Fashion paties/dinners...And more!

I torsdags var jag pa den dar "jatteviktiga" middagen som jag berattade om...Det var pa en superlyxig resturang. Har aldrig sett nagot sa lyxigt i hela mitt liv tror jag...Haha :P Maten bestod av allt fran ostron till oxfile till champange...Aa allt man kan tanka sig som ar dyrt. Jag far tydligen ocksa komma dit nar jag vill och ata gratis...Helt okej for mig. Det var som sagt en fest som holls till mig och en annan modell. Nagra viktiga kunder var dar for att lara kanna oss...Typ for framtida jobb. Juste jag ar pa option for Kookai kampanjen!!! Hoppas jag far jobbet...Da lar jag typ svimma eller natt! :D Ocksa sa var agaren av Fashion Tv dar...Som ville boka mig for nagra jobb...Det var inte en helt dum kvall det dar inte :)
Fashion Tv agaren ringde till agenturen pa fredagen och fragade om jag kunde komma till en Ftv fest/middag pa lordagen...Alltsa igar. Det kan man ju inte direkt saga nej till... :P Sa ja gick dit igar. Och jag blev intervjuad pa roda mattan! Dom utnamde mig till vackraste och bast kladda pa festen! Haha det ska sandas pa Ftv :) Traffade massa bra folk ocksa...Flera casting directors och sant som ville traffa mig nasta vecka for castings...!

Snacka om att jag ar i andra kretsar an vad jag brukar vara nar jag ar hemma i Sverige. Har ar det glamour...Far all lyxig mat gratis...Alla vill ge en champange...Bjuda en pa flyg turer i deras egna jetplan...Bjuda en pa semester till Thailand over jul...! Helt knappt hur det ar...Men jag ar bara mig sjalv...Tackar sa mycket...Men sen ska jag hem till mamma och pappa igen!

Det ar helt galet hur mycket uppmarksamhet jag far har...Kanner mig helt chockad och hedrad...Det kanns som att jag ar pa ratt stalle just nu. Och att den har resan verkilgen kommer bringa med sig nagot riktigt gott! 

Har ocksa mitt forsta bokade jobb nasta vecka! Det ar for en av Australiens storsta modemagasin :D Fotografen som bokade mig kommer fran New York och han brukar fota for tidningar som Vouge och Elle! Hur galet ar inte det...!?


Nya Setcards!

Fick jag igar! Ar ganska nojd med dom...De valde bra bilder :) Va tycker ni???
Framsidan.

Och baksidan av kortet.

Dag ett!

Forsta dagen ute i Melboure...Tog inte sa manga bilder men i alla fall nagra!

Morgon...Ska aka in till agenturen!

Omradet dar jag bor...Snacka om lungt familjeomrade hehe ;)

Hoga byggnader inne i stan!


Arlanda runt 05.00 pa morgonen...

Nar jag sa hejda till Mamma och Pappa pa Arlanda...Sondag morgon...Och ganska trott!

Pappa i bakgrunden haha :)

Fiiina!

Mer fjarilsbilder pa mig hittade jag pa Hannas hemsida! Svart det ska bli att valja en av dom tre som fanns till boken...Hmm...Kanske satter in tva i boken :) Hihihi ;)


Castings!

Nu ska jag ta bussen och sen taget till stan...Maste ga nu for det tar typ en timme att aka minst! Har portfolion under armen och klackarna pa! :) Ska nog ata sushi nar jag ar klar...!

Skriver mer sen!

Och till Jossan...Saknar dig!!! Mailar dig snart! <3

Little time a lot to do...

