag vet inte vilken som är bäst. Har båda printade...Tänkte ta hjälp av er läsare. Vilken gillar ni mest?

Bild 1?


Bild 2?

Moi?

Hihi...Ser så himlans annorlunda ut här...Knappt så att jag känner igen mig själv! Men jag gillar verkligen sminkningen...Vackra färger...Som ni kanske vet så är jag helt såld på guldiga & bronziga toner!


Hur går modevisningar till egentligen?

Så här såg sminket ut när jag kom hem från en visning för Riad Trabelsi...Italienare ;)


Tänkte att jag ska berätta lite hur modevisningar går till :)

Inför en modevisning så har designern/stylisten för visningen en casting. Ofta har dom ringt in modeller från flera olika agenturer. Man kommer till castingen och visar sin bok samt går för dom fram och tillbaka som man skulle göra på själva visningen.
Sedan när designern/stylisten har valt vilka modeller dom skulle vilja arbeta med på visningen ringer dom till modellernas agenturer för att boka tjejerna/killarna.

När man väl är bokad för visningen så får man oftast komma in på en fitting som äger rum några dagar innan självaste dagen. En fitting är när man prövar de outfits som man ska ha på sig. Designern kan se om det är något som behöver fixas så att allting sitter perfekt!

Visningsdagen börjar ofta tidigt med smink och hår. Det är nästan alltid EXTREMT lång väntan då man bara sitter och gör, ja ingenting...Ofta kan man börja 7 på morgonen och få hår & make. Vara klar vid 8 och sedan vänta på visningen som inte börjar förrän 8 på kvällen! Har varit med om flera sådana fall...Hehe.
Det finns alltid mat dock så man kan i alla fall äta hela dagen :P Så en bra grej att ha med sig är en bra bok eller ett par tidningar så att man kan hålla sig sysselsatt.

Sedan finns det också dom dagarna när man kan ha flera visningar på en dag...Då blir det väldigt stressigt!
Men då kan det istället vara så att man bara kommer typ en timme innan visningen börjar och får hår & smink...Sedan går direkt ut på catwalken...

När man väl är där ute så är allt underbart! Det är en fantastisk känsla att gå på en catwalk med hundratals människor som stirrar på en...Man kan verkligen visa vad man går för :)

Sedan kommer man till backstage där allt är heeeelt galet! Alla står nakna och sliter av och på sig sina kläder...Man har bara någon på sig minut att byta om innan man ska ut igen. Om man har tur så har man en påklädare som hjälper en med kläderna vid bytet.
När man väl har klarat sig igenom sitt byte så är det bara ut igen och rocka!

Världens coolaste modell...

Enligt mig är Devon Aoki! Hon är BARA 167 cm lång!! Om man jämför den längden med de flesta modeller som är ca 172-180 cm så är det inte så långt...Men hon har i alla fall ett unikt ansikte att mäta upp sitt längd "problem" med...Och det var väl därför hon också blev så känd...Devon Aoki är en riktig ikon inom modellbranchen.

Ute på min trädgård :)

Så här såg man ut idag...I sommarsolen.

Jag var i stan och shoppade lite idag med min kompis Karin som jag inte har träffat på ett helt år!!! Har helt enkelt inte hunnit...Först blev det Drottninggatan sedan favoriten Götgatan. Det är något speciellt med Söder...Allt finns där på något sätt...Bra affärer, frukttorg (mycket viktigt) & en otroligt vacker utsikt över sjön! Jag gillar mest att sitta vid frukttorget vid Slussen. Shoppingen bestod faktiskt bara av ansiktsprodukter...Rengöring och sånt.
Nu ska jag äta snart...Pappa står och lagar värsta tigerräkorna på grillen...Mums!
En riktig Svensk sommardag...Haha


Hur roligt är inte det här?!

