Jag tycker...

...Att jag borde varit modellen i dessa bilder...! Haha! :P Skulle inte haft någonting emot det i alla fall! Snacka om vackra, vackra bilder...Ljuset, färgerna...Allt! Tagna av Camilla Åkrans, vem annars? ;)
Vogue China!





Åhh dom är så fina...
Modellen på bilderna är Mackenzie Hamilton.

Tears

Kan man titta på den här bilden utan att bli berörd...? Bilden porträtterar modellen Nadja Auermann...Mannen som har fångat detta tillfället är fantastiska Peter Lindbergh.

...Skör, med tårar i ögonen som bara väntar på att få släppas fram...Tårar av sorg, eller är det lycka...? Med mungiporna spända, nästan som att läpparna vill forma ett leende...Ett leende som vill dölja hur hon egentligen känner sig eller ett leende av lättnad och befrielse...? Vad har hänt flickan, vad kommer att hända henne...?
En bild säger ju mer än tusen ord...Och det här är några av dom orden och tankarna som jag får när jag tittar på den här bilden...


Use somebody


Peach





Fab

Alltså kolla in outfiten, snyggt!



...Speciellt skorna...!

Mitt nyttiga paj tips!

Jag älskar paj, speciellt tacopaj! Det finns ett enkelt knep som gör vilken matpaj som helst supernyttig! Gör pajdegen av fullkorns dinkelmjöl och lite siktat dinkelmjöl istället för vanliga vetemjölet! Bra tips för alla hälsomänniskor där ute!

Dagens middag blev den här smarriga tacopajen...Sååå god!


One shoulder x 2

Reafynd! Kunde inte bestämma mig för vilken färg som jag gillade mest...Så det blev att jag köpte båda två...Hehe! :) 150 kr styck var priset och dom inhandlades på kära Topshop. Helt okej pris tycker jag...!



Finaste sommarfrisyren!



...Slarviga flätor, vackert solbränd hy, naturlig sminkning och ett leende på läpparna! Vilken vinnarlook!

Drama Queen

Här kommer några bilder från en editorial ur månadens Ryska Vogue...Dramatiskt värre...! :)





The shoes

Skorna - Drömskorna...Jag kan minst sagt säga att jag är stolt ägare till dessa dojjor. Inköpa idag på Zara i City, blev dessa små rackare mina för 950 kr!

Jag är NÖJD! :D

Bilden är tagen från Billies blogg, inlägget: http://www.glamour.se/blogg/billie/2009/07/22/skorna-med-stort-s/#comments

Hur fin...

Var inte Kate Moss när hon var ung! Vilket litet charmtroll!


A new photo in my book - Cowgirl

Hoppas ni gillar den! :)


Vogue Korea





When I came home from the shoot for Björn Axén yesterday...

I looked like this!





Huvudet i sanden


Urban By Björn Axén

Imorgon plåtar jag den nya Urban By Björn Axén kampanjen! :) Ska bli superkul...Jag vet hur många gånger jag har gått förbi Björn Axén's reklamaffischer utanför deras salonger runt om i stan...Låt oss säga att det har blivit några gånger genom åren...! Men nu är det min tur att hänga uppe där på dom stora planscherna! Kul! Hehe :)

Några bilder från Urban By Björn Axén's tidigare kollektioner kommer här...




Vintage Vogue...

Omslag är mycket inspirerande att kolla på tycker jag...Vogue, AKA "The fashion bible" hur ju funnits så otroligt länge! År 1892 publicerades det första numret!





Hur grymt cool...

Ser inte den här tjejen ut egentligen?! Vilken stil!


Gör medvetna frukostval!

Frukosten är ju som sagt det viktigaste målet mat på hela dagen!
Personligen har lite olika frukostar som jag brukar byta emellan...Oftast blir det gröt med olika tillbehör, när jag är riktigt hungrig blir det yogurt och mackor...Och när jag har bråttom på morgonen brukar jag äta den här simpla, fast väldigt bra frukosten... :)

Ekologisk lättyogurt med osötad müsli. Osötad är ett måste! Visste ni att vissa müslisorter innehåller över 10 procent socker?!