Nu ska jag beratta lite om vad som har hant har i Australien! Jag bor hos en kompis till familjen och inte i modellagenheterna...Jag har det battre har + att jag formodligen inte behover betala nagot alls eller bara nagon slant for boendet :) Trivs har men det tar en liten stund att aka in till stan och agenturen...Idag var jag och fixade nya setcards hos agenturen. Imorrn borjar dagen med ca 4 castings och sedan pa kvallen ska jag pa nagon fancy dinner med dom som jobbar pa agenturen och nagra "jatteviktiga" kunder...Blev tillsagd att jag skulle kla upp mig...Hihi det gillar ju jag! Undrar vad det kan vara for jatteviktiga kunder??? Tydligen sa halls middagen till min och bara en annan modells ara... :) Det ar ju inte helt dumt...! Sa so far so good...Har varit valdigt tydlig till agenturen att jag inte vill vara har och gora ingenting...Utan att jag verkligen vill ha castingar varje dag och forhoppningsvis jobba MYCKET! ;D

Men forsta natten nar jag kom var jag faktiskt helt forkrossad...Kande mig jatteensam och ledsen...Saknade faktiskt min mamma supermycket... <3...Allt var sa stort och laskigt och nytt...Melbourne ar saaaa javla stort sa att det inte ar sant!!! Kande mig helt lost! Men allt kanns battre idag.
Har varit ute pa egen hand idag...Igen hjalp fran nagon tog jag mig runt till mina moten...Det var svart och tog tid! Man maste byta bussar och sparvagnar och massa saker...Jattesvart...Jag har nog fragat typ 100 manniskor om vagen idag...Olika adresser som jag inte kan uttala...Forvirrande...Men alla manniskor har ar valdigt hjalpsamma och otroligt trevliga!
Var pa mataffaren igar ocksa...Jag gillar ju att ha mat hemma...Vill aldrig strunta i maltider och sant skit...Man maste ju ata!! :D

Gud va allt ar annorluda har och sa frammande for mig...Jag ska ut i stan imorrn igen och forsoka hitta min vag fram har...Man maste ge det lite tid. Jag kommer nog kanna mig mer hemma har snart!

Saknar jattemycket dar hemma i Sverige!!!

God natt! Nu ska jag lagga mig snart :P Konstig tid ar det ocksa! Nu ar klockan typ 22.00 har...Ni har val typ inte ens atit lunch an...! :)

Juste ska lagga upp lite bilder som jag tog pa Arlanda och lite annat imorrn!


Jag och fjarilarna!


Forsta redigerade bilden fran platingen med Hanna Bjorkstedt! Va fin den ar! Hittade den pa hennes blogg :D jaklar va jag alskar den har bilden! Haha :D
Hinner inte skriva mer nu...Men jag ar i Australien och resan gick bra...Ar valdigt trott for tidsskillnaden dock! Berattar mer sen idag!!!

Kram pa er!

Next time you'll hear from me I'll be in Australia!

Okej imorgon åker jag hemifrån till Arlanda vid 05.00! Tidigt... :) Ska blogga så fort jag kan när jag är framme i Melbourne! Jag kan lova att bloggen kommer bli 100 gånger roligare att läsa nu när jag ska vara iväg och jobba! Kommer ta mycket bilder på allt! Mycket backstagebilder har jag bestämmt mig för att ta...Dagensoutfits och bilder från Castingar...Jaaa, allt möjligt! :D

Speak soon!

Hejdå Svedala...

:)

I love!

This cover...

Alla vet väl redan att oversizeade smycken kommer att bli stort i höst!?

Strong shadows!


Den här bilden på mig togs i Sydafrika av en fotograf som heter Anton. Väldigt dramatisk belysning och hårda skuggor!

Sleep listen watch...


Nu ska jag göra te och sätta mig framför tvn...Det är nämligen Project Runway snart :) Lyssna in dom här två låtararna på Youtube, Thin Lizzy med Dancing in the moonlight & Miss independent med Ne-Yo! Två väldigt olika låtar men båda asbra!
Efter Project R vill jag bara tvätta ansiktet å lägga mig...Och sova ut imorgon skulle vara skönt.
God natt från mig!

I rule the world...

Det ser ut som jag tänker så på den här bilden hehe... :)

Gud va jag ville behålla den där klänningen...Så himla cool.

