Kasino A4 Magazine

Jobbar jag för imorgon! En internationell tidning som säljs...Typ lite överallt i världen! Till exempel i New York, Paris, London, Tokyo och Brasilien...Ännu fler var det men jag kanske inte ska skriva ut alla hehe :) Spännande i alla fall! Fotografen som ska plåta det hela är Knotan, cool snubbe som jobbar på väldigt bra här i Stockholm och även ute i stora världen. Han har bland annat plåtat för People Magazine, J. Lideberg, Gul & Blå, Papmagazine och Café magazine tidigare.

Lite av Knotans bilder kommer här...







Kommentarer
Postat av: Mia

åå vad kul :) du jag måste bara fråga en sak. Du får två erbjudna jobb, ett hos Chanel och ett hos viktoria's seacret vilket hade du tagit? och varför ? lite crazy fråga hehe jag vet :P

2009-03-24 @ 19:37:29
Postat av: Passepartout

grymma bilder han tagit, den längst ner himla häftig.

2009-03-25 @ 08:53:02
URL: http://passepartout.webblogg.se/
Postat av: Lady Humpalot - fun & fearless

SJukt snyggt när modellbilder blir mer konstnärliga :-)

2009-03-25 @ 14:47:27
URL: http://ladyhumpalot.blogg.se/
Postat av: Nikki

Vad roligt för dig Grattis!

2009-03-25 @ 20:13:04
Postat av: Emma

Mia >> :) Oj vilken svår fråga! Men jag har funderat lite på den...Och jag skulle till 100% tagit jobbet för Victoria Secret. Because - Chanel har nya tjejer på sina visningar varje säsong som kommer och går. Det kan vara en modell som bara är superhet just en eller ett par säsonger. Och sedan bara försvinner bort i massan. Men VS tjejerna däremot får en stjärnstatus som alla runt om i världen känner till. Som leder till en mer långvarig karriär och ett household name! Pengar och status.

:) Jag antog att du menade visningar i båda fallen...? För att om det handlade om kampanjer eller något annat slags jobb för något av märkena skulle det bli en helt annan fråga! :P Haha ;)



Passepartout >> Aa visst är det! :)



Lady Humpalot >> Håller med om det :)



Nikki >> Tack!



2009-03-29 @ 14:47:21
URL: http://emmaostergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0