Beautiful faces & warm hearts

Nu är det tjejernas tur! Samma sak här...Jag har plockat ut mina närmsta vänner i Afrikas bästa modellbilder. Lägger upp en bild per person & berättar lite om dom! :D
Dessa jäntor är riktigt coola ena!

Självklart är Jenica först ut! Hon är helt underbar...Jag fick ett halsband av henne som är ett brutet hjärta där det står bes på...Hon har andra halvan där det står tie...BESTIE :D Haha så fånigt & så gulligt!


Elena...Ni måste träffa henne för att förstå! Hon är galen!! Man tror ju att alla modeller klär sig fint och är rena och så...Elena typ vaknar på morgonen, smetar lite svart eyeliner och runt ögenen. Sätter på sig ett linne med kaffe fläckar och ett par jeans som hon har använt i flera veckor. Tar flipflopsen & går ut genom dörren med en öl i handen...Haha :D Nä men hon är hur skön som helst...Och behöver inte göra sig till för att vara vacker. Innan hon upptäcktes som modell var hon i den Spanska millitären! Hon är världens coolaste...Och har det varmaste hjärta man kan tänka sig! När vi var i Sydafrika tog hon hand om två barn som hade en mamma som inte brydde sig om dom...<3


Kari...Är som en mamma åt alla...Hon var äldre än oss andra. Så smart och ödmjuk person! <3


Alesandra...Från Brasilien...En riktig Latin diva :D...Hon hade ett temprament och en röst som hördes...Förstås inte mer en Elena...Men ändå... :) Väldigt snäll var hon.


Angie...Om man ville gå och Vintage shoppa var hon det perfekta sällskapet. Vi gick ofta och shoppade tillsammans och åt Sushi! Min & hennes favvomat :)

Kommentarer
Postat av: amanda

Hej Emma! :D

Allt bra med dig?

puss

2008-07-05 @ 13:41:53
URL: http://aami.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej!

Shit va länge sen :D...Allt är bara bra med mig, själv då?

Kram,

Emma <3

2008-07-05 @ 15:06:18
URL: http://emmaostergren.blogg.se/
Postat av: amanda

ja ellerhur :O Okej, brabra! Jorå, det är bra :)

Snygga bilder du har, bra blogg också :D kramis

2008-07-05 @ 16:19:01
URL: http://aami.blogg.se/
Postat av: Emma

:D Tack så mycket! Hoppas vi stöter på varandra snart någonstans :) Kram Kram

2008-07-05 @ 18:49:14
URL: http://emmaostergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0