Uppdaterad!

Nu har jag uppdaterat min portfolio här på bloggen! Ni kan kolla under kategorin "Min Portfolio" och se resultatet om ni har lust :)
Lite bilder borttagna som jag hade i innan och lite nya bilder inlagda...Nu måste jag bara se till att få dom nya printade i veckan till boken...Men hur som helst ska dom i alla fall ligga i boken i denna ordning som ni ser under "Min Portfolio" kategorin!

Peter Lindbergh

Är en av dom grymmaste fotograferna på jorden...!







Keep it natural

Naturlig skönhet är det vackraste som finns...Den bästa grunden till det är en fin hy. En ansiktsmask någon gång i veckan kan göra mycket...Därför kommer här recept på flera olika hemmagjorda ansiktsmasker som både ditt ansikte och din plånbok kommer att gilla!

Ansiktsmask med yogurt för torr hud
En anisktsmask som både är rengörande, återfettande och återfuktande. Och tack vare grönmynta får du en en uppfriskande doft som verkar svalkande.
  • 1-3 msk yogurt.
  • 1 tsk olivolja.
  • 1 msk honung.
  • 2 msk färsk grönmynta.

Klipp grönmynta i små bitar och krossa sedan bladen med en mortel. Blanda yogurt med olivolja och honung. Lägg i grönmynta och låt det dra någon timme. Tillsätt havregryn tills du får en lämplig konsistens.


Mild ansiktsmask med jordgubbar för fet hy

Detta är en förhållandevis mild ansiktsmask. Du behöver:

  • 5 jordgubbar.
  • 2 tsk naturell yoghurt.
  • 2 msk mandelmjöl.

Blanda och lägg på din rengjorda hud. Låt den verka upp till 20 minuter och skölj bort med ljummet vatten. Yogurt ger lyster och hjälper till att få bort döda hudceller. Mandelmjöl återfetter.

Ansiktsmask med aprikos och yogurt för åldrad hy
Rengörande ansiktsmask perfekt passande mot åldrad hy.

  • 3-5 st färska aprikoser eller fyra torkade (Torkad aprikos behöver läggas i blöt över natten).
  • Yogurt.

Gör så här: Mosa aprikoser och mixa med lika delar probiotisk yogurt. Massera in ansiktsmasken och låt verka upp till 20 minuter.

Banan mot torr hy
En ansiktsmask av banan, havregryn och honung för torr hy och åldrad hy. Ansiktsmasken har tre effekter som kompletterar varandra:

  1. Mjukgörande.
  2. Fettgivande.
  3. Fuktgivande.

Banan är en bra frukt för torr hy och verkar mjukgörande. Den gör huden mjuk och fin hy. Havregryn innehåller oljor med en hög andel fleromättade fettsyror och är fettgivande med honung verkar återfuktande.
Gör ansiktsmasken så här:

  1. Mosa en banan.
  2. Mixa med 1 - 2 matskedar honung.
  3. Sätt till 4 - 6 matskedar så du får en lagom konsistens.
  4. Lite vatten kan behöva tillsättas.
  5. Fukta sedan huden med ljummet vatten och massera in ansiktsmasken.

RVCA

Det har väl inte undgått någon att Erin Wasson har ett eget klädmärke nu för tiden som heter RVCA? :) Erin stil rakt igenom är garanterat!





Dream away - New photo in my portfolio

Här är en ny bild på mig som jag har i min bok! Hoppas ni gillar den... :)



Photographer: Nina Holma
Stylist: Anna Hassan-Reza
Hair & Make up: Elva Alhbin
Model: Me! - Emma Östergren

Från en läsare...

Fick jag två skisser som gestaltar ingen annan än - Mig! Alltid uppskattat och väldigt spännande att se när någon har ritat av en... :)

Skiss 1...

Verkliga bilden...

Skiss 2...

Verkliga bilden...

GQ

Adriana Lima ser förtrollande vacker ut i den storyn från GQ magazine...!





