Over and out

Godmorgon...Dom flesta av er ligger väl och sover fortfarande denna lördag/nationaldags morgon... :)
Jag är duschad påklädd och ska nu bege mig till dagens plåtning med fina Nina Holma i James & Perra studios! Blir en heldag av plåtande. Återkommer senare ikväll med backstage bilder och uppdatering på hur det hela gick.
Hörs senare!

En liten sammansatt moodboard från Nina som infattar inspirationen till dagens plåtning...

Kommentarer
Postat av: Kirsti

Tjejer som skrevar - vilken målgrupp är tänkt att inspireras?

2009-06-08 @ 17:10:18
Postat av: Emma

Du förstår dig uppenbarligen inte på dig mode och konst överhuvudtaget. Inpirationsbilder som jag lägger upp på min blogg var och varannan dag är oftast tagna av världens mest hyllade modefotografer och har synts i världens mest prestigefyllda magasin.

När du ser en naken människokropp/bröst i tillexempel Italienska Vogue kan jag bara beklaga att du inte kan se det vackra i det hela.

Men hur som helst, min blogg är till för dom människorna som uppskattar dagens mode och konst. Inte dom som försöker hitta saker att klaga på.. :) Hoppas du kan ändra inställing lite och se allt det vackra för försöker bjuda på här på bloggen från världens alla begåvade och fantastiska fotografer! :)



Kram Emma

2009-06-08 @ 18:47:41
URL: http://emmaostergren.blogg.se/
Postat av: Sofie

Du är min IDOL Emma, snacka om att du har rätt i varenda ord som du skrev som svar här! Jag älskar din attityd och ditt arbete här på bloggen! HELT fantastisk blogg, ligger överst i mina favoriter datorn!! FORTSÄTT precis som du gör :D DU är bäst!!



Puss Sofie

2009-06-08 @ 19:00:18
Postat av: Kirsti

Tack för att du svarade Emma men varför ta för givet att jag inte ser det vackra i en naken männniskokropp eller bröst? Nu blev jag iaf glad för att tjejerna som skrevar inte är nakna ;-)



Kram till dej oxå. Kirsti

2009-06-08 @ 19:50:56
Postat av: Emma

Självklart :)

Det är fel av mig att ta det för givet, antog bara det utifrån kommentaren som du skrev.. :) Glad att det inte är så! ;)

Skriv när som helst om du undrar över något, jag svarar alltid lika gladerligen! :)

Kram Emma

2009-06-08 @ 20:35:07
URL: http://emmaostergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0