Haha...Fundera på om jag skulle lägga upp det här på bloggen eller inte...Men jag kunde inte hålla mig! Det här delar jag med er läsare ;)
Jag och Derek gjorde en liten egen fotosession hehe...Som vi stylade tillsammans...Derek var modellen och här är resultatet haha :D Seriöst, jag vet inte hur mycket vi skrattade åt den här bilden efter vi hade tagit den. Det är så roligt för att Derek och jag hade en intern humor som ingen annan förstod ibland...Som det här. När Micha (en annan modell i huset) kolla på den här bilden trodde han helt på allvar att Mr. D var bög?!

Dereks fabulösa outfit är mitt jordgubb halsband, löshår och neon armband :)

Hihihihi...

Teacher look

Haha :D Här får ni se en bild på mig med glasögon! De har ni inte sett förut...Själv tycker jag att glasögon kan se jävligt snyggt ut om man hittar en cool båge!



Åhh va glad jag blir när det är så soligt ute! :D Äntligen är solen här...

Hur klär sig modeller egentligen...?

Det är ganska intressant att se modellers olika klädstilar...Och stil överhuvudtaget. När man sitter på en casting och väntar på sin tur ser man ungefär 80 förväntansfulla tjejer alla uppklädda i sin egen personliga stil. Man kan kategorisera modellers stil lite snabbt i ungefär tre grupper...

1. Natural beauty. Många modeller, speciellt nya modeller kan se ut som dom vakna på morgonen och bara gick ut genom dörren...Utan smink eller några särskilda kläder. Helt enkelt naturligt vackra...Nästan som om dom är omedvetna om sin skönhet. Har lite bohemrufsigt hår...Inget smink alls. Stora vildvuxna ögonbryn. Ett slappt hängande linne...lite förstora jeans och sandaler eller gympaskor. En ryggsäck i tyg eller en lång axelväska som är köpt på en marknad.

2. Rockchic. Så här anser jag att majoriteten av modeller klär sig...Också ett naturligt ansikte...Lite mascara, rouge och läppglans. Naturligt hår eller en riktigt vass frisyr som page, bob eller kort pojkfrilla. Rockiga kläder...Ungefär som om de hade en pojkvän som var med i ett band (vilket många för den delen har). Slitna läderjackor, slitna jeans. Pojkvännens skjorta med en väst över...Slitna ankelskor med högklack eller Converse. Mycket svart, vitt, grått, jeans, läder med lite röda accenter. Hatt är ett måste samma som ett par Ray-Bans. Allt är mixat & matchat lite hur som...Vintage mixat med designer märken.

3. Luxury lady. Man ser också några såna här tjejer...De har lite mer smink och allting ligger perfekt. Blåst hår också perfekt. Designer väskan är ett måste. Lika som de nya jeansen och stilettklackarna. Allting väldigt nytt och exklusivt. Manikyrerade naglar och insmord hy. En dyr trenchcoat och en välsittande top. En Hermés scarf och Dior solglasögon. De är inte rädda för att visa att dom har tjänat pengar eller att de har en pojkvän som skämmer bort dom...

Gissa vilken kategori coola Agyness Deyn tillhör??? ;)

Sex and the city

Har precis köpt Sex and the city boxen! Är helt lycklig...Älskar den serien. Jag vet att många tycker den är fånig och så...Men jag tycker serien är fantastisk! Såg också filmen för någon vecka sedan. Också jättebra...Men jag föredrar nog serien...Guuud vad jag vill flytta till New York!
Vet inte riktigt vilken av karaktärerna i SATC jag gillar mest...Jag tror nästan Samanta på sett och vis haha...Hon får mig verkligen att skratta...Men det är svår och säga, jag gillar alla fyra!
Den här boxen kommer följa med mig vart jag än åker i livet...I handbagaget :)

Mot väggen

Den här bilden är tagen i Stockholm...Någon kanske känner igen grafittiväggen som är i bakgrunden...Typ ganska nära Globen...Aja. Den togs i alla fall när det var vinter ute och det var svinigt kall kan jag intyga :)...Älskar att jobba med Vanessa som tog bilden! Och jag älskar väskan som jag har i handen...En Marc Jacobs! Vill ha...Nu...