Me likei


http://www.stylesightings.com/

Stannade mig igår på stan...Kul för jag brukar spana in den bloggen ibland. Enligt mig en av de mest inspirerande streetstylebloggarna! Mannen som har den kommer från New York...Han var ascool :)

Okej bilden har typ sämsta upplösningen någonsin...Så den är lite suddig...Men men ;)

Lite gamla visningsbilder kan va skoj!

Rookies & Players.

Prime Design.

Typ min första visning någonsin...Wella som ni ser.

Bara för att den är så jäkla vacker!

Den här bilden är verkligen en av mina absoluta favoritbilder i min portfolio! Detta är konst. En stor eloge till min favvofotograf Bevan som tog bilden!

Min dag!

Idag har jag lagat mat och packat hela dan! :) Kollat lite SATC också såklart!
Jag gillar ordning och reda i min resväska som ni kan se...Hihihi.

Omelett till lunch blev det. Den innehåller ägg, mycket fetaost, sparris, pesto och salt & peppar. Till den hade jag en ruccotasallad med vinäger, olivolja och havssalt :)

Och parmesanlax med avokadosallad till middag!

Som ni vet så älskar jag att laga mat... :D Den här laxen är helt otroligt god! Den har salt, peppar, röd pesto och ett tjockt lager med parmesanost på sig...Avokadosalladen består av avokado, svarta bönor, citronskal + saft, purjolök, gräslök, mycket vinäger och olivolja & salt å peppar! = Muuums! :D

Shorty

Snyggt...


Lacktights en av mina favoriter! H&M hade liknande förut till superbra pris.

Mina kalla fossingar från igår


Igår plåtade vi ett tema utomhus & ett inomhus...Det var ju Hanna Björkstedt som var fotograf och Susan som sminkade. Båda två jättegulliga och duktiga! Det enda jag hade på mig när vi fotade utomhus var skorna som ni ser på bilden och ett par vita hotpants! Kallt! Hehe :)...Men jag försökte tänka bort kylan medan vi plåtade...Det funkade faktiskt! Sedan när vi kom in kände jag hur frusen jag var. Men det hjäper ju ingen om man håller på och klagar! :) Sedan inomhus fotade vi ett jättefint exotiskt tema med starka tropiska färger. Ser fram emot bilderna! Får dom på mailen av Hanna när jag är i Australien...Lägger upp dom på bloggen då!

Out of the shower

Inget smink eller konstigheter...Nyduschad och ren. Godmorgon!



Nu ska jag klä på mig och ta T-banan till Kristineberg och plåta med Hanna Björkstedt! Kommer att bli en kul dag!
Hörs senare!

FRM Model Management

Nu finns jag på FRM Model Managements hemsida i Australien...Det är agenturen som jag är med där :)
Gå in och kolla vett jag! Adressen är: www.frm.com.au

Första bilden dom har på mig är den här!

Några toppmodeller som de har är dessa: Daniela Freitas, Francesca Dotti, Isis Valdez, Jessica Hall Sullivan, Dunja Attias, Natasha Wilson, Dan Zizys...Kul å kolla in deras bilder! :)

Basplagg

Tänk att enkelt kan vara så himla snyggt!


Snygga modeller backstage!


Long hair!

Nu har jag äntligen långt hår igen! Känns bra.



Jag åker till Melbourne den 24 Augusti, biljetten bokades idag!
Hmm vad hände mer idag...Min underbare vän Jossan var och shoppade till mig idag på rean! Tre ursnygga fodralklänningar från Monki blev det. Alla tre tillsammans kostade 200 kr! Är supernöjd! Ska lägga upp bilder på dom sen.

Blue sky

En bild på mig från Sydafrika...Tagen en riktigt varm och solig dag. Kan inte komma på vad sådana där cement grejer heter...Det finns ju alltid sådana i hamnar även i Sverige...Hmm :) Aja cool bild är det i alla fall...Den liknar Uma Thurmans kampanjbilder för Louis Vuitton S/S 2005 om ni kommer ihåg dom? 

Lååånga ben...

Uppdatering!

