Hur klär sig modeller egentligen...?

Det är ganska intressant att se modellers olika klädstilar...Och stil överhuvudtaget. När man sitter på en casting och väntar på sin tur ser man ungefär 80 förväntansfulla tjejer alla uppklädda i sin egen personliga stil. Man kan kategorisera modellers stil lite snabbt i ungefär tre grupper...

1. Natural beauty. Många modeller, speciellt nya modeller kan se ut som dom vakna på morgonen och bara gick ut genom dörren...Utan smink eller några särskilda kläder. Helt enkelt naturligt vackra...Nästan som om dom är omedvetna om sin skönhet. Har lite bohemrufsigt hår...Inget smink alls. Stora vildvuxna ögonbryn. Ett slappt hängande linne...lite förstora jeans och sandaler eller gympaskor. En ryggsäck i tyg eller en lång axelväska som är köpt på en marknad.

2. Rockchic. Så här anser jag att majoriteten av modeller klär sig...Också ett naturligt ansikte...Lite mascara, rouge och läppglans. Naturligt hår eller en riktigt vass frisyr som page, bob eller kort pojkfrilla. Rockiga kläder...Ungefär som om de hade en pojkvän som var med i ett band (vilket många för den delen har). Slitna läderjackor, slitna jeans. Pojkvännens skjorta med en väst över...Slitna ankelskor med högklack eller Converse. Mycket svart, vitt, grått, jeans, läder med lite röda accenter. Hatt är ett måste samma som ett par Ray-Bans. Allt är mixat & matchat lite hur som...Vintage mixat med designer märken.

3. Luxury lady. Man ser också några såna här tjejer...De har lite mer smink och allting ligger perfekt. Blåst hår också perfekt. Designer väskan är ett måste. Lika som de nya jeansen och stilettklackarna. Allting väldigt nytt och exklusivt. Manikyrerade naglar och insmord hy. En dyr trenchcoat och en välsittande top. En Hermés scarf och Dior solglasögon. De är inte rädda för att visa att dom har tjänat pengar eller att de har en pojkvän som skämmer bort dom...

Gissa vilken kategori coola Agyness Deyn tillhör??? ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Rockchic I guess:)

2009-02-16 @ 06:50:38
Postat av: Anonym

Finns det någon särskild "regel" för hur man ska klä sig? det känns som om man oftast ser kategori 1 och 2. Det är otroligt sällan, som jag ser någon "luxury lady" modell..

vad brukar det vara för sorts modeller som är sista kategorin?

2009-02-17 @ 22:31:20
Postat av: Emma

Jepps :)



Finns inga regler...Men modeller har ofta personliga och coola stilar eftersom att dom verkligen har en chans att bilda sig en stor bild av vad som är mode och trendigt..Eller bara vad som gillar själva.. :)

Sista kategorin ser man ofta på lite äldre modeller som redan är etablerade och har hittat sig någon rik man någonstans..Och det finns det många av ;) Hehe..

2009-02-19 @ 09:30:00
URL: http://emmaostergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0