Jag har letat och letat...

Och äntligen hittat dom!
Dom här bilderna alltså menar jag...Älskade hela konceptet till den här swimwear-shooten på America's next topmodel. Just att tjejerna först skulle ta en baddräktsbild som tilltalade kvinnor mer (den svartvita) & sedan en baddräktsbild som skulle tilltala män mer (den i färg)...Att lära sig att kunna anpassa sig beroende på vilken kund man jobbar för är ju så superviktigt när man arbetar som modell...Riktigt bra avsnitt av ANTM var det!

Natasha, bilden som skulle vara mer appealing till kvinnor...Mer soft sexy.

Natasha's bild som skulle vara tilltalande till män...Mer pang på sexig!

Jaslene's mer softa baddräktsbild...

Pang på för männen...!


Tycker speciellt att den första bilden på Natasha är helt underbar, som en Calvin Klein kampanj. Uttrycket i hennes ansikte är helt obetalbart! Perfektion.

Kommentarer
Postat av: ronja

man lär sig alltid så mycket av att läsa din blogg :) keep up the superduper good work emma ;)

2009-05-06 @ 19:44:30
Postat av: Johanna

Andra bilden på Natasha var ju för porrig anser jag. skulle platsa i tidningar som slitz och liknande. Men visst är hon snygg. Jaslene tycker jag är för maskulin. Gillade henne aldrig.

2009-05-06 @ 21:14:42
Postat av: Johanna

Andra bilden på Natasha var ju för porrig anser jag. skulle platsa i tidningar som slitz och liknande. Men visst är hon snygg. Jaslene tycker jag är för maskulin. Gillade henne aldrig.

2009-05-06 @ 21:15:03
Postat av: stina

johanna --> men daaah...det var ju det som var hela saken - en baddräkts bild som skulle platsa i en "mens magazine" vilket betyder typ fhm, sports illustrated och liknande. och sedan andra bilden som skulle platsa i en "womans magazine" vilket betyder typ elle, marie claire och liknande. så inte så konstigt att du ansåg att den var "porrig" med tanke på att du är en kvinna, och den skulle ju inte tilltala kvinnor lika mycket som män. hallå?!

och vem bryr sig om din åsikt som låter så snofsig med tanke på att jaslene faktiskt vann hela tävligen.

aja menar inte att låta sur men så här var det faktiskt hörru du :)



btw tack för en bra blogg emma!!!

2009-05-06 @ 21:35:44
Postat av: Passepartout

gillade det där avsnittet som fanken, tyckte alla fick riktigt bra bilder, förutom hon den där... dionne? jaja. Första bilden på natascha är grym.

2009-05-07 @ 09:15:29
URL: http://passepartout.webblogg.se/
Postat av: Micke

Alla förutom hon den mörkhyade tjejes fick ju grymma bilder i detta avsnittet verkligen, tycker hon den blonda och hon brittany eller vad hon nu hette båda fick awesome pix de med! :D

2009-05-07 @ 14:06:13
URL: http://weeazel.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bilderna är ju snygga på olika sätt, lev med det

2009-05-07 @ 16:15:51
Postat av: Emma

Ojj het diskussion här hehe :P

Aja, alla får ha sina åsikter! Ingen är varken rätt eller fel, när det kommer till smak av bilder så är det verkligen personligt från person till person.. :)



Kramar

2009-05-09 @ 15:53:43
URL: http://emmaostergren.blogg.se/
Postat av: Johanna

stina - Fashion är inte och skall inte vara porrigt. Sensuellt - Ja, sexigt - Ja,förföriskt - Ja. De är många modeller som var med i ANTM som inte gick vidare för att de oftast blev för "porriga" på sina bilder. SNAP!

2009-05-15 @ 20:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0