På fredag blir hårförlängningarna insatta...Ser fram emot det! Söndag plåtning och nästa vecka en till plåtning...Ska också boka biljetten till Australien imorgon! Typ till den 25 Augusti :)...Exciting! Imorgon ska jag börja packa väskan lite också. Känns som att det är mycket att fixa innan jag åker...
Min pappa fyllde också år idag! <3

Blir fler inlägg imorgon! Nu måste jag upp å tvätta ansiktet och lägga mig!


Sexy Back

As simple as that.

Adriana Lima för GQ.

Svar på era frågor part 2!

Fråga: är man körd i branschen om man typ inte kan vrida på ögonen? alltså men ändå kan vrida på huvudet, vet inte om du förstår. . men typ så :P vad får du för "betalning" efter jobb typ editorials, runways och commercial .. :D


Svar: Om du menar att man inte kan vinkla ögonen på olika sätt så tror jag det kan bli svårt att få jobb...Allting handlar om vad man gör med blicken. Tror det var så du menade? :) Man får mest betalt om man gör commercial jobb. Minst på editorials och runway...Första gången jag fick veta att man fick så lite på editorials + omslag & runway blev jag helt paff...Jag trodde liksom många andra att det var det som man fick mest för...Men då vet ni ;) Commercials = Money, money...


Fråga: Har du några favoritbloggar?


Svar: Jag är inte så mycket för att läsa bloggar själv...Håller mig mest uppdaterad genom sidor som Models.com, Fashion model directory, Theones2watch...Och så vidare :) Sedan gillar jag att kolla på agenturers hemsidor...Letar alltid efter inspirerande bilder överallt! :D


Fråga: I vilka agenturer är du i?
Undrar hur mycket du tjänar ca per månad på modellandet?


Svar: Commence Quest New York, Synk Casting Stockholm, 3d Model Agency Sydafrika (Alfa Model Management har dock fortfarande med mig på deras hemsida i Sydafrika), FRM Model Management Australien, Figaro Models Worldwide, Clyne Management Nya Zealand & Model Management HK Hong Kong.


Sedan finns det inte en fast månadslön för modeller...Helt oregelbunden lön & oregelbundet arbete överhuvudtaget :)


Fråga: Hejsan.
Jag undrar hur det kom sig att du blev modell.
Alltså, blev du upptäckt, skickade du in bilder till modellagenturer, eller hur bar du dig åt :)?


Svar: Jag skickade in bilder till en agentur när jag var 12 år. Bara vanliga digitalbilder...Blev antagen och på den vägen är det. I början gjorde jag bara några jobb någon gång ibland :) Men det är mycket på grund av min egen vilja jag har lyckats så pass bra som jag har...Man får ingenting av att bara sitta och vänta på att det ska hända om ni förstår vad jag menar ;) Sedan har jag också efter det blivit scoutad flera gånger på stan.


Fråga: Vad är din längd och vikt?


Svar: Jag är 173 cm lång och jag väger ca 45-46 kg... :)


Fråga: Hur mycket får du i lön?
Hur lång måste man vara för att kunna bli modell? Vilka andra egenskaper krävs?
om man är över 170, vad är maxvikten respektive minumumvikten(om de stavas så ;p)?


Svar: Lönen har jag redan svarat på så det kan ni se lite längre upp ;)

Minimum längden som de flesta agenturer har är 170 cm. Man måste vara unik, trevlig, minnesvärd, framåt (i alla fall framför kameran), glad hjälper alltid, bra hållning, kreativ...Alla möjliga egenskaper är självklart bra att ha...Det här var några av dom som jag tror är viktiga för att skapa en framgångsrik modell :) Det finns inte varken max eller minimum vikt hos modeller...Bara viktiga mått och längden är ju jätteviktig. Det finns dock modeller som har slagit igenom även fast de inte håller standard minimum längden på 170 cm...Men dom är otroligt unika modeller...Som till exempel Devon Aoki som bara är "ynka" 166 cm lång!


Fråga:  hej!
verkade som att dom flesta frågorna redan var ställda så ska se om jag kommer på någon..

