Myskofta och smile



Idag har jag varit en tur till City för att se vad butikerna hade att erbjuda. Var riktigt shopping sugen...Men måste säga att det inte direkt fanns något speciellt utbud på snygga grejer i affärerna...Hittade i alla fall lite fina underwear på H&M, så jag gick inte hem helt tomhänt! :)

Kommentarer
Postat av: vesna

Jätte fina bilder ... Vilken härlig blogg du har :) En blogg i min smak !!!

2009-03-07 @ 23:25:43
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Söööööt :D

2009-03-08 @ 14:16:27
Postat av: Anonym

ang. den frågan om du slutat modella haha fick bara för mig de för att du skulle tillbaka till sverige eller något så hade du skrivit sån liten text och sånt också haha vet fakitskt nt varför jag fick för mig det men hur gör du med gymnasiet ? ska du inte börja på det alls?

2009-03-08 @ 19:46:59
Postat av: Emma

Tack och tack! :D



Anonym >> Jaha :P Haha! Jag ska inte börja gymnasiet. Ska fortsätta modella och resa som vanligt! :) Nya spännande ställen och jobb väntar ;)

Men något som jag är väldigt bestämd på, som många rysskor och brasilianskor inte gör eller ofta inte har möjlighet till att göra...Är att jag väljer att åka hem emellan mina resor och ladda upp på nytt, spendera tid med dom jag älskar och så vidare. Vissa modeller är som maskiner och bara reser från ena stället till det andra utan att åka hem på år och månader...Vilket jag inte tror är speciellt hälsosamt i längden :)



Kram

2009-03-08 @ 20:24:19
URL: http://emmaostergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0