Vill ha!

Åh jag vill så gärna ha dessa skor från Topshop...



Fina, fina...Fina...!

Pocahontas

Här kommer nya bilder på mig från senaste plåtningen med fantastiska Nina Holma!

Hoppas ni gillar dom!







Photographer: Nina Holma
Stylist: Anna Hassan-Reza
Hair & Make up: Elva Alhbin
Model: Me! - Emma Östergren

Specialdesignade smycken till just denna plåtning från märket Crazy Chickz

Kommentera gärna och säg vilken/vilka era favoritbilder av dessa är!

Nyttigt, enkelt & vitaminrikt...

Mellis kommer här!
Personligen äter jag alltid ett mellanmål på eftermiddagen vid cirka tretiden. Blir ofta detta, ett stort päron och en handfull nötter av blandade sorter. Är väldigt förtjust i valnötter för tillfället... :)



Nötter är fullspäckade med massa nyttiga fetter och frukt innehåller massa vitaminer, vilket gör det här till världens enklaste och bästa mellis för den som har lite tid! :)

Vackra vyer!

Ibland fascineras man över hur vacker denna värld egentligen är som vi lever i...Tillfällen som dessa, då jag tog dom här bilderna för några dagar sedan...

Fårö...






Jag är hemma igen!

Nu har jag sagt hejdå till Fårö för denna gång...Är tillbaka hemma i Stockholm igen! :) Känner mig trööött efter dagens resande...Ska bara tvätta ansiktet och sedan gå och lägga mig! Mer uppdatering imorgon blir det!

Hade en riktig toppen tid på Fårö i år! Mysigt var det verkligen :)


M-K

I like your style!






Legenderna

Hur stor koll har ni egentligen?! :) Hehe...Här är fyra supermodeller som har haft ett otroligt stort inflytande på modebranschen...Jag antar att ni vet vad dom heter??? Kommentera eran gissning eller vetande!...Är lite fusk på ena bilden eftersom modellens namn står på den...Hehe.
Bilderna kommer från denna månads Vogue Italia.





Crystal clear

Det var så otroligt vackert starkt vitt ljus ute idag så jag vara bara tvungen att plocka fram mobilkameran och ta lite bilder...!







Smink är överskattat (till vardags i alla fall hehe)! Jag minns inte ens sist jag använde makeup till vardags...Lite läppbalsam och fuktkräm räcker gott och väl tycker jag!

Regn...

Regnet bara öser ner här på semesterön Fårö...Blir inget solande och badande idag inte...! :) Men man ska inte klaga...Naturen behöver lite regn ibland också! Istället får man kura ner sig under en filt med lite god mat och en bra film!...Hur mysigt låter inte det liksom? :)

Hoppas på lite solsken imorgon istället! Så att bikinin kommer till användning igen...

Elegans ända ut i fingertopparna!

Gamla topmodellen Stephanie Seymour tappar aldrig sin fantastiska elegans och närvaro i bilder som hon medverkar i...Hon är fortfarande lika fantastisk och vacker! Kolla bara in den här Valentino kampanjen...Vilken kroppskontroll människan har!


På Facebook kan man hitta mycket...

Fann en bild på mig och Chris på FB...Här sitter vi tillsammans och inväntar en casting som ägde rum i Kina...Galet!


Bästa skådespelaren i världen

Är enligt mig Tom Hanks! Inte för att jag överhuvudtaget tycker att han är snygg eller sexig (förlåt Tom hehe) utan för att han är den mest trovärdiga, fantastiska och begåvade manliga skådespelare som finns helt enkelt! Jag blir så trött på vissa (eller många) filmskådisar som endast är kända för sitt yttre istället för sin förmåga att faktiskt beröra och var trovärdiga i sina roller...Dåligt skådespeleri är inte roligt! Haha :) När man kollar på en film vill man ju leva sig in i historien och drömma sig bort till just det som händer i handlingen. Försvinna bort från verkligheten för en sekund och leva sig in i en annan människas liv och verklighet. Jag är en riktig filmmänniska, älskar att kolla på film! Givande filmer. Hur som helst, Tom Hanks är en av mina absoluta favoriter. Han är även med i många av mina favorit filmer, The green mile, Cast Away, Forrest Gump, Catch me if you can, Polarexpressen, The terminal...Och listan fortsätter. Han är fantastisk!