Är modellyrket något du kan tänkas jobba med resten av livet ,alltså så långt du kan ? :)


Svar: :) Jag älskar verkligen det här yrket...När det är bra är det allt jag kan drömma om & lite till. Jag vill definitivt fortsätta så länge jag kan...Ni kommer få se mer av mig, det lovar jag ;) Haha...Sedan kommer jag förmodligen komma in lite mer på fotografi. Det tycker jag är väldigt kul. Tror att jag säkert kommer jobba inom mode branschen typ alltid... :D Vill också jobba som kock någon gång i livet! Vill mycket med mitt liv! Haha :D Har många mål och drömmar.


Fråga: Hur gammal är du och vart kommer du ifrån? Tycker inte att du ser hel svensk ut ;)


Svar: Jag är 17 år, född 1991 :) Jag har vuxit upp i Sverige, min pappa är hel Svensk. Mamma är den som blandad. Hon är Spansk, Portugis, Indier, Malay, Svart & Svensk! Så du hade helt rätt i det ;)


Take care of all your memories

For you cannot relive them...

Jag i profil...Foto Sandra Myhrberg.

Early morning...


Trött...Har varit uppe i flera timmar :)...Ska i alla fall cykla ner till mammas jobb nu och göra henne lite sällskap. Sen drar jag in till stan. Förrensten, svaren på era frågor del 2 kommer ikväll...Så håll utkik ;)

Why is heroin chic so chic?

Miss Erin...


The nightmare is finally over!!!

Idag har jag spenderat större delen av dagen hos frisören...Kul...Inte! Har färgat om håret två gånger och avfärgat det en gång...Tillslut blev det snyggt som tur var! Annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till haha :P Frisyren jag har nu är faktiskt jäkligt cool hehe kan tyvärr inte ta en bild på håret nu...Duschade precis och har typ världens huvudvärk!
Men frisyren ser typ ut så här:

Och på onsdag ska jag till frisören igen och göra hårförlängningar ner till brösten ungefär :D Kommer hjälpa mig när jag jobbar i Australien...Kanske blir det kort frisyr sen igen vem vet...Man måste ju anpassa sig beroende på vilken marknad man ska jobba i.

Behind the scenes


Här sitter jag och väntar på att mitt smink ska bli klart till en plåtning i Sydafrika...Fotografen kunde inte hålla sig så han tog en bild medan vi väntade :) Tycker den blev ganska cool...Lite old school...De gillar jag!


B & W


Dagens outfit

Kommer här!

Skjorta från Wranglers herravdelning, Skärp H&M trend, Väska Donna Karan New York, Örhängen köpa i Sydafrika & Strumpbyxor H&M.

Mikaels versioner!

De här tycker jag är de finaste versionerna av bilderna. Mikael Westberg (en läsare) fixade dom till mig i Photoshop! Jättesnygga blev dom! Färgerna blev djupare och rikare...Duktig han är!


Splash


Bilden är från Americas Next Top Model Cycle 10...Har redan sett dom hihi...

Efterrätt!

Okej godaste och nyttigaste efterrätten är helt klart den här. Turkisk yogurt med honung och valnötter. Man kan ha cashewnötter istället för valnötterna om man vill...Brukar jag ha :) Men guuud vad gott det är...Och det är så nyttigt att man kan äta det varje dag! Pröva!

Mums...

Idag har jag typ sovit hela dagen...Kände mig helt slut. Vet inte riktigt varför...Sovit och läst en bok har jag gjort...Skönt för omväxlingsskull. Har också lyssnat på den här låten hela dagen, Sleep med gruppen Meiko. Finns på Youtube! :)

Close-ups från Vanessa

Här är överraskningsbilderna som jag fick från Vanessa häromdagen!
Tycker att bilderna har så otroligt vackra färger! Och huden ser så slät ut som en babyrumpa :D Haha


Marielle klänningen

Så här ser jag ut i min specialsydda klänning från Marielle Kerber...Ni har ju aldrig fått se den på. Inte för att man ser så jättemycket av klänningen, men men :)
Snacka om sommrigaste locationen...



