Nu flyttar min blogg!

Nu har jag börjat blogga via den fantastiska bloggportalen Spotlife.se istället för Blogg.se och min adress är från och med nu: www.modellbloggen.se !!! Så det är där ni får fortsätta att följa mig kära läsare :) Hela mitt arkiv och alla era kommentarer finns kvar, hur toppenbra är inte det liksom?! :D Jag lovar er en ännu mer förbättrad och inpirerande blogg från och med nu!!! Tusen kramar!!!

www.modellbloggen.se

www.modellbloggen.se

www.modellbloggen.se

Glöm inte att prenumerara på nya bloggen via Bloglovin så kan ni se direkt när jag har skrivit nya inlägg...!

Wiiie :D


Herre min skapare...Tänk att...

Jag har jobbat ihop med dessa två tjejer...Eller "tjejer" räcker inte som benämning på dessa två beauties! Knäppt att jag har bokat samma jobb som dom, hehe man kan vara lite stolt... :)

Jag, ett par andra modeller och Bar Rafaeli var modellerna i en reklamfilm som spelades in i Cape Town.
Här nedan ser ni en bild på Bar...Och för er som inte vet är Bar Rafaeli Leonardo Dicaprio supermodellflickvän.
Hon var faktiskt jättetrevlig i verkligheten!
  
Charlbi, en av Sydafrikas mest framgångsrika internationella modeller som plåtat för världens alla stora modemagasin...Vi plåtades tillsammans i Cape Town :)
Jag menar hur vacker är inte den här bruden?! Fast jag kan också tillkännage att hon faktiskt inte är en sådan där tjej som ser så uppseende vacker ut just i första anblicken i verkligheten...Men hon förvandlas verkligen framför kameran till en riktig goddess.

En skönhet på hög nivå!

Blicken...Oförglömlig...!




...Snygg stil också...!

Superspännande nyheter!

Inom snar, snar framtid kommer det att ske en stor förändring...Jag kan inte avslöja vad riktigt än...! Men håll er uppdaterade mina vänner, I'll tell you soon! :D
Hoppas ni har en fin dag!

Söndagssysslor

* Peela ansikte, läppar och kropp
* Ansiktsmask, rengörande + fuktgivande
* Smörja in kropp & ansikte

...Helt enkelt pyssla om mig själv, det är det som står på agendan ikväll :)

Förresten, kollade igenom lite olika bildmappar på datorn idag...Och återfann den här indianbilden från senaste plåtningen med Nina Holma. Har inte använt den någonting...Alltså i min portfolio. Men nu när jag kollar på den igen så funderar jag på om jag kanske borde göra det...Hmm. Vad tycker ni? Kolla gärna in kategorin på bloggen "Min portfolio" så kan ni se hur boken ser ut just nu.

What do you think...? :)



 

Fullträff...!

Kombinationen av byxdressen med nitdetaljer, chanelväskan, hatten, armbanden, röda läpparna...Och snyggingen till tjej förstås! Hett, hett...Hett!



...Är det bara jag som sjukt gärna skulle vilja ha den där byxdressen som tjejen bär?! Förmodligen inte hehe... :)

Gårdagens look!

Här kommer två bilder på mig från igår när jag satt på tunnelbanan...Var på väg till en mysig middag... :)

Om ni vill se hur hela min outfit såg ut igår så kan ni spana in min videoblogg, här är länken som går direkt till det inlägget:
http://sodertv.se/videobloggar/emma/outfit/



Åh!

Åh, hur vackert är inte det här...?! Vilken fantastisk parfymreklam. Doutzen kroes & Karl Lindman är så otroligt snygga i reklamen också! Karl Lindman är för övrigt Svensk...Den mest framgångsrika Svenska manliga modellen of all time typ...!


Mångfald!

...Är något jag tycker att man ska pusha för i modellvärlden. Etniska blandningar av alla dess slag, udda unika utseenden...Mångfald helt enkelt. Jag tycker att det mest inspirerande som finns är udda utseenden...Att fascineras av någons look och att hela tiden få nya perspektiv på vad som är vackert.

Jag avslutar dom orden med en vacker editorial där den åh så vackra Liu Wen är modellen i fokus...!








Happy face!

Varför ser jag så glad ut idag då...? :)



Jo, förstår ni...Igår så gjorde jag ett skofynd (eller det var rättare sagt min kära mor som gjorde det åt mig).
...Efter att ha inhandlat dom dyraste skorna på länge...Ni vet vilka jag snackar om, mina nya Ashish for Topshop platåer för 1700 kr + frakt...Så behövde plånboken ett break.
Jag har länge velat finna ett par låga läderboots i vintageskick, utan framgång...Har letat och letat. Behöver ju några bekväma dojjor att växla med...Jag kan ju inte alltid gå i 15 cm klackar liksom hehe.
Hur som helst, igår så gick mamma förbi en liten dam som stod och sålde sina gamla klädesplagg och grejer ute på gatan (hehe, då tänker ni - Var brukar sånt hända liksom? Jo förstår ni...Ute i förorten) haha ;). Skorna, bootsen hon hittade åt mig satt som en smeck! Fint mjukt läder, perfekt skick...För...Gissa hur mycket...? 50 kr!!! Det kallar jag att fynda på hög nivå!


 

Ibland har man tur... :)


Obligatoriskt

Alla som läser detta måste skriva en kommentar.
En kommentar som består av att berätta vem just Du älskar allra mest.

Det räcker med att säga din far, syster, mamma, pojkvän...Inga namn behöver utges...Du kan till och med lämna kommentaren anonymt.

Men ställ frågan till dig själv: Vem älskar just Du allra mest i den här världen? Vem är det som du tänker på direkt när du vaknar på morgonen och den sista du tänker på innan du somnar på kvällen. Vem är personen som du är evigt tacksam mot...Vem är personen som du kan berätta allt för. Den som tröstar dig när du gråter. Den du kan vara dig själv med. Vem är den personen som du skulle bli mest ledsen om den råkade ut för en olycka.

Har du fått privilegiet att träffa en pojk/flickvän som ger dig den här tryggheten och kärleken eller är du blessed, med en mamma som alltid finns där för dig...Som förstår dig...Eller är den kanske en vän som har förändrat ditt liv. En vän som alltid finns där...Som den mor du aldrig haft...?

Det här ska handla om värme och kärlek! Det som verkligen betyder något i våra liv...

Sedan kan vi alla läsa igenom kommentarerna och le... :)


När mode är som mest fantastiskt!

När jag fick syn på dessa bilder utbrast jag i ett "wow" i min ensamhet...Jag menar, är inte det här fantastiska modebilder så vet jag inte...Konst! Inspirerande! Nyskapande! Vilken lyckad editorial alltså...!




Backstage with Laetitia

Är inte Laetitia Casta lite förtrollande vacker...Eller rättare sagt mycket?
...Även här i backstage röjet...!



Buuurrr!

Jag gjorde mitt typiska Emma misstag i natt och lämnade mitt fönster öppet när jag sov. Not a good idea säger jag bara! Shit va kallt det är alltså...Vaknade typ av att jag hackade tänder hehe! Aja det är väl bara att plocka fram tjocktröjan och höstjackan I guess... :)

På videobloggen idag kan ni se när jag står i köket och lagar middag. Om ni missade gårdagens inlägg där så handlade det om ett av mina möten med Mr. X...Loove is in the air haha...Njaa.
:)

Check it out: http://sodertv.se/kategori/videobloggar/emma/

RSS 2.0