Forest Gump...Vilken otrolig film...!

När jag bloggar...

Brukar jag se så här koncentrerad ut hehe...! :)


Lugna livet här på Fårö

Gårdagens middag åt jag och familjen på en restaurang här på Fårö. Åt en supergod rätt som bestod av chevrégratinerade rödbetsbiffar med rostade valnötter som låg på en bädd av qiunoa, svarta linser, rädisor och inlagd kronerskocka...Med god dressing. Faktiskt riktigt gott! här kommer några bilder från middagen...

Mamma och jag i solskenet...

Så här såg maten ut :)

Gott middagsrecept!

Recept på min mumsiga och nyttiga pastagratäng:

4 portioner

1 färdiggrillad kyckling (byt ut kycklingen mot rejält med tofu om du är vegetarian).
3 paprikor
1 gul lök
2 buljongtärningar
curry efter smak
2,5 dl mellangrädde
ost efter smak
minst 6 dl kokt fullkornsspagetti

Sätt på ugnen på 200 grader. Koka spagettin efter anvisning. Smörj en ungsfast form och häll i den kokta spagettin. Hacka lök och paprika och stek i en oljad panna i några minuter. Tillsätt curry, buljong och grädde och låt koka ihop i några minuter. Bena ur hela kycklingen och fördela i formen över spagettin (tofu för er som är vegetarianer). Häll över grädde/grönsaksblandningen. Riv ost och lägg på ett jämt lager över hela gratängen. Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter. Dela upp gratängen i fyra delar och servera med en stor grönsallad! Mums!


Jag älskar polaroidbilder!

Speciellt dessa, på den otroligt vackra modellen Lily Aldridge!




Hemmagjorda ansiktsmasker!

Här kommer recept på två hemmagjorda ansiktsmasker! Praktiskt, billigt och bra alternativ till dyra märkes ansiktsmasker tycker jag! Hittade "recepten" på Veckorevyns hemsida.

Djuprengörande ansiktsmask

För irriterad och stressad hud med akne.

DU BEHÖVER:
1 citron
1 dl vatten
2 msk vinäger

GÖR SÅ HÄR:
Blanda ingredienserna i en skål. Badda ansiktet med blandningen och fokusera på problemområdena där du brukar drabbas av akne. Masken ger en riktig c-vitaminboost och tränger in i porerna, där den avlägsnar överflödigt fett och tar bort orenheter. Låt verka 10 minuter och tvätta av med ljummet vatten.

 

Återfuktande mask

Passar de flesta hudtyper som behöver en skön fuktboost.

DU BEHÖVER:
1 avokado
1/2 dl vatten

GÖR SÅ HÄR:
Mosa avokadon till en jämn smet. Tillsätt en gnutta vatten vid behov. Avokadon innehåller mängder av fleromättade fetter, vilket är bra för todd hud. Applicera och låt verka i 20 minuter. 


Soon!

Väntar ju på bilder från flera olika plåtningar som jag har gjort senaste tiden...Och snaaart kommer jag få några av dom i alla fall! Längtar! :) Kommer förmodligen publicera bilder från några av plåtningarna nästa vecka! Ska bli så roligt med lite tillägg i portfolion... :)


Guld

Vackert, vackert, vackert!!!




Cool stuff

Tycker att dom här bilderna är jäkligt snygga! Snygg kille dessutom! :)




Oldie

Hittade den här gamla bilden på mig på datorn. Gillar sminkingen! Speciellt läppstiftsfärgen...!
Lägg märke till mitt korta hår jag hade här också... :)


Hello stunning!

Ana Beatriz Barros, vilken skönhet!
Gillar hennes outfit på den här bilden också...


Daria W



RSS 2.0