När jag sminkar mig själv till vardags brukar jag sminka mig typ så här som på bilderna. Lite mascara, lite skimrig skugga & rosa läppar...

Plåtning & massa annat...

Nästa helg ska jag göra en plåtning med duktige fotografen Hanna Björkstedt! Kul...Tycker att hon är så otroligt bra fotograf! Tror att bilderna kommer bli riktigt bra...
Håller förövrigt på och planerar för Australien resan som kommer bli av! Jippiii :D Det ska bli asroligt att jobba där!!! Såå spännande! Och det verkar som att jag måste åka snart...Agenturen vill att jag kommer nu. Så det är bäst att jag tar upp resväskan på rummet och börjar packa...Stressigt...Aja måste jobba vidare och skriver mer sen!

Ha en bra dag!

<3 <3 <3 Beautiful...

Från en läsare :)

Fick den här illustrationen av en gullig läsare som heter Sara Bergen. Tycker att den är grym...Och hon har gjort den på fri hand vilket är jätteimponerande!

Jag ser typ ut som en mangafigur eller nått :) Hihi
Tack Sara!


Svar på era frågor! Första delen. Resten kommer sen!

Fråga: Okej här kommer en fråga; Har du pojkvän? Om inte, har du haft det sen du börja modella och hur tror du man bäst kan få ett förhållande att funka när man har ett resande jobb fullt med frestelser.
Hehe, tja lång fråga.. sorry.
Ha det bra!


Svar: Nej det har jag inte...Och det är ganska svårt att få ihop det när man modellar. Speciellt för att man reser mycket och för att det helt enkelt typ inte finns någon tid över...Man träffar dock mycket olika roliga människor och upplever mycket annat kul :) Men jag säger förstås inte att det är omöjligt!


Fråga: Har du bra självförtroende? :)


Svar: Jag har ett bra självförtroende från grunden. Men ibland sviker det förstås...Precis som hos alla andra. Man har bra & mindre bra dagar om ni förstår vad jag menar.

  

Fråga: Har du alltid varit smal? Behöver du äta nyttigt för att hålla dig i form? Och vad äter du en vanlig dag?
Kram


Svar: Jag har alltid varit väldigt smal naturligt...Men jag gillar att äta nyttigt och ta hand om min kropp. Är ju som sagt förtjust i att springa. Jag äter alltid många mål om dagen, typ så där 6 gånger om dagen. Är väldigt noga med att alltid få i mig mat även om jag inte har mycket tid på mig. På en dag äter jag allt möjligt...Kött, mackor, yoghurt, frukt, grönsaker, ris, musli...Allt vanligt ni vet... :)


Fråga: En kanske lite löjlig oviktig fråga, men får du mycket kläder? Jag menar tex efter visningar och fotograferingar??! Nyfiken


Svar: Man blir ofta betald i kläder och presentkort. Har självklart fått mycket sånt. Kan vara kul med vissa grejer som till exempel sånt man aldrig skulle ha råd med annars. Som klänningar för si sådär 8000 kr... :) Inte helt dumt.


Fråga: hur skulle du beskriva din stil till vardags? ex. moderiktig, mest klädd i mjukisar eller något annat?


Svar: Jag älskar att klä upp mig till vardags! Jag har aldrig på mig jeans och sneakers...Utan tar alla tillfällen jag kan att klä upp mig. Älskar allt som sticker ut. Man måste ju synas i mängden! Men hemma däremot går jag runt med morgonrock och mjukisar å myser :D

  

Fråga: har en till fråga =) röker du?


Svar: Nej!!! Och kommer aldrig göra det heller. Det är tragiskt med alla modeller som röker för att till exempel hålla sig smala...Dom måste inse att de är förebilder för massa unga tjejer. Det skapar en dålig och ohälsosam trend.


Fråga: som jag en gång redan frågat, vad är det BMI man som högst får ha som smal modell (dvs ingen plusmodell) lägst är ju 18 vad jag vet, men alltså högst? Skulle verkligen vara intressant att veta! (ifall du vet då, annars kanske du kan uppskatta ett ungefär?)