Rainy day

Kul väder ute...Inte direkt hah :P
Plockade ut lite vackra bilder för att muntra upp oss alla. Lite sommarinspration...

Långa fladdriga klänningar är inte helt fel :)



Diana Orving <3

Hittade lite bilder på Bon's hemsida från Diana Orvings visning S/S 08...Jag är som sagt jätteförtjust i hennes kläder. Älskar hur hon leker med proportioner och material.
På visningen fick vi inte så hemskt smickrande sminkning...Ljus fondation och ingen mascara eller rouge. Bara fondation alltså :) Sedan hade make up artisten klippt ut två ganska stora rektangelformade tyglappar som vi fick fast limmade på ögonbrynen...Men det är ju alltid kul med nått annorlunda...?
Här är några av bilderna på mig från visningen.

Jag fick både öppna och stänga visningen :D



Thank god...För postorder från London!

Gjorde lite nätshopping häromdagen och hittade den här fina klänningen & hatten...Tryckte på "Buy" och igår kom det hem till mitt hus. Är skitnöjd och klänningen satt perfekt!
Var också in till stan och köpte en stooor läderväska. Där typ hela mitt liv får plats...Nää men i alla fall min portfolio! Vilket är väldigt bekvämt. Ett par korta jeansshorts blev det också!

Den här kommer jag använda mycket i sommar :)

Och den här med...

Felstival inspirerad stil

Just nu är jag väldigt inne på festival looken...Tycker det är väldans snyggt. Här är några som gör looken på rätt sätt! Självklart är Kate Moss en av dom.
Nyckelplaggen är jeansshorts, väst, läderboots, oversized linnen, hatt, biker jacka i svart läder & rufsigt hår!
Jag har precis själv betat av alla dom plaggen från min shoppinglista! :)

Kate Moss, Sienna Miller & Kate igen.

Okänd tjej med jävligt cool stil.

Mischa Barton.

Modellmyter part 1

Här kommer lite myter om modeller...Vad som är sant och falskt ska ni få veta nu...

1. Att vara modell är ju typ det enklaste jobbet på jorden...Man behöver ju inte ens va intelligent.
2. För att vara modell måste man vara supersmal & superlång.
3. Modeller lever lyxliv och bara festar hela tiden. Träffar kändisar och bor på fina hotell.
4. Alla modeller har perfekt hy...
5. Modeller äter ingenting.
6. Modeller är naturligt smala...
7. För att boka jobben måste man ligga med fotografen.
8. Alla modeller har bra självförtroende och tycker att dom är perfekta.

Svar:
1. Falskt. För att jobba som modell måste man planera för att kunna få en karriär. Man måste resa själv och vara borta från sin familj och vänner. Jobba tidiga mornar och sena nätter. Det sliter mycket på kroppen, håret & hyn...Och på ens självförtroende.

2. Sant/Falskt. Olika kategorier av jobb kräver olika fysiska egenskaper. Om man gör haute couture ska man oftast vara väldigt lång och smal. Men om man gör t.ex. Victoria Secret kan man ha lite mer kurvor. Sedan finns det många undantag...Modeller som bara är 170 och ändå bokar riktiga high fashion jobb.

3. Sant/Falskt. Modellägenheter kan vara riktiga skit ställen om man har otur. Jag hade världens tur där jag fick bo men oftast brukar en modellägenhet vara väldigt liten och trång. Man delar ju med andra människor och vet aldrig vem man kommer få bo med. Det är absolut inte som huset på Americas next top model om någon trodde det! Man kan träffar såklart kändisar och det är mycket fester och så...Men det bästa är om man försöker hålla sig borta från fester och är mer seriös om att jobba.

4. Falskt. Modeller är precis som alla andra människor. Självklart är modeller mer måna om att ta hand om huden så att den ser så bra ut som möjligt. Men jag har träffat många modeller med finnar & så...Efter smink som åker av och på kan det vara svårt att hålla huden perfekt. Stress tär också på hyn.

