Liu Wen

En modell att räkna med när det kommer till att leverera fantastiska bilder!



Eller vad säger ni...

Det känns overkligt...

Men på Tisdag åker jag hem till Sverige!...Som jag har längtat hem...Ett långt tag...Har längtat efter att bara få vara hemma sedan typ 7 månader tillbaka, det är så länge jag har var hemifrån förra året.
Att bara få vara hemma och göra...Ja, ingenting. Är något som gör att jag sitter här och ler av endast tanken.
Oj, oj......Helt overkligt skönt ska det bli!!!

Sedan kommer det upp andra problem istället...
Kärlek.
Är ett ord som jag har lärt mig att förstå nu...Något jag tidigare aldrig har förstått mig på överhuvudtaget...!
Förr när jag pratade med tjejer som sa att dom saknar sin pojkvän hit och dit......Fattade jag ingenting. Hur kan man lägga ner så mycket energi och tid på en kille, det finns ju viktigare saker i livet...Som att jobba och planera framtiden! Hallå?! Tänkte jag...
Dumma jag... :)
Nu - Jag dör! Dessa två ynka veckor jag spenderade tillsammans med min grabb här i Kina...Gjorde mig till...Jag vet inte vad.
Jag har aldrig i hela mitt liv varit så lycklig som jag var tillsammans med honom. Aldrig, aldrig. Har fått ett helt annat perspektiv på livet...På allt. Att ens veta att jag kan vara så där lycklig som jag var med honom känns helt fantastiskt och samtidigt hjärtskärande...Jag kommer sakna honom något otroligt...Det går inte ens att beskriva.
Vi spenderade varje sekund tillsammans sedan han kom till lägenheten i GZ.
Två veckor...Jag kunde säga att jag var tvungen att gå iväg en stund för att borsta tänderna...Där står jag i badrummet i några sekunder utan honom...Och sedan öppnas dörren och han kommer in och bara kollar på mig medan jag borstar mina tänder. Inte en sekund utan varandra. Det gick bara inte att lämna varandra...Jag måste ut och springa säger jag...Grabben - Jag följer med...Sedan sitter han bara på gräsplätten som ligger i mitten av maratonplanen jag springer på...Sitter där med sin kamera och tar bilder på mig medan jag springer runt, runt i cirklar.

Aa...Vad kan man säga...
"Why do all good things come to an end"...Ni vet vilken sång det är med Nelly Furtado...

Men jag måste tänka positivt...Det behöver inte vara slut nu...Kommer nya möjligheter...Och om det är meant to be. Kommer vi att ses snart, snart igen... :)

Aminata Niaria





Graceful and beautiful...Minst sagt.

Sista dagarna i GZ

Den här måltiden intog jag minst en gång om dagen under mina två veckor där. Min favorit restaurang...Kan inte bli bättre!

Utanför en casting......Smutsigt vatten... :S Hehe :)

Militärer eller nått...Såg dom när jag var ute och sprang.

Haha...Trött??? Ni fattar inte riktigt det här skämtet...Ett skämt emellan mig och en viss annan person :P
Men här är jag i alla fall...En sovande liten Pocahontas.

Chris... <3



Jag behöver inte säga så mycket...

Ett hjärta som slår...

Det gör ont i mitt hjärta just nu...Känns som att jag inte riktigt kan andas ordentligt. Jobbig känsla...
Imorgon ska jag åka tillbaka till Hong Kong, mina två veckor är avklarade här i Guangzhou. Chris har fixad så att han kan komma till HK tidigare än planerat...Redan nu i slutet av veckan eller början av nästa vecka. Men det känns ändå så jobbigt att lämna honom nu...Vill inte vara utan honom en enda liten dag... :)
Men vi har bestämt att vi ska bo ihop i HK när han kommer dit... :) Hoppas bara att jag får stanna kvar i Hong Kong ett tag...Kan inte åka hem nu!

Oj, oj...Kärlek är så komplicerat. Speciellt när man är modell...Jäkla resande, flängande fram och tillbaka hela tiden...
Men jag klagar inte...Känner mig bara lite förvirrad just nu.

Musik som jag inte kan leva utan just nu

Cardigans - I need some fine wine and you, you need to be nicer
Cardigans - And then you kissed me
Death cab for cutie - What sarah said
Death cab for cutie - Summer skin
Placebo - Every me and every you
Gentleman - Intoxication
Natalie Imbruglia - Torn
James Blunt - You are beautiful
Adele - Hometown glory
Joshua Radin - What if you  


Oslagbart vackert


Är något som Kate ofta lyckas förmedla i bilder...

