Look like you are depressed and been taking drugs!

Det var så fotografen sa till mig när jag plåtade dom här bilderna! Lite svårt för mig att se ut som det tänkte jag...Har aldrig rört en drog i hela mitt liv...Jaja, det är sådana knäppa saker man måste försöka leva sig in i ibland på modefotograferingar! Speciellt när man gör editorials kan det vara ganska extrema poser...Men det är alltid kul med en utmaning, att gå utanför sin bekvämlighetszon!



Tittuuut :)


Kommentarer
Postat av: Weeazel

Tja! :P Fina bilder!



Tänkte bara fråga, du är väl med i Synk Casting här i Sverige, right?

Jag är med där med, men mina bilder har inte kommit upp än å jag var där och pplåtades å grejjer i typ jan/feb, de kontaktade mig ungefär en vecka efter och sa att de ville ha mig å så, så jag vet att jag kom in. Men mina bilder är fortfarande inte uppe på sidan... Vet du varför det tar sån tid? Tog det lång tid för dig med?

2008-06-20 @ 03:51:02
URL: http://weeazel.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej! Tack :)



ja det är jag :) Jag tror kanske det bästa är om du ringer och frågar och kollar läget med dom..Vad jag vet om så har dom inte alla modeller uppe på hemsidan. Dom har över 1000 någonting people modeller och bara några av dom är på sidan.

Men ring och fråga! :) De är alltid bäst.



Lycka till med allt!



/Emma

2008-06-20 @ 11:24:24
URL: http://emmaostergren.blogg.se/
Postat av: Anonym

måste man vara lång för att bli modell? räcker det inte med ett unikt utseende? och tex om man bara vill bli fotomodell? då måste man ju inte vara lång väl? men vart vänder man sig då?

Ursäkta alla kommentarer :) hah

2008-06-20 @ 17:37:24
URL: http://thinkmagic.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej!



De flesta agenturerna brukar ha som lägsta gräns 170 cm. Jag vet flera modeller som har klarat sig med det men då haft ett unikt utseende. Enligt mig så kan man klara sig på ett unikt utseende! Och du har rätt i det att man inte behöver vara lika lång för att bli Fotomodell som Runway modell. Men fortfarande på bild så kan man oftast se skillnad på en modell som är 170 eller 180 cm lång dock...

Men något man alltid kan bli oavsätt ålder eller längd är people modell! De flesta agenturer i Sverige har en sådan avdelning också.



Haha :) Jag är glad om jag kan vara till hjälp.



/Emma

2008-06-20 @ 18:04:43
URL: http://emmaostergren.blogg.se/
Postat av: michaela lindhe

Hej Emma!

Underbara bilder, alltid! Du är så vacker!

2008-06-21 @ 13:14:07
Postat av: Emma

Hej Michaela!

Åå tack :)

Hoppas allt är jättebra med dig! Och att du får en skön sommar!

/Emma

2008-06-21 @ 13:21:00
URL: http://emmaostergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0