5. Falskt/Sant. De flesta modeller jag har träffat har ganska bra matvanor...Men jag har också träffat sådana som hela tiden oroar sig för att inte gå upp i vikt eller att ha de perfekta måtten. Det är nästan läskigt hur många modeller som röker också...Men det är också precis som vilka andra människor som helst...Inte bara modeller. Sorgligt nog är det så de flesta tonårigstjejer tänker och gör...

6. Falskt/Sant. Många modeller är naturligt långa och smala. Det finns också många som måste kämpa med sin vikt...Det bästa skulle vara om alla åt normalt och istället motionerade ibland :) Tycker jag...

7. Falskt! Det här måste vara en gammal myt...Seriösa fotografer är inte ute efter något mer en en bra modell...Och då menar jag bra framför kameran. Det är bara oseriösa fotografer som skulle försöka något med modellen...Sådana som man ska hålla sig borta ifrån.

8. Falskt! Jag tror att modeller i många fall är dom som har svagast självförtroende. All press om att se perfekt ut på alla sätt och vis kan vara svårt att hantera. Att ständigt bli dömd på hur man ser ut och inte hur man är som person är...Att folk alltid anmärker en på hur man ser ut...Inte lätt. Om man har en finne i ansiktet eller om man har gått upp 2 cm runt höften blir man genast tillsagd att man måste skärpa till sig. Många modeller som jag känner har till och med funderat på att sluta modella just pga av det här.


Beautiful faces & warm hearts

Nu är det tjejernas tur! Samma sak här...Jag har plockat ut mina närmsta vänner i Afrikas bästa modellbilder. Lägger upp en bild per person & berättar lite om dom! :D
Dessa jäntor är riktigt coola ena!

Självklart är Jenica först ut! Hon är helt underbar...Jag fick ett halsband av henne som är ett brutet hjärta där det står bes på...Hon har andra halvan där det står tie...BESTIE :D Haha så fånigt & så gulligt!


Elena...Ni måste träffa henne för att förstå! Hon är galen!! Man tror ju att alla modeller klär sig fint och är rena och så...Elena typ vaknar på morgonen, smetar lite svart eyeliner och runt ögenen. Sätter på sig ett linne med kaffe fläckar och ett par jeans som hon har använt i flera veckor. Tar flipflopsen & går ut genom dörren med en öl i handen...Haha :D Nä men hon är hur skön som helst...Och behöver inte göra sig till för att vara vacker. Innan hon upptäcktes som modell var hon i den Spanska millitären! Hon är världens coolaste...Och har det varmaste hjärta man kan tänka sig! När vi var i Sydafrika tog hon hand om två barn som hade en mamma som inte brydde sig om dom...<3


Kari...Är som en mamma åt alla...Hon var äldre än oss andra. Så smart och ödmjuk person! <3


Alesandra...Från Brasilien...En riktig Latin diva :D...Hon hade ett temprament och en röst som hördes...Förstås inte mer en Elena...Men ändå... :) Väldigt snäll var hon.


Angie...Om man ville gå och Vintage shoppa var hon det perfekta sällskapet. Vi gick ofta och shoppade tillsammans och åt Sushi! Min & hennes favvomat :)

Eyecandy

Här är mina kära vänner i Afrika. Jag har plockat ut deras bästa modellbilder :D...Vi börjar med pojkarna...Jag umgås mest med killar förövrigt...Kommer oftast bättre överens med grabbar :)...Jag är inte så "tjejig" i min humor & hur jag beter mig hehe...Här är några av killarna som jag blev bra kompis med i Sydafrika...Alla tjejer som läser, här kommer lite eyecandy for you...Enjoy ;)
Berätta för mig vilka av dom ni vill se fler bilder på! Så lägger jag upp mer!

Vi börjar självklart med min bästevän Mr. Derek!


Sebastian, världens skönaste humor...Kan inte beskriva hur mycket vi har skrattat tillsammans!


Sean bodde bredvid mig tillsammans med Sebbe...Så otroligt snäll & seriös kille...Det är också han som plåtade mig och Derek! Det har gått jättebra för honom som fotograf på senaste tiden...Han är tydligen skit hypad i Kanada!