Frågor om modellandet...

Har fått ganska många frågor på min email från tjejer som har funderingar angående modellandet...
Har inte hunnit svara på alla mail ännu!...Och har kommit fram till att det bästa är nog att ni som har skrivit frågor på min mail eller ni som undrar något - ställer dom frågorna här på bloggen istället. På så sätt så kan alla få se alla frågor och alla svar! Vilket gör alla glada haha! :)
Så alla ni söta läsare som undrar över saker och ting - är jättevälkomna att ställa era funderingar här på bloggen - så gör jag alltid mitt allra bästa för att svara så bra som möjligt på det ni undrar över!
Kramar på er!

...Ibland har jag så mycket att göra och så många mail att svara på så att jag sitter så här! Huvudvärk...! :) Hehe...Nää skojar bara ;)

Det är duktige Charl Marias som har tagit bilden på mig i Cape Town.


30 tusen på 30 dagar

Säger mitt kontrakt i HK att man måste ha tjänat ihop annars så blir man hemskickad...
Vilket är en väldigt bra deal...Betyder att man inte ska vara här och bara slösa tid...Utan att man är här om det verkligen är så att man tjänar pengar.
Mina 30 dagar är ute, typ nästa vecka...Eftersom att det också har varit mycket helgdagar här som inte räknas in pga det Kinesiska nyåret.
Jag tror att agenturen kanske kommer skicka hem mig nästa eller nästnästa vecka...Känner på mig det...Eftersom att jag inte har kommit upp i den summan pengar och eftersom att jag vet att dom håller den regeln VÄLDIGT strikt. Har varit flera modeller som har blivit hemskickade bara under tiden jag har varit här...!
Jag tycker ändå att det känns bra...Den här regeln. Jag kan ju inte slösa massa tid här om det är så att jag inte jobbar tillräckligt + att agenturen inte kan slösa massa pengar på mig om jag inte drar ihop pengar tillbaka till dom. Är ju logiskt liksom... :)

Men det är alltid en konstig känsla att inte veta vad som kommer hända härnäst. Jag gillar att planera men den här branchen är ungefär den mest spontana och stressigaste branchen som finns...Hehe...

Det enda som krossar mitt hjärta lite är att lämna killen i huset...Vet inte riktigt hur det ska gå till. Vet faktiskt inte hur det ska gå till.
Jag säger alltid till min mamma att det som är så jobbigt och svårt med att modella är att man ofta blir fäst vid människor som man sedan kanske aldrig kommer få en chans att träffa igen...
Det som hon alltid säger är - om man bryr sig om varandra tillräckligt mycket och inte kan vara utan varandra - hittar man ett eller annat sätt att få det att fungera på.
...Tack mamma :)

Derek var svår att lämna......

En ledig dag

Är det imorgon...Eller nu för att jag har redan varit på dagens castings. Det är lördag eftermiddag på min sida av världen... :)
Nu för tiden bor det bara människor jag tycker om i lägenheten...Vi är 10 stycken i en och samma lägenhet btw! Crazy...Men alla är snälla och dom läskiga tjejerna är inte kvar här längre.
Jag har mina rutiner här i Guangzhou nu...Äter på samma fantastiska och billiga italienska resturang VARJE dag...Hehe... :) Har hittat en stor fotbollsplan som jag kan springa på...! Är uppe varje natt till 01.00-02.00...Och går upp på morgonen cirka 07.00-08.00...Haha inte mycket sömn! Men det gör inget...
Spenderar mina dagar med killen i huset och har det allmänt bra. Är inte ensam längre...Vilket var något som jag var hela tiden i HK...Och inte mådde speciellt bra av...!
På onsdag åker jag tillbaka till Hong Kong. Vet inte mycket mer än så...Vad som kommer hända. Får se om jag stannar där ett tag till eller om jag åker hem ett tag...Får se, får se... :)

Ute på restaurang...


...Kinesisk restaurang för att vara korrekt :)
Förlåt för lite dålig uppdatering här på bloggen...Men för en gångs skull så har jag fullt upp med att leva livet. Har grejer att göra hela tiden! Och har det fantstiskt roligt varje dag... :) Älskar att vara här.