Kram

  

Svar: I modevärlden pratas det inte så mycket om just vikt. Allt hänger på ens mått! Det är måtten som avgör. Det finns också många modeller som har BMI under 18. Vilket är farligt för hälsan och räknas som anorexi...Inte bra. Det finns inget "högsta" BMI en modell kan ha dock...Bara måtten som sagt :) Man kommer typ aldrig till en casting och blir frågad hur mycket man väger...Utan vilka mått man har så att dom vet om kläderna passar.


Fråga: fast det var ju visserligen ingen direkt fråga om dig ... men en fråga till dig då, om dig:
har du velat bli modell hela ditt liv eller när insåg du att du ville bli modell?
har du någon gång hamnat i bråk eller gräl med obekväma personer?


Svar: Har alltid gillat allt som är vackert...Köpte egna högklackade skor och läppstift när jag var typ 3 år gammal...Mamma & Pappa fattade ingenting :D Eftersom ingen av dom visste något om mode eller modellvärlden. Det var när jag var runt 10 jag insåg att det var modell jag ville bli! Och ingenting har kunnat rubba det ;)

Självklart har jag gjort det men ingenting ovanligt...Det var värre i grundskolan hehe...


Fråga: vad är det mesta du har tjänat ihop på ett jobb? (i pengar):)


Svar: Det kan jag inte direkt svara på :)...Men ibland kan man få bra betalt på att bara göra ett jobb.


Fråga: Vad är dina mått? (Byst-midja-höften)


Svar: Byst: 78 cm, midja: 56 cm, höft: 86 cm :)


Fråga: Kul ideé!

Vad använder du för hudvårdprodukter? Du verkar ha få fantastiskt vacker hy :)
Vad är den värsta kritiken du någonsin hört i modellsammanhang (till dig eller någon anna)?. Man får för sig att branschen är så tuff, hård och kritiskt - stämmer verkligen det?


Svar: Jag använder Decleor i allt...Rengöring och krämer. Tack :D

Oj svår fråga. Har hört allt möjligt sägas till andra modeller...Som "du är för tjock!" eller "sköt om din hud!" Och massa andra otrevliga saker. Det värsta kritiken jag själv har fått är nog bara saker som "du borde sova mer så att du inte har påsar under ögonen"...Men man får höra sådana där små kommentarer hela tiden. Det är bara att försöka stänga det ute. OCH ja branschen är skit hård, tuff och extremt kritisk! Kan inte riktigt dra upp allting nu som jag skulle vilja. Another time :)


Ute i skogen

Är bilden tagen...I Svenska skogen av en duktig fotograf som heter Ellinor! Så där mystisk & fin är den. Älskar stylingen...Lite Pocahontas över det hela på något sätt :) Undrar vad jag tänker bakom min mystika blick...

Jobbet var för Svenska märket SoCharlotte...

J D

Jenice Dickinson young version. Visst ser hon hemsk ut nu med all plastikkirurgi...Här var hon fortfarande ung och skön.

Utväxt snyggt?

Vad tycker ni...Erin Wasson är i alla fall jävligt snygg på den här bilden tycker jag!

Slitna shorts = snyggt!

Brevlådan!

Idag har jag haft en lyckad "brevlådedag"...Fick först mina kläder från Asos. Den superfina klänningen, sandalerna & retroglasögonen. Sedan kommer det ett stort platt brev med mitt namn på...Undra vad det här kan vara tänkte jag...Öppnade och det visade sig att det var två printade bilder från en plåtning jag gjorde förut. Visste inte ens att jag skulle få dom bilderna! Och ett fint litet kort från fotografen där det stod att hon hade hittat dom här bilderna och tänkte att jag skulle ha nytta av dom på min nästa resa! Det kommer jag definitivt, för att bilderna var helt underbara!!! Gud va fin överraskning på en regnig dag! Ska skanna dom imorgon och lägga upp på bloggen så att ni får se! Superfina...

Happyface today...Även fast regnet öser ner.