Darius...Helt galen humor & knäpp personlighet...


Shaun...Skön kille...Går väldigt bra för honom som modell...Har för mig att han ligger som topp 10 på modeller i New York! Rankad på Models.com.


Darryl är heeelt galen...Och då menar jag helt galen! Han kan vara uppe flera dygn i sträck...Men han ser fortfarande lika fräsch ut konstigt nog :P


Och sist men inte minst, Joe...Jättecool kille...Rolig men man kan samtidigt ha allvarliga diskussioner med honom :)


Purple lips & Pink hair is "it"?

Nää men Lila läppar är faktiskt inte helt fel...Modellerna på Guccis visning för någon säsong sedan hade mörklila läppar...Väldigt effektfullt faktiskt! Det finns ett skitfint lila läppstift från YSL också som jag vill ha!

Här är i alla fall en riktig high fashion bild på mig som fotografen Charl Marias ligger bakom :)


Dereks B-day!

Derek fyllde ju år när vi var nere i Kapstaden, vilket vi förstås firade! 23 år blev den lille pojken.
Dagen började med att jag, Jenica & Rene lagade lunch åt honom i Renes lyxvilla! Typ det lyxigaste huset jag någonsin har befunnit mig i...Haha. Sedan på kvällen gick vi till en resturang i stan och åt...Vi hade ju såklart också bakat honom en överraskningstårta som vi tog med oss! :)

Derek ser glad ut när han får sin tårta...


Jag sitter & gör mig till för Jenicas kamera :)


Sebastian, Derek & galna Alesandra...Haha

Björn Axén

Ett av mina första modelljobb någonsin var en modestory för Björn Axén! 15 år gammal var jag...Jobbet tog hela dagen och vi plåtade till och med in på natten! Jag började med hår & make vid 13.00 tiden och slutade inte förrens ca 02.00 på natten!! Helt sjukt lång dag blev det! Men det var en superkul...Och jag fick till och med pizza vilket gjorde mig glad :) Hade flera olika sminkningar under dagen men jag kommer ihåg en av dom väldigt väl...Make tjejen skulle limma fast ett spetstyg på mitt ögonlock som ett litet konstverk...Gissa hur skönt det var hehe. Limmet kom in i ögat och automatiskt började mina ögon rinna...Vilket inte var så jättebra för resten av sminket. Efter ett tag så slutade det i alla fall svida så vi kunde fortsätta med fotandet! Som tur var!

Så här blev slutresultatet av dom bilderna.








Påväg upp till huset...

Var det jätteblåsigt! Som ni ser på bilden. Ibland i Sydafrika kunde det bli så vindigt att man nästan lyfte från marken...Vilket faktiskt hände mig en gång! Haha...Jag hade högklackade skor på mig och skulle upp för en trappa...Det var sådär jättevindigt som jag berättade om och vips så slog jag rumpan i marken...Jag hade helt enkelt blåsigt omkull!

Här ser jag glad ut...Men då vet jag inte att jag ska blåsa omkull snart!


Såhär otroligt fin modell lägenhet fick jag bo i de två första veckorna i Kapstaden. Precis som om jag hade inrett den med min egen smak!

Helt okej va? :)

Gipsy girl

Här är jag definifivt en blandning och Hippie & Gipsy :) Haha...Rolig plåtning var det vid en fantastiskt vacker strand...Gillar bilden för att den påminner mig om min pappas målningar.


Snap & u can be dead

Smink & photoshop kan göra mycket...Därför är det väldigt roligt att se hur modellerna ser ut naturligt. Vilket betyder på deras Snaps/Polaroider...Att se bra ut på sina polaroider är sååå viktigt för en modell. Många kunder bedömmer en utifrån ens polaroider & inte portfolio ibland. Det är på polaroiderna det syns om man har festat för mycket eller om man inte har tagit hand om sin hy...Så det gäller att se fräsch ut el naturale!
Här är några pollar på modeller som vet vad dom håller på med :)

Anja Rubik:

Maria Carla:

Heather Marks:


These girls will survive :)

RSS 2.0