Beauty - black and white




Billiga grejer...

Hittar man här ibland...Som idag till exempel åt jag sushi till middag för 26 kr...Igår prutade jag ner ett halsband och ett par örhängen från 120 kr till 15 kr! Inte dåligt :) Hihi...
Annars spenderar jag väl nästan all min tid med grabben här i lägenheten, ni vet vem :) All tid förutom när jag är på castingar...Vilken också är ganska många timmar på dygnet i och för sig... ;)


Sist vi sågs... :)

Här säger jag hejdå till Mamma och Pappa på Arlanda innan jag skulle åka till Hong Kong :) Pappa tog bilden - så han syns inte så mycket ;)

Saker som jag har sett dom senaste dagarna!

Utanför min lägehet säljs det bananer och smycken...Man kan pruta ganska bra här...Eller i alla fall jag hehe - Fick ner priset på ett smycke från 900 till 150 RMB:s, som valutan kallas här :)


Sådana här konstiga saker kan man se ute på gatan här - människor som utövar någon form av Kinesisk kampsport...?

Sjukt höga hus!

Potatisförsäljare! Snacka om skumt... :P

Vid vattnet. Vi tog en färja över en sjö för att komma till våran casting :)

Lunch på mitt favorit ställe!

Med min favorit person här i Guangzhou... :)







Castings...

Har varit runt exakt hela dagen på castings...Känner mig helt utmattad i hela kroppen. Nu sitter jag här med min tekopp, som jag alltid intar innan jag ska lägga mig... :) Imorgon är det castings igen - Jag vet, det är lördag...Men här i Kina bryr dom sig inte om vilken dag det är...Här finns det alltid castings att gå på!
...Det är väldigt varmt ute...Fuktig och varm luft...Gör så att min lugg lockar ihop sig lite...Hehe :)

Imorgon kommer en bilduppdatering på allt jag har sett dom senaste dagarna!!! Så kolla då :) Mycket skumma grejer finns det att ta kort på här i Kina...Ni kommer förstå vad jag menar imorgon... ;)

United colours of benetton s/s 09





Lite sommarinspiration till er där ute :)

En liten ängel från himlen

Eller rättare sagt från mitt favorit ställe på jorden, Sydafrika! Igår anlände två nya killmodeller till min lägenhet här i Kina. Ena en helt underbar kille, Chris från Cape Town. Han känns som en ny Derek i mitt liv. Och ni vet ju hur mycket Derek betyder för mig...Och betydde. Han gjorde min vistelse i CT till den bästa tiden i mitt liv.
Jag behöver verkligen det här för att kunna överleva den här två veckors tiden i Kina.
...Igår morse när jag vaknade kändes allt ganska meningslöst...Jag försökte tänka att jag måste stå ut på grund av pengarna. Att det finns bra pengar att tjäna här. Men det gick inte...Mina känslor var för starka. Och jag var nästan helt inställd på att åka tillbaka till Hong Kong...Ge upp den här chansen i Guangzhou.
Någonstans inombords fann jag lite styrka att göra mig iordning, och bege mig tillsammans med bokarna och de andra modellerna på dagens 4 castings.
Jag kan inte tillåta att jag själv ger upp på grund av en bunt med idioter till modeller. Jag kan inte tillåta att dom tar iväg min chans.
Efter gårdagens castings kommer jag hem till lägenheten där jag möts av Chris. Hans första ord till mig var "Hej Emma"...Jag lite förvirrad "Hur vet du mitt namn?"...
Det visar sig att han tydligen hade lagt märke till mig på castings i Cape Town förra året! Blev lite förvånad att jag hade gjort ett sånt stort intryck på honom...Även fast vi aldrig hade pratat med varandra... :)

Nu när jag skriver det här sitter jag och äter frukost...Klockan är ca 09.30. Min första casting idag är om prick en timme... :) Så jag ska nog börja göra mig i ordning lite...

Btw...När jag vaknade i morse och skulle gå på toaletten möts jag av ett stinkande badrum. Jag går närmare toaletten för att se vad som har hänt, gissa. Stopp i toaletten...Fräscht...INTE! Haha...Aja...Som tur är har vi två badrum i lägenheten!

Dagens citat

You don't smoke, you don't drink...And you don't do drugs......And you call yourself a model?

Dom här otroligt smarta orden kom från en stackars Polsk modell, som just nu sitter i vardagsrummet och gormar om något...

