Arlanda runt 05.00 pa morgonen...

Nar jag sa hejda till Mamma och Pappa pa Arlanda...Sondag morgon...Och ganska trott!

Pappa i bakgrunden haha :)

Kommentarer
Postat av: knaskatt

Vad kul! :) men är det inte svårt att lämna familjen? Förresten Emma, så har jag ett litet problem du kanske kan hjälpa mig med. I inlägget "fyra" i min blogg finns det två kommentarer från någon som utger sig som Bobbo och arbetar för synk, tror du att det är hon? Jag skulle bli jätteglad om du svarade! :) Kramar!

2008-08-29 @ 17:52:09
URL: http://knaskatt.webblogg.se/
Postat av: Emma

Det ar valdigt blandade kanslor..Jattekul samtidigt som det ar supersvart att saga hejda till familjen och narmsta vanner...Men det possitiva uppvager det neggativa...Sa far man tanka :) Pratar med familjen varje dag pa skype..



Okej nu ska vi se om jag kan hjalpa. Jag kollade in kommentaren pa din blogg. Det ar jattesvart att saga...Det finns ju massa manniskor som utger sig for att vara nagon dom inte ar..Men det finns en tjej som heter Bobbo pa Synk. Kanner inte henne direkt...Men ga inte med pa att mota henne pa nagot konstigt stalle om hon fragar! Haha inte for att jag tror att du skulle det eller sa..Men bara for att vara pa sakra sidan ;)



Hall mig uppdaterad!



Kramar till dig

2008-08-30 @ 03:23:24
URL: http://emmaostergren.blogg.se/
Postat av: knaskatt

Tack för svaret! Jag skickade iväg ett mail, och fick som svar att hennes (bobbos) mail inte fungerade - fick två andra adresser att skicka till istället. Skickade till lolita (tror jag hon hette), och fick ett svar med info om hur jag ska göra för att söka till agenturen. Får väl ta och göra det snart då :) Kram!

2008-08-30 @ 13:46:08
URL: http://knaskatt.webblogg.se/
Postat av: Emma

Super! Bra att det loste sig! :)

Kram fran mig!

2008-09-01 @ 09:04:02
URL: http://emmaostergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0