Ni har förresten aldrig sett mig skratta på en bild tror jag...? Här är en av mina polaroider i alla fall. Natural and all...


Hår?!

Jag vet inte vad jag ska göra...Är sugen på hår extensions så att jag får långt hår igen. Men vet någon om det sliter mycket på ens riktiga hår...Eller vilken av alla metoder som är bäst samt hur mycket det kostar? Har ingen aning själv. Är det någon som också vet om någon frisör salong som är att rekomenderas när man gör det?
Annars blir det en kort frisyr som Freja Beha...Och håret måste färgas mörkt igen!

Kort hår...Snyggt.

Eller långt hår som typ det här <3

Help meeeee...


Sofies mode, köp nu!

Idag kom Sofies mode ut som jag är med i! Finns i butik till Ondag...Skynda dig ut och köp ett exemplar! Mycket kul läsning också faktiskt :)

Gillar dom här två outfitsen. Ena coolt avspänd och andra snygg partystil!

Coola brillor!

Finns & köpa på typ alla mataffärer och kiosker i hela Sverige.

Okej det här är coolt

Kolla in stilen på dessa tjejer!
Agyness Deyn & Chanel Iman. Hatt är ju bara så hett!

Nu ska jag kila upp & äta pannbiff med min farmor som är å hälsar på. Trevligt, trevligt...Har hållit på och fixat idag som vanligt med massa mail och agenturer...Försöker styra upp allting!

Where is my face

Don't look down!

I'm gonna kick your ass!


Haha...Idag är det lite bildspecial för att jag håller på & rensar datorn på bilder! Dom här är ju bara så coola. Klänningen som jag har på bilderna hänger faktiskt i min garderob nu för tiden! Älskar den :D

Crazy Make Up

Kolla va man hittar i sina gömmor på datorn...Från en plåtning långt tillbaka i tiden! Gaaalen sminkning...Håret var ju väldans långt också...Den här bilden är inte fixad alls...Bara en "testbild" där fotografen skulle se om ljuset var rätt. Undra om det var det?

Jäklar va smal man var där...Man va ju bara en liten baby på den tiden haha.

Mackenzie H

Är min nya modellkärlek! Åå va hon är fin. Så otroligt häftigt utseende!

Here she is.

En arg Japan!

Ser jag typ ut som! Haha :D Från en editorial i South Africa är bilden...Fotografen sa specifikt "se ut som du är skitförbannad, rynka ögonbrynen och bit ihop käken" So that's what I did...Som ni ser blev jag också väldans ljus i hyn. Men bilden blev  verkligen supercool!! Har den i boken!!


Bra frågor ni har ställt förresten! Ska vänta och se om det kommer några fler och sedan svara på hela gänget :)

Gårdagen!

Igår blev det inte många inlägg inte...Var ute hela dagen. Cyklade runt på Söder hela kvällen och åt middag på mitt favvo thaiställe. Gud vad vackert det var igår kväll när solen började gå ner! Stod och kollade ut över vattnet vid Slussen och njöt...
I år blev det ingen direkt semester med familjen som vi brukar. Har ju landställe på vackra Fårö bredvid Gotland...Känns lite trist men samtidigt så skulle jag inte hunnit med det och jag hinner definitivt inte med det nu...Men ändå längtar liksom dit lite.
Det är min farfar som äger huset. Ligger precis vid Sudersand...Ni som har varit där vet hur otroligt vackert det är! Min pappas släkt härstammar typ från lilla Fårö. När man åker dit på sommaren är alla där, hela pappas släkt. Min Farfarsfar bor på Fårö och han är 94 år gammal!! Galet :D...Det är så mysigt å avslappnande att vara där.
Men jag har andra saker som kommer vara dubbelt så kul som ska hända...Så jag klagar absolut inte!! :)

Okej, dagens bilder får bli lite polaroider som jag blev kär i...

Izabel Goulart stunning, stunning, sunning...

Chanel Iman...What a icon name, right?

Felicity Gilbert is rocking her new hairstyle!


RSS 2.0