Snälla, hjälp mig med att donera lite hjärnceller till behövande modeller...Verkar finnas många "in need".

Höhö...Humor på högsta nivå...Försöker göra ett skämt av det, även fasten det bara känns jobbigt.

Det är bara för tragiskt...

Jag bor i en resväska

Känns det som ibland...Hehe... :)
Är framme i Guangzhou nu...Direkt efter tågresan hit åkte jag iväg på en casting. Snacka om att castingarna här i Kina verkar konstiga...Svårt att beskriva men...Väldigt annorlunda...!
Modellägenheten här är stor men exremt obehaglig! Haha låter sjukt men jag är som vanligt helt skärrad efter att ha träffat modellerna. Som vanligt rökare...Men den här gången helt extrema...Dom röker heeela tiden och snackar oavbrutet om alla olika killar som dom har haft sex med dom senaste dagarna...Det verkar typ som att dom röker, dricker och ligger med allt som rör på sig...Jag blir helt äcklad och spyfördig varje gång jag hör dom prata...Usch. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra...Jag ger det ett par dagar och ser om jag står ut...Annars finns det alltid en hemväg...Som mamma och pappa säger... :)

Imorgon bär det av!

Till Guangzhou! Åker dit tillsammas med chefen på agenturen och min bokare...Så jag är i alla fall inte ensam på tåget! Skönt! Får se vad GZ har för spännande att erbjuda...! :)

Lite bilder på destiniationen!



<3 Fint

Jag och allt mitt snack om polaroider...Men ack...Så vackert det är!

Här har vi två samples av lyckade polaroider med två olika Brasilianska skönheter...
(När jag säger Brasilianska får jag automatiskt dåliga vibbar...Hehe ni vet varför...Aja det går över om ett tag...).
Dom här tjejerna är i alla fall två väldigt vackra donnor!

Lisalla Montenegro.

Guisela Rhein.

I-D magazine

Blink...




Oh lord

Jäklar vad trött jag är! Vaknade imorse och tänkte att jag hade all tid i världen...Eftersom att jag bara skulle på en casting vid tre tiden som dessutom ägde rum på agenturen...Så bekvämt tänkte jag... :)
Direkt när jag kom hem från min springrunda ringde mobilen...Agenturen - som tyckte att jag skulle vara där om 20 minuter. Kuuul...Haha jag - helt svettig efter min springtur fick tvätta av mig snabbt i handfatet...Lägga på lite smink och kamma håret. Glida i min röda tighta klänning och springa iväg till agenturen...
Sedan dess har det varit non stop...Hela dagen med castings...Och att ta sig till castingarna - tar tid! Har typ träningsverk i benen pågrund av allt gångavstånd mellan de olika bokningarna.
Stod upp och åt lunch idag på bussen...Bekvämt - inte direkt...Hehe :)...Stod också upp på tunnelbanan några timmar senare och åt mitt mellis...Så ni hör - mycket stå. Inte sitta... :) Ont i ben. Jepp.
Aja jag klagar inte! Hoppas att jag bokar något skoj jobb!...Saken är att det var "bara" 3 castingar idag...Men det tog så här lång tid och ork eftersom att det tar sån otroligt lång tid att ta sig runt överallt... :)

Nu måste jag iväg en snabbis till mataffären och inhandla lite frukostvaror och vatten...Man kan ju inte dricka kranvattnet här i HK...En liten upplysning bara ;)

Mysigt

Hela dagen idag har jag spenderat hemma med alla tjejerna i lägeheten. Äntligen har jag haft lite normalt socialtumgänge här i HK...Har skrattat och pratat hela dagen...Och det var länge sedan sist som något sånt hände kan jag säga...Haha hur sjukt det än låter...Men sedan jag kom hit har jag bara träffat mentalt sjuka människor som ni vet... :) Hehe...
Imorgon har jag en casting och antar att jag ska hämta upp mitt Kina Visa för att åka till Guangzhou. Verkar som att det blir på onsdag som jag åker...Men jag lär väl få veta mer exakt tomorrow! :)

Lite HK bilder som jag har tagit...Mestadels på omgivningen runt omkring mig.




Don't look away...


Modell: Lilla jag.
Fotograf: Angela Eldh.

En titel som faktiskt blev ett faktum

Alla Top Model vinnare genom åren...Blev dom verkligen respekterade toppmodeller efter sin vinnst på showen......? Jag skulle nog säga att den enda tjejen i Top Model´s historia som faktiskt har lyckats få sig ett namn i modebranchen efter sin vinst är - Alice Burdeu. Hon vann cycle 3 av den Australiensiska versionen av Top Model...Och jobbar nu bland cream the la cream i New York. Den enda av typ alla länders Top Model vinnare som faktiskt har lyckats som en riktig high fashion model ute i den verkliga modebranchen...!

Här är hon...


Det är bara att bita ihop och le

Det är det som gäller när man är modell.

Till exempel som igår på en casting jag var på...
Kommer in i castingrummet och möts av kunden. Hon kollar i min bok och ber mig pröva lite av kläderna som ska vara med på plåtningen. Kul tänker jag...Eftersom att det är ett gott tecken om man blir ombedd att prova kläder - betyder att kunden är intresserad. Kanske ni fattade... :) Hehe.

Okej outfitsen som hon la fram till mig för att pröva var - GRÄSLIGA! Helt och hållet förskräckliga...! Byxor som hängde nere i knävecket för att dom var så stora...Med helt raka stela ben...En tröja som jag inte ens skulle tvätta min diskbänk med om det vore så...En jacka i rosa glansigt material - som också den var 10 storlekar för stor...Typ. Allt för stort och helt smaklöst.

Vad gör man som modell - jo man byter om i det lilla provrummet sätter på sig sina högklackade skor - går ut till kunden och strikar sin mest självsäkra pose och ler. Ser ut som att man älskar kläderna...Och försöker hålla byxorna uppe med hjälp av händerna coolt nedstoppade i fickorna...Ens jobb som modell är verkligen att få kläder att se bra ut...Oavsett hur dom ser ut. Att ändå på något sätt få människor att vilja ha dom. Att vilja se ut just så där...Kan kännas lite svårt ibland - som igår...Med gällevarehäng haha... :P

Här kommer bilder på vad jag har sett idag!

Jag finns överallt!

Bland tidningsstånden...!

Små Kinesiska resturanger ser ganska coola ut utifrån...Har inte vågat mig in än så länge...!

Utanför min lägehet ligger det här stället...
Btw så bor jag på 76-82 Lockhart Road nu...Vet att du - Pappa vill kolla på Google Maps. Hehe :)

I den svarta höööga byggnaden ligger min agentur här i HK.

Cutie!

Kate Moss som liten flicka...Ganska söt eller hur? :)

Vem hade kunnat tro att den här lilla donnan skulle bli en av världens kändaste och mest ikoniska modeller när hon blev "stor"...

Egoiste by Paolo Roversi

Natalia Vodianova...Vad ska man säga? Jag tycker dom här bilderna är otroligt vackra...Eller kanske inte just "vackra" men jag blir väldigt berörd av dom...Det finns en sårbarhet och en skörhet som gör att jag vill veta mer...Eller att jag bara vill se på bilderna och veta vad som gömmer sig bakom flickans ögon (i det här fallet supermodellen Natalias ögon). Det är liksom som att hennes blick jagar en. Oförglömlig blick.
Jo...Men jag tycker att dom här bilderna är helt fantastiskt vackra.

...Det är ofta man fastnar för bilder där modellen i fråga ser skör ut...Det finns liksom något tilltalande med det. Både för män och kvinnor när dom kollar på en bild. Tänk efter på det så ser ni... :)



Ny stad...Väldigt snart!

Jo ni hörde rätt! På antingen söndag eller tidig måndagsmorgon åker jag iväg till Guangzhou i Kina för att jobba i två veckor. Min agentur Model Management HK har ett kontor även där! Och det är tydligen i Guangzhou dom flesta "pengajobben" finns...Vilket inte är helt dumt...Hehe :)
Så jag ska alltså åka tåg dit, tar cirka 2 timmar...Agenturen möter upp mig där och kör runt mig på alla castings...Samt att min bokare från agenturen följer med mig in på alla castings och presenterar mig för kunderna...SKÖNT! Vi får hoppas på att modellägenheten i GZ är bra och de andra modellerna som bor där är trevilga...!
Men det känns som att det är snabba ryck...! Att jag redan ska byta miljö igen!...Men det blir självklart lite spännande. Nu ska jag in i det verkliga "mainlandet" Kina.

Btw...Har hört rykten om att knappt någon pratar engelska när man kommer in i det "riktiga" Kina...Jag som tyckter det har varit svårt här i Hong Kong med kommunikationen......Det lär ju i sådana fall bli en riktig utmaning nu att göra sig förstådd! Man får väl prata teckenspråk eller nått... :) Hehe...

Ska tillbaka hit till Hong Kong igen efter GZ...Så jag blir en riktig "jetsettare" Höhö... :P

Beauty pics

Åh, dom här bilderna kom jag över av en slump...Fiiiina tycker jag!




Vouge March 08.

Ett litet smakprov...!

Från min Hong Kong editorial som är ute i butik nu... :)
Kolla in min portfolio på min HK agentur: www.mmhk.hk där har dom lagt upp dom nya bilderna riktigt snyggt faktiskt!










Är ganska cool känsla att se sig själv i en modetidning...Som finns att köpa överallt! Det känns...Kul :) Hehe...

Jag är tillbaka!

Ett helt dygn utan inlägg på bloggen...! Har nog aldrig hänt förr... :)

Tillbaka till det som hände i söndags...
Ni vet ju vad som har pågått en tid nu i lägenheten jag bodde i här i Hong Kong. Mina rumskamrater - modeller från min agentur här...Rökte gräs, drack, skitade ner, festade hela nätterna...Och kom hem mitt i natten...Och fortsatte härja runt även då. Tände alla lampor i huset och skrek och skattade...
Allt detta levde jag i varje dag...Ett rent helvete som ni kan höra.
...Även dom - störde sig på mig också eftersom att dom visste att jag misstyckte med rökningen som pågick i lägenheten.

Efter min casting på söndagen möts jag i alla fall av min rumskamrat, drogpåverkad - (Jag kan inte avgöra vilken drog hon hade tagit) i vardagsrummet. Hon står där och skriker rakt ut på mig när jag kommer hem...Att hon tydligen har stört sig på mig under en längre tid...Stört sig på att jag misstycker om rökningen som pågår i våran lägenhet...Att hon inte känner att hon kan röka på när hon känner för det...Och så vidare. Väldigt intelligenta ord som kommer ut ur hennes ljuva lilla mun - INTE!
Jag står där som ett frågetecken helt chockad och rädd.
Hon hotar mig med att hon kommer göra "någonting riktigt illa" mot mig om jag inte beger mig där ifrån direkt...
Jag helt skärrad - ringer min bokare på agenturen och säger att jag måste flytta -  NU, direkt. Att jag förmodligen kommer bli dödad annars av en galen Brasilianska...! Haha.
Så flyttade gjorde jag till en lägenhet circa 60 sekunder bort...Här är det lungt. Säkert. Äntligen.
...Jag kan lungt säga att dom senaste dygnen har varit väldigt jobbiga för mig. Det har inte varit roligt alls...

Men jag får väl säga som...Folk brukar säga - Det man inte dör blir man starkare av. Vilket är ett faktum...!

Men jag ska också säga...Att ibland känner jag mig riktigt liten...Jag - en oskyldig liten 17 årig tjej. Vilsen i en ond värld. Det är nog så jag skulle beskriva mig själv ibland...Ibland, ibland. Andra tillfällen skulle jag beskriva mig själv som en erfaren, stark och världsvan ung kvinna med båda fötterna starkt på jorden. Stark. Och det är nog så jag skulle beskriva mig själv för det mesta...! 

00.00

Är klockan nu när jag skriver det här.
Ska inte dra ut på det så mycket...Det här inlägget.
Jag har haft en av de absolut värsta dagarna i mitt liv. Eller kanske den värsta? Som tur är löste det sig nu på slutet av dagen. Tack och lov.
Nu har jag bytt lägenhet och bor med två normala modeller. Som inte dricker, röker hasch och festar dygnet runt.
Om jag ska berätta lite så var jag i alla fall tvungen att ringa min bokare nu på kvällen för att rymma från lägenheten som jag bodde i. Blev attackerad av dom onskefulla Brasilianskorna...Om jag ska fatta mig kort. Ska berätta hela hemska historien imorgon. So stay tuned for more information...!

God natt, ska bli skönt att säga hejdå till den här dagen :) Ny dag imorgon! Och vet ni......Imorgon kommer mitt moderepotage ut! 10 sidor! Ska gå direkt till 7 eleven imorgon på morgonen